Radius Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ozi napis/zajdi do one pojistovny a vyzvy je k dolozeni vzniku malusu. Pokud nic nemaji, tak je.vyzvy k dolozeni souhlasub se zpracováním osobnich udaju a kdyz znovu nic nedolozi, je to na urad ochrany osobnich udaju (a vzyzval bych je k okamžitému ukončení zpracovani vcetne vsech jejich tretich stran). A CKP bych vyzval k dolozeni souhlasu take, pokud ho nemaji at to okamzite smazou. Jestli nekdo neco ma, tak souhlas odvolat nejde. Ale obecne plati jestli instituce nema k tobe zadne zavazky, a presto si veden nekde jako neplatic (opravnene, ale uz mas vse splacene), staci instituci odvolat souhlas se zprac. os. udaju i pro vsechny subjekty, kterym data poskytli a maj smolika, musej te pak i napr. ze solusu vymazat. Pote si muzes solus vychutnat a vyzvat je k dolozeni souhlasu, odvolaji se na onu instituci, jim oznamis, ze jsi jim to odvolal a jaktoze te tedy zpracovavaji a opet urad na ochranu osobnich udaju atd.... je to pakarna, ale tyhle solusy a jine instituce jsou k nicemu, da se to pekne obejit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) tak Pawouk vyhrál a já to prosral. Tak Pawouk vyhrál, Petrrr to posral a já to prosral. A doslova, celou noc a ráno nedělám nic jiného, než lítám na hajzl s neskutečnou infekční sračkou. Pawouku, měl bys to tady trochu promazat a dát mi šanci, abych i já jaksi že se mohl ucházet o první příspěvek na 1000té stránce..... Každopádně gratuluji Pawoukovi (možná má nějaké fičury a ty mu ukázaly, že bude tisícatej ), na srazu vyhrává ode mě 3 kofoly! Editováno: 10. Duben 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ozi....já přemejšlel, jak vlastně takové auto zvednout a odvézt...., dostala se do garáží vodtahovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ode mě kofolu vyhrává Motosman. Kokta naopak mi dluží ten LL olej co už mi vozí půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Měli jste s Motosem nějakou soukromou soutěž ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Žádnou fičuru na sledování stránek nemám, stačí jen sledovat čísla příspěvků - na stránku se jich vejde 25 - a pak rychle reagovat. Další soutěž bych viděl až na str. č. 10 000. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Možná by se v tento slavnostní den slušilo něco pronést, jak krásně nám to tady funguje, jaká jsme dobrá parta pošahanců do aut a tak nějak...tak já jen doufám, že nám to vydrží, že nám do toho nebude Pawouk moc moderátorsky kecat (což nedělá), že Rádius dostane rozum, Kokta bude jezdit zase na srazy, Petrrr si koupí konečně dospělácké auto a že Kozák dá rychle dohromady tu svojí karkulku pošramocenou. Rovněž doufám, že nám třeba přibudou další stálí lidičky podobně zaměřené, se stejnou úchylkou a pokud možno s chrochtáky, aby se ty misky vah alespoň trochu dorovnávaly Editováno: 10. Duben 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Kdepáák, jsem Motosovo dlužníkem. Za zprostředkování Full verze navigace Sygic. No a páč jsem i dlužníkem Ozákovo, vezu mu balíček dle jeho požadavků a přání ze zdejšího E-shopu (nějaký latexový oblečky či co a nafukovací figuríny - nevím je to zabalené) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Když máme ten slavnostní den, pančo slíbil, že každému, kdo dnes k němu přijede, umeje a navoskuje zdarma káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No, já myslím, že více pošahanců se v ČR nenajde (Clintův bratr se také nechytl ač má obdobné geny), ale člověk nikdy neví, dorůstá nová svěží zbohatlická mládež - Kokta si najde parťáka konečně s kterým si bude rozumět. A benzíne náš vejzdejší, neuveď nás v zapomnění, chrochták nesmí nikdy zvítězit !!! I kdyby na nové rozvody nebylo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Jo, že mu to panchovi zaplatí předseda, jako každý správný předseda klubu. Tedy dle sazebníku pirátského klubu je to 2tis za auto. Tedy na jakou hodinu Pancho se mám objednat? Kola nemusíš, dnes jsem je tam dal - jsou jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak dneska zase trochu čištění20150407_150241.jpg20150407_150407.jpg Chtělo by to vyměnit nádržku na chladicí kapalinu, mas ji uz zazloutlou:D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ozi napis/zajdi do one pojistovny a vyzvy je k dolozeni vzniku malusu. Pokud nic nemaji, tak je.vyzvy k dolozeni souhlasub se zpracováním osobnich udaju a kdyz znovu nic nedolozi, je to na urad ochrany osobnich udaju (a vzyzval bych je k okamžitému ukončení zpracovani vcetne vsech jejich tretich stran). A CKP bych vyzval k dolozeni souhlasu take, pokud ho nemaji at to okamzite smazou. Jestli nekdo neco ma, tak souhlas odvolat nejde. Ale obecne plati jestli instituce nema k tobe zadne zavazky, a presto si veden nekde jako neplatic (opravnene, ale uz mas vse splacene), staci instituci odvolat souhlas se zprac. os. udaju i pro vsechny subjekty, kterym data poskytli a maj smolika, musej te pak i napr. ze solusu vymazat. Pote si muzes solus vychutnat a vyzvat je k dolozeni souhlasu, odvolaji se na onu instituci, jim oznamis, ze jsi jim to odvolal a jaktoze te tedy zpracovavaji a opet urad na ochranu osobnich udaju atd.... je to pakarna, ale tyhle solusy a jine instituce jsou k nicemu, da se to pekne obejit. jj, s tim je pocitano, pokud budou delat problem s cenou pojistky... Tak Pawouk vyhrál, Petrrr to posral a já to prosral. A doslova, celou noc a ráno nedělám nic jiného, než lítám na hajzl s neskutečnou infekční sračkou. Pawouku, měl bys to tady trochu promazat a dát mi šanci, abych i já jaksi že se mohl ucházet o první příspěvek na 1000té stránce..... Každopádně gratuluji Pawoukovi (možná má nějaké fičury a ty mu ukázaly, že bude tisícatej ), na srazu vyhrává ode mě 3 kofoly! staci sledovat cislo prispevku, delal jsem to taky, jen jsem dlouho psal Ozi....já přemejšlel, jak vlastně takové auto zvednout a odvézt...., dostala se do garáží vodtahovka? odtahovka tam nejvede i kdyz uvnitr je strop vysoky jsou nizska vrata, musi se pouzit vice heveru, nebo vzduchovy polstar, ktery to nafouknes, aby ses tam dostal heverem... Kdepáák, jsem Motosovo dlužníkem. Za zprostředkování Full verze navigace Sygic. No a páč jsem i dlužníkem Ozákovo, vezu mu balíček dle jeho požadavků a přání ze zdejšího E-shopu (nějaký latexový oblečky či co a nafukovací figuríny - nevím je to zabalené) super, uz se tesim na novou nafukovacku, ta soucasna uz dosluhuje Když máme ten slavnostní den, pančo slíbil, že každému, kdo dnes k němu přijede, umeje a navoskuje zdarma káru to dela Pancho i normalne, protoze je to proste hodnej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Přezuto. A teď může začít.....sněžit. Po roce se ozval známý gong a rádio napsalo Battery low. Ale startuje to na první ťuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Taky musim ocihnout nejaky ten servis a přezout , nema jeste snezit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Snad už ne, ale jeden nikdy neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pawouk už je paprda, bojí se vloček.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No my zápaďáci a horalové máme když tak ještě druhý vůz na zimákách jako pojistku. Kokto, musíš brát Pawouka, že je Pražák a každý Pražák se bojí vločky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pawouku gratuluju k výhře tří kofol. Benzinakum doporučuji ještě nepřezouvat, rána jsou ještě mrazivá. Nám naftákum to nevadí mi si silnici rozmrazujem motorem;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) No, volam do pneu Kafka u Globusu, prezuti (zamena letni a zimni sady), + myti zimni, + dofuk a vyvazeni letni + osetreni medenou pastou styku s elektronem, tak 780Kc!!! V Decine za stejnou sluzbu necelych 300Kc. Tak jdu volat dal, tentokrat asi smer Melnik. Na Feldu ani letnaky nemam, takze kdyby neco, tak mame feldu. Traktor Fabcu jsem odevzdal na servis a vyfasnul Oktavku, jsem zvedav zda to bude 2 nebo 3jka a zda-li benzin nebo nafta. Nechavam se prekvapit. Dle spz to auto neznam, mozna to tedy bude 3jka. Pry nam dorazily i 03 1.8 TSi a objednamy jsou litrovky Fabci , pry jsou gut - takze az bude spunt na prumyslove, tak to tlacim litrovku do kopce domu. Editováno: 10. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak mám doma nové klubové samolepky, ale úspěšnost 50%. Ty vnější jsou super, ale ty vnitřní některé špatně ořízli a ještě jim sem tam vynechávala barva či co....Takže jsem ty vnitřní reklamoval a příští týden budou samozřejmě zdarma nové, do srazu v Krušárně to stíhám. Tu sadu "závadných" mi nechala, proberu je, nějaká bude ok a můžou se hodit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Tak hlásím, že mám taky přezuto. Plus nové letní GY efg. a vyvážení zimních. Cenu psát nebudu, protože je vyšší než Kindercar. [emoji23] Editováno: 10. Duben 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Čus šeci, po delší odmlce mám dotaz. Dostal jsem od ženy nanokosmetiku PIKATEC. Máte s tím nějaké zkušenosti jestli je teda fakt dobrá ? A nebo nemá smysl se s tím ani srát a nanášet to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) To je otázka pro našeho vrchního leštiče a detailistu Pancha, ovšem on asi teď nemá čas, leští auto. Já se na to vrhnu také, odstranil jsem nánosy bahna a centimetr prachu z auta manželky a vypral rohože. Přemýšlím, jestli je čas u svého uklidit gumové a vyndat textil... Editováno: 10. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pawouk už je paprda, bojí se vloček.! No my zápaďáci a horalové máme když tak ještě druhý vůz na zimákách jako pojistku. Kokto, musíš brát Pawouka, že je Pražák a každý Pražák se bojí vločky. Já vám dám, že se bojím vločky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky