Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Stane, to když jsem byl ve Švédsku, tak můžeš zapomenout na Škodu, jestli jsem viděl jednu. Jinak samá Audi ( ovšem ne 10 let staré, ale nové nebo zánovní) Pak samozřejmě Volva a dokonce i starší Saaby.  Nějaké Kie a Hnujdaje. Naopak, skoro žádní Francouzi. 

Vloženo
před 4 hodinami, beuticek napsal:

Ten Hnůjdej fakt sedí :D

Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml. Dneska vedle mě parkovala I30N a RS vypadalo jak chudej příbuznej. Moc pěkný auto a ten zvuk.. o tom se může RSu jen zdát.

• Líbí se mi 2
Vloženo
Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml. Dneska vedle mě parkovala I30N a RS vypadalo jak chudej příbuznej. Moc pěkný auto a ten zvuk.. o tom se může RSu jen zdát.
Po mojí denní trase jedno N-ko jezdí a je to pěkné a promyšlené auto. Za mě to byl od Hyundai perfektní tah ohledně zaplacení šéfa z M-divize BMW... Určitě se jim to vyplatí. Teď testují i30 N-Fastback a údajně taky přijde i30 N combi...
Vloženo
před 10 hodinami, stanmar napsal:

K té Dácii - třeba co jsem za ty dva dny na východoněmeckých silnicích zpozoroval, tak je jich tam opravdu hodně - hlavně Dustery a Sandera Steppway - v poměru k našim modlám Karoq a Kodiaq 100 ku 0 !! Potom nějaké ty Fabie a Octavie.

Ano je to východní Německo a tam je kupní síla také o něčem jiném, ale když Němci věří Rumunům....

Zato v Polsku je to jiná - samé Audi (ovšem většina tak minimálně 10 let staré) :D.

i v Rakousku je vidět poměrně dost Dáček

Vloženo
před 4 hodinami, MichalRr napsal:

Tvá zášť proti Hyundai je až přehaná co jsem si všiml.

Máš pravdu. To víš, jak se mi někdo naváží do Škodovky :D

Vloženo
před 5 hodinami, Petrrr napsal:

Stane, to když jsem byl ve Švédsku, tak můžeš zapomenout na Škodu, jestli jsem viděl jednu.

Já jsem tam a v Norsku byl sice naposledy před 10 lety, ale v tý době tam bylo škodovek opravdu hodně. Víc než VW, BMW a spol. Korejci žádní, Francouzů pár. Samozřejmě vedly místní značky. Ale mohlo se to od té doby změnit. 

Vloženo

Jako koncern tam vede. VW ale hlavne Audi - tech tam jezdi nejvic. Ostatne prave pro Audi jsme leteli. Ze Stocholmu jsme jeli dolu do Malmo a na dalnicich kazde druhe Audi. Ale Skodovek opravdu malo. Ptali jsme se prodejkyne z bazaru jak to ze Audi a ze jsou tam za relativne dobrou cenu ojetiny . Rikala ze pry je to cenovou politikou koncernu a ze Audi se tam prodavaji levneji nez jinde v Evrope uz jako nove a ze k nim jezdi kupci jak z Norska, Danska apod.

Vloženo

On je kokta totiž "pretekár" :kol-135:

Nejspíš však žije v nějakém bludu, páč škodovka do běžného prodeje žádná závodní auta nedává, proto na okruhu nemohou být vidět vepředu.

Vloženo (editace)

nevím Tomíku, na Nordschleife sem nikdy se Škodovkou nebyl a nikdy ani nepojedu. Dalších tisíce lidí z toho asi nevyroste, protože je to super zábava.

vyrábí s názvem RS prej :-D  jezdí jich tam pár, dosti s Belgickými SPZ a občas německé atd... Minule tam byli Češi se Škodovkami z minulého století. Pretekár nejsem, na track daye nebo na Nurburgring touristfahren nemusíš být pretekár, takže se pleteš.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

O - odborne vyrobené

K - kvalitne spracované

T - tradičný design

A - atraktívne

V - výborné jazdné vlastnosti

I - inovatívne

A - a pre vysoký výkon, ktorý neubrzdíš, vhodné hlavne pre svokru :lol:

• Líbí se mi 4
  • Pozitivní 3
Vloženo

Soudruzi zřejmě udělali někde chybu. Ta páka už je druhá a tahle se opravdu oloupala jak zralej banán. Žádné prsteny a nehty, prostě jen řadím [emoji23][emoji23]DSC_0246.jpegDSC_0245.jpeg

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

Vloženo

Jo ale jinak po dovolené s průměrem pět litrů na sto. S klimou a v Jeseníkách. Za to palec nahoru a auto jede skvěle. Tedy jelo by skvěle, kdybych nějak častěji nebrzdil z kopce s celou rodinou, nebo kdybych nešetřil na origo destičkách. [emoji23] Tak nějak jsem u chaty šlápnul pak na brzdy a zdálo se mi, že jsem je někde nechal v zatáčkách. Když jsem vystoupil z auta, nějak divně se z nich kouřilo [emoji23][emoji23]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

• Líbí se mi 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...