beuticek Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Ten Hnůjdej fakt sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Stane, to když jsem byl ve Švédsku, tak můžeš zapomenout na Škodu, jestli jsem viděl jednu. Jinak samá Audi ( ovšem ne 10 let staré, ale nové nebo zánovní) Pak samozřejmě Volva a dokonce i starší Saaby. Nějaké Kie a Hnujdaje. Naopak, skoro žádní Francouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 4 hodinami, beuticek napsal: Ten Hnůjdej fakt sedí Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml. Dneska vedle mě parkovala I30N a RS vypadalo jak chudej příbuznej. Moc pěkný auto a ten zvuk.. o tom se může RSu jen zdát. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Jistě !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml. Dneska vedle mě parkovala I30N a RS vypadalo jak chudej příbuznej. Moc pěkný auto a ten zvuk.. o tom se může RSu jen zdát. Po mojí denní trase jedno N-ko jezdí a je to pěkné a promyšlené auto. Za mě to byl od Hyundai perfektní tah ohledně zaplacení šéfa z M-divize BMW... Určitě se jim to vyplatí. Teď testují i30 N-Fastback a údajně taky přijde i30 N combi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Nko je dobry za ty penize ale sedacky jsou nic moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 10 hodinami, stanmar napsal: K té Dácii - třeba co jsem za ty dva dny na východoněmeckých silnicích zpozoroval, tak je jich tam opravdu hodně - hlavně Dustery a Sandera Steppway - v poměru k našim modlám Karoq a Kodiaq 100 ku 0 !! Potom nějaké ty Fabie a Octavie. Ano je to východní Německo a tam je kupní síla také o něčem jiném, ale když Němci věří Rumunům.... Zato v Polsku je to jiná - samé Audi (ovšem většina tak minimálně 10 let staré) . i v Rakousku je vidět poměrně dost Dáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Proc taky ne. Za 5 platu si koupi nove auto a co 3 roky muze mit nove a nestarat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 4 hodinami, MichalRr napsal: Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml. Máš pravdu. To víš, jak se mi někdo naváží do Škodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 5 hodinami, Petrrr napsal: Stane, to když jsem byl ve Švédsku, tak můžeš zapomenout na Škodu, jestli jsem viděl jednu. Já jsem tam a v Norsku byl sice naposledy před 10 lety, ale v tý době tam bylo škodovek opravdu hodně. Víc než VW, BMW a spol. Korejci žádní, Francouzů pár. Samozřejmě vedly místní značky. Ale mohlo se to od té doby změnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Jako koncern tam vede. VW ale hlavne Audi - tech tam jezdi nejvic. Ostatne prave pro Audi jsme leteli. Ze Stocholmu jsme jeli dolu do Malmo a na dalnicich kazde druhe Audi. Ale Skodovek opravdu malo. Ptali jsme se prodejkyne z bazaru jak to ze Audi a ze jsou tam za relativne dobrou cenu ojetiny . Rikala ze pry je to cenovou politikou koncernu a ze Audi se tam prodavaji levneji nez jinde v Evrope uz jako nove a ze k nim jezdi kupci jak z Norska, Danska apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Na Nordschleife taky jezdí občas pár Škodovek, ale většinou je vidím hodně daleko ve zpětným zrcátku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 A soferi na skodovkach nadavaju co za debila v skodovke vedie tu kolonu.... :-) nevadi, raz z toho vyrasties ;-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 On je kokta totiž "pretekár" Nejspíš však žije v nějakém bludu, páč škodovka do běžného prodeje žádná závodní auta nedává, proto na okruhu nemohou být vidět vepředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 (editace) nevím Tomíku, na Nordschleife sem nikdy se Škodovkou nebyl a nikdy ani nepojedu. Dalších tisíce lidí z toho asi nevyroste, protože je to super zábava. vyrábí s názvem RS prej :-D jezdí jich tam pár, dosti s Belgickými SPZ a občas německé atd... Minule tam byli Češi se Škodovkami z minulého století. Pretekár nejsem, na track daye nebo na Nurburgring touristfahren nemusíš být pretekár, takže se pleteš. Editováno: 20. Červenec 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 O - odborne vyrobené K - kvalitne spracované T - tradičný design A - atraktívne V - výborné jazdné vlastnosti I - inovatívne A - a pre vysoký výkon, ktorý neubrzdíš, vhodné hlavne pre svokru 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Kokta prej byl o víkendu zase projet bráchova Leona 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemci-strhali-domaci-premiovky-ve-studii-spolehlivosti-uz-veri-jen-jedne-znacce/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Soudruzi zřejmě udělali někde chybu. Ta páka už je druhá a tahle se opravdu oloupala jak zralej banán. Žádné prsteny a nehty, prostě jen řadím [emoji23][emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Myslel jsem, že barva, ale hovno. Tady se loupe vrchní vrstva pravé koženky [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Nechápu co s tím děláš. Mám taky hlavici z OIII a po 50t km nemám žádnou známku opotřebení... [emoji848] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Jo ale jinak po dovolené s průměrem pět litrů na sto. S klimou a v Jeseníkách. Za to palec nahoru a auto jede skvěle. Tedy jelo by skvěle, kdybych nějak častěji nebrzdil z kopce s celou rodinou, nebo kdybych nešetřil na origo destičkách. [emoji23] Tak nějak jsem u chaty šlápnul pak na brzdy a zdálo se mi, že jsem je někde nechal v zatáčkách. Když jsem vystoupil z auta, nějak divně se z nich kouřilo [emoji23][emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Ty vrahuuuu . Já mám řadičku jen lehce ošoupanou, ale drží. Oproti O2 je ale o hodně méně kvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Škodovka by mohla mít novy slogan,komu se neloupe řadička jako by nebyl....Tohle se děje ve všech nových modelech škoda,holt kvalita. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 ... kdyby jen řadička, ono těch nekvalitních maličkostí je poněkud více. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky