Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

před 6 hodinami, kokta7 napsal:

treba otec mel o1 1.9 tdi, v rozmezi 100 000 km az do 220 000km zacalo se auto kazit...

2x turbo, 4x vaha vzduchu, praskly silentbloky motoru, 4x lozisko, spadla stahovacka okna.

u scouta to same, po 100 000 km opet kasicka. 

Co jsem mel polo, tak to bylo opet stejny :)

nynejsi oktavie ma taky 100 000km a uz to zacina taky....

Ozak a 110 000km na o3. Nesviti mu Predni DRL a vysrali se mu naboje u kol...a jeste se me zminil ze tlumice uz jsou tak na pokraji smrti

Tak tohle já v podstatě nepoznám, protože já do najetí 100 tkm vyměním zpravidla rovnou celý auto :t

Nejlevnější řešení :D

aby jste viděli jak se starám o dayli bitch jméném ovce, tak mě Ozák dovezl nové sedáky :D 

IMG_0155 (3).JPG

Konečně nebudeš na okruhu vypadávat z okýnka :t

To u kokty nehrozi. Tak velka ta okynka zase nejsou. By musel jed Ikarusem. [emoji23]

• Autor

Teď aby Kokta seděl vzadu, do sedačky řidiče už se mu prdel nevejde [emoji23] S tím nepočítal, měl se před tím poradit [emoji3]

Jj, kokta si mel koupit hlavne zadni sedacky, pac ty predni nepotrebuje.

před 2 hodinami, Clint napsal:

Teď aby Kokta seděl vzadu, do sedačky řidiče už se mu prdel nevejde emoji23.png S tím nepočítal, měl se před tím poradit emoji3.png

mě se vejde moje prdelka i do bucket seats ;) 

No twl začínám mít pochybnosti o tvojí orientaci. Prej prdelka :D:D:D

• Autor

Chlapi, nezapomeňte, sraz se blíží, dvacátého ;)

Jasný. Posílám pozdravy z hor...FB_IMG_1518800074258.jpg

Ty lyzaky si vyhrabal nekde v muzeu ne? A to pivo, to tam nachcavaji do kelimku ty divocaci s tim prasecim morem ne? [emoji23][emoji23]

aby jste viděli jak se starám o dayli bitch jméném ovce, tak mě Ozák dovezl nové sedáky [emoji3] 
5a85bfa8c36bf_IMG_0155(3).thumb.JPG.5ae417f01f22bbd1cf1939a5b9dc8c0e.JPG

Konecne jsi vymenil ty potrhane? [emoji57]

Ale prd. Poslední model ze západu. Moje staré Chopoky se už rozpadly. A ten horský nápoj je Dudák ze Strakonic.

Hosi ztraceni. Ma ucast v utery je ve vaznem ohrozeni. Podlehl jsem nejakemu moribundusu, mandle jak 2 grepy uz od utery a dnes dr. Haus predepsal ATB. Smrt mi visi na jazyku.
Polozilo me proste tech 100tis Clintovych km. To jsem vazne necekal. [emoji33][emoji43][emoji40]

Prej tvrďák z vidlákova. Taky mám moribundus a na tachometru budu mít 120tis.[emoji16][emoji44][emoji12]

Já už mám moribundus druhej tejden, ale dorazím B)

• Autor

Nj Venca mu dal napít piva v bistru a před tím Vencu pod novinama vožralýho na lavičce vojel vlčák pana výpravčího. Takže to bude vzteklina [emoji3]

Motosi jen ze tebe to tve auto stalo 50tis aby to tech 120tis vubec dalo. [emoji23]
Navic nepises jestli myslis Forda nebo Octavku, protoze s Octavkou uz radeji ani nejezdis.
My drsnaci ze zapadu jo, kdyz ja zacinam brat ATB tak ty ve stejnem stavu uz bys lezel na Aru na pristrojich ve Stresovicich a davali by Ti tyden. Navic nepsal jsem ze neprijedu, jen ze je to v ohrozeni a to z toho duvodu, ze kdybych vas ( Prazaky aj.) nakazil tak pochcipate jako mouchy. Je to kvuli vasemu dobru ne memu. [emoji23]

Ledeckaaaaaaaaaaaa! B)

• Autor

Ta pani prej vyhrála náhodou :D

Jako Ledecka dobra, ale lepe se mi kouka na Vonnovou z nejakyho duvodu. [emoji23]37bb01c29ae55810c7b3d984233d7ffb.jpg

No trochu národní hrdosti by vám neškodilo :D

• Autor
Jako Ledecka dobra, ale lepe se mi kouka na Vonnovou z nejakyho duvodu. [emoji23]37bb01c29ae55810c7b3d984233d7ffb.jpg
To rozhodně [emoji23] Ale ta ti stejně nedá
Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.