Clerfayt Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 To je ovšem nářez. Repasi náprav? Tvoje auto, nebo služební? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Mě toto začalo dělat u OII 163 tkm, než jsem ji prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Služebák. Teď už mám nového [emoji847]Dělá to od výroby. V záruce cca. ve 20tis. se měnilo horní uložení tlumičů. Pak asi 4x závada posilovače brzd, vyměnili hadičku a nakonec dali nový soft. Jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Kluci nepište sem ty závady, Plačka si u čtení honí brko [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Kdyby jo, při každé závadě, to bych se asi uhonil. Přečti si Kardiaqa 1,4TSI a ten měl v podstatě obdobné, samo to auto zatáčelo a Scháde to neuměla vyřešit a tak to nazvala jako vlastnost. Je tedy vlastnost Kardiaqa, že když půstíš volant, tak sám sjede do pangejtu. Můžeš si ho koupit, kvalitní vrácený vůz za víc jak 1 milion v programu Škoda plus - prověřené vozy samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 No mne odvisne uz jen dolu. [emoji23]Hosi ztraceni, mam dotaz. Jdu pristi ctvrtek bohuzel na sekani zubu moudrosti, ktery mi dle rtg roste vodorovne a tlaci na ostatni coz mi zpusobuje takove 3 mesice bolest. Ta osmicka neni prorizla. Tedy ma s tim nekdo zkusenist ? Jaky je to masakr a jak dlouho se z toho clovek dostava? Ja vim hovno, zuby jsem nel vzdy v cajku tak vim hovno. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 No ja jdu rovnou ke stomachirurgovi. Ten zub je schovanej v dasni. Tady posilam terminatora. Videt to je na prvni pohled.Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 To je v poho. To se rozřízne dáseň, zub se rozlomí a pak se to vytrhne. Nakonec to zašijou. Zhubneš a ještě ušetříš za opici. [emoji16]Nech si rovnou škubnout všechny, když uz budeš v rauši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Jak se ten zub rozlomi? Jo rikaji to vsichni. Vytrhat pry vsechny. Ale tyden po zakroku mam tridni sraz po 20ti letech. A jestli nebudu moc jist, tak to je to nejhorsi co se muze stat. To bych radeji obetoval slepici.Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 No, vzhledem k tomu, že má i ostatní pod dásní, byl by to dost nasakr na více místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Jo on se bude cpat a ja abych pak byl na kasickach. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 A nos si zlomený neměl? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Na to jsou páčidla, vrtačka s příklepem a tak. Ve skutečnosti se otevře ta dáseň, zub se zřejmě vrtačkou navrtá ( příklep je pro chlapáky) a pak kleště, páčidla, montpáky, hever z oktávky a bude ho rvát ven. Pokud naštípne čelist, tak se to vyčistí a bruskou zarovná. Ve finále se dáseň zašije. Dělá se to v lokální anestezií. Pokud to půjde hladce, tak se ani šít nemusí. Záleží na zemi původu doktora. Hlavní je, aby měl zub protějšek, jinak půjde za chvilku taky do háje. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Tak jsem ti to domluvil. Prej se na tebe těší... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 před 4 hodinami, Petrrr napsal: No mne odvisne uz jen dolu. Hosi ztraceni, mam dotaz. Jdu pristi ctvrtek bohuzel na sekani zubu moudrosti, ktery mi dle rtg roste vodorovne a tlaci na ostatni coz mi zpusobuje takove 3 mesice bolest. Ta osmicka neni prorizla. Tedy ma s tim nekdo zkusenist ? Jaky je to masakr a jak dlouho se z toho clovek dostava? Ja vim hovno, zuby jsem nel vzdy v cajku tak vim hovno. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Chceš říct zážitek? Byl jsem na vytrhnutí v soukromé ordinaci, kde většinou byl externí chirurg. Nic zvláštního - byl jsem na rentgenu, vše bylo domluveno. Všechny strany věděli, co je potřeba, co se bude řešit. Nástup byl v 8 ráno. Proběhla první injekce, potom druhá. Došlo se na to, že mi klasické injekce hubu neumrtví, tak nastoupili jiné, placené mnou, nikoli pojišťovnou. Přišla první, druhá, třetí... zubař se stále vrtal v hubě, nadával, že ten zub nejde ven. Po šesté injekci (upozorňuji, že jedna se dává po 30 minutách), mi úspěšně oznámil, že většina zubu je venku, jen mi tam tak trochu zůstaly kořeny. Měl jsem dle něj několik možností - sedět tam další tři hodiny, trpět a počkat, až to vytrhá nebo to přemoct, ject domů a překonat počáteční bolest, kterou nevytažené kořeny způsobí nebo si vzít pár tramalů, ject domů, vydržet do večera a dojet do jeho ordinace, kde má kompletní vybavení. Večer mi to vytrhl a vyčistil během 5 minut (kupodivu měl fakt věci v ordinaci), naúčtoval si 4500 za injekce a úkon a já spokojeně jel domů. Vtipný na tom je, že to bylo ve stejný den, co se mi zabil kámoš na Evropský. Co se týče zacelení rány po zubu - zubař sliboval týden až dva. Do teď tam mám díru a vždy, když mám rýži, tak lovím zrnka. Takže enjoy a mysli na to, že někdy je osmička fakt krnda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Motosi si vul. [emoji23][emoji23][emoji23]. Nos mam rovnej i kdyz v detstvi nekolik ruznych zasahu zazil. Navic se mi trhali nosni mandle. No vybocenou nemam jen nosni prepazku, ale manzelce se to libi. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Hlavně mu řekni, kterej zub to opravdu je. Víš jak to je... dneska tady operuje kdejakej Sergej. Hlavně tam u tebe v tý prdeli světa. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Sabizo dik za popis co a jak. Clovek je hned klidnejsi [emoji23] Ten operater je Cech. Se mnou tam bude partak Gaston, tedy si myslim ze kdyz ho uvidi ze to udela dobre. [emoji23] Kamarada je mi lito, vypadal normalne, ale bud normalni nebyl, byl nemocnej nebo se opravdu chtel zabit. Nic jineho me nenapada. Na ten pripad si pamatuji. Stejne jako na ty holky z Mostecka co to navic vysilaly zive na FB. Vzdy si vzpomenu kdyz mam obcas chut na to slapnout nebo predjet tam kde to neni uplne koser apod. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Já mám venku už 2 osmičky a pokud nebudu trpět bolestmi, tak další 2 co mám ven nepůjdou. Já osobně jsem s vytržením trpěl jako pes a to mám práh bolesti celkem vysoko. Oba byly vytažený chyrurgicky a 3 týdny jsem nemohl pořádně kousat. Ven je vyndal tak, že je rozlomil na půl (nějakým asi dlátem nebo co) a vyndal po polovinách. Vyčistil, zašil. Pěkně se to zahojilo, ale ta bolest po zákroku když to přišlo k sobě...ani prášky nezabíraly. Jako upřímně držím palce, ať máš kliku a vyndá ti ho co nejšetrněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 A dalsi "kamarad" co doda odvahy. [emoji23] Tak ja bych to taky neresil kdybych nemel problemy. Do ted jsem nevedel ze nejaka bolest zubu existuje. Ani jsem vubec nevedel jestli moudraky mam nebo ne. Nikdy jsem to neresil a moje zubarka taky ne. A lepsi asi resit ted nez v lete kokem dovoleny nebo dokonce na dovoleny abych se pichal o morske jezky v Chorvatsku aby bolest o nich byla vetsi nez od zubu. [emoji23] Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 9 hodinami, Petrrr napsal: Kamarada je mi lito, vypadal normalne, ale bud normalni nebyl, byl nemocnej nebo se opravdu chtel zabit. Nic jineho me nenapada. Je to složitější. Pohádal se doma s ženskou, sedl do auta po pár pivech a jel do práce (na letiště, asi uklízet hajzlíky jako Clint) a rozsekal se. Hlavní je, že to měl hned za sebou a nesebral někoho dalšího. Smůla a zároveň štěstí zároveň, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 To bylo to SUV na Veleslavíně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Jo, jo. Jak udělal rekord v hodu motorem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 15 hodinami, motosman napsal: Nech si rovnou škubnout všechny, když uz budeš v rauši. To mu raďte a on přijde zejtra bezzubej tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Nemá na tom rtg náhodou vybočenou nosní přepážku? Jestli ne, tak je to žid! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky