Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Vsak ono dame koleno v krusarne a to mu da zapomenout na rejzi a piskoty. [emoji1] Jinak jezis, tedy ja te vidi. To jsou presne ty provokace ve stylu Putin, si byl na skoleni? Uz vime kde si vzal tu sracku, hold ruskej kaviar uz neni co byval. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsem ty plechace nakonzervoval olejem konkordem a uz vypadaji lepe, nyni odpocivaji do dalsi sezony.

No nic hosi, loucim se s vami, za chvili odjizdim na strycovo 50tiny. Asi 60 lidi v hospode, grilovacka, ziva hudba atd. Budu Clinte myslet na Tebe a Tve piskoty. [emoji23]

Zitra mam pocit budu pro zmenu na cesnecce cely den ja, ovsem z lepsich duvodu. [emoji33]

Odkaz ke komentáři

Pancho s tim dronem si delas prdel, nebo fakt mas???

Clinte sam si vychcip nejvic na nejakej moribundus a mi tu jen nejsme, abychom to nechytli nejak na dalku pokud je to virove...

Motosman, studoval jsem ten Oil Catch Can, jak jsme se o nem bavili. A dneska jsem to konzultoval s chemikem, tak az se uvidime, kdyz mi to pripomenes, muzu vysvetlit funkcnost... ;)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte sam si vychcip nejvic na nejakej moribundus a mi tu jen nejsme, abychom to nechytli nejak na dalku pokud je to virove...

Motosman, studoval jsem ten Oil Catch Can, jak jsme se o nem bavili. A dneska jsem to konzultoval s chemikem, tak az se uvidime, kdyz mi to pripomenes, muzu vysvetlit funkcnost... ;)

tady mam novou hracku:))

https://www.youtube.com/watch?v=w7QMVZbX4zQ

Odkaz ke komentáři

Motosi: to je strašná žranice a to jsi určitě ještě na polovinu věcí zapomněl, které jsi sežral v tom ajfru a ani to nezaznamenal....

Já měl jeden banán  ajeden rohlík. Dopřál jsem si 0,3 dcl koly...ta rovná pajšl :)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No tak jsem vstal a jak jsem vcera slibil tak se stalo, na cesnecku to neni ale uplne dobre mi taky neni. No a ve 2 rano me vezli moji byvalou O1 domu, zamackl jsem slzu, 200tis a porad funguje a nynejsi majitel si ji nemuze vynachcalit, dal se o ni pekne staraji. Muze mi nekdo vysvetlit, proc jsem ji zradil a vymenil za ten strep co mam nyni?

Odkaz ke komentáři

Vo co vubec go?
Odkaz ke komentáři

No a ve 2 rano me vezli moji byvalou O1 domu, zamackl jsem slzu, 200tis a porad funguje a nynejsi majitel si ji nemuze vynachcalit, dal se o ni pekne staraji. Muze mi nekdo vysvetlit, proc jsem ji zradil a vymenil za ten strep co mam nyni?

No to my nevíme, proč děláš takové kraviny. :kol-28:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

protože si chtěl mít novější auto a myslet si naivně, že to bude lepší :D

hold ty si koupíš Rama, já si koupím ojetou starou m3, pančo si koupí subaru a budem nám dobře!

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...