Ozi Toretto Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Jinak kluci jsem se pred chvili preklep a ukazal se mi Ozakovo profil. Ten kluk usata je mlade kuratko, skoro jako Kokta, dokonce je jeste mladsi nez moje mala segra. [emoji1] Uz jsem opravdu asi starej. njn, taky si rikam, ze jsem nejakej starej, dkyz vidim lidi kolem sebe v posledni dobre... Kozák je mládě, holátko, tady vyskakuje a ještě mu teče mléko po bradě Na toho zvýšíš hlas a on se stáhne do kouta, my jsme tu autorita, my to tu řídíme, my starší Na srazu mu hodíme lopatku a uhlí a uvidíš, bude si v koutku hrát na horníka ja si radej hraju s autickama, ty nemas??? Jj, budou si z koktou placat babovicky, tedy priste jim zamluv na krusarne i detsky koutek. takze druhej nadidat, kluci dkyz budete hodny, tak vam jen sundam kola a aspon uplacam babovicky pod brzdice, aby vam to lehlo do mekeho. Ale jestli budete zlobit tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Už mi došly laiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Co to, kdo to... člověk tady není 2 dny a dozví se tolik drbů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 A je ráno a je tu mrtvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Protože Pražáci mají prodloužený víkend, pátek malá sobota dle Oziho sobota 1 a pondělí = malá neděle dle Oziho neděle 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Pawouk: Petrrr asi zrovna obírá kuře k sobotnímu obědu, že ani nereaguje... To já jenom suchou rejži a k večeři si dám suchej včerejší rohlik.Tak auto se samo nezaplati , benzinaci setrej na benzin a naftaci zas setrej na drazsi porizovaci cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 presne tak, nedele dva, tak jsem jeste spinkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 No teď jsem dostal další nabídku na novou práci, co se tady rozkřiklo, že budeme končit, tak už mi od té doby volali 3 šéfové různých projekcí. Což mě docela těší, ale zároveň děsí abych nepřebral. Je vidět, že je asi málo mladých techniků, staří odcházejí a není kdo by je nahradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Ozi. Ja jsem jako dzin, kde je chlast, tam se objevim. Clint Sem nevedel, ze v mycce sidli alternator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Licujici zadni lampa Kvalitni lak nezapres Aj v kufru vse licuje Gumova vana je jaksi po pul roce ohnutu take zkroucena - evidentne nevymenena Rezerva Mistr vejfuk - svaracek Nelakovany dvere - jen vyklepnuti a odreny + znicene tesneni na okne (to nebylo) Plynar nebo Greenline, ani jedno Tapatalk spadnul, jsem zvedav kolik fotek zde bude. Edit: hm jedna, tak az doma Editováno: 13. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 TT většinou padá kvůli nedostatku paměti v mobilu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 V mem pripade je jedno jakou pamet myslis, vsechny jsou plny, jen sd karta ma asi 2GB v zaloze volne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 ovšem RAM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 No teď jsem dostal další nabídku na novou práci, co se tady rozkřiklo, že budeme končit, tak už mi od té doby volali 3 šéfové různých projekcí. Což mě docela těší, ale zároveň děsí abych nepřebral. Je vidět, že je asi málo mladých techniků, staří odcházejí a není kdo by je nahradil. To je ale dobrá zpráva, ne? Anebo pojď dělat k nám, sháním jednoho pohůnka, který má přijít místo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) RAM mam plnou systemu, na aplikace mam tak 1-10MB . Inu dal jsem si nelehky ukol, sehnat pneuservis s myckou na kola. K memu udivu to dnes neni samozrejmost, docela zlatej Decin, tam vim o 3 pneuservisech a vsechny mycku maji, bude jich urco vic, ale asi ne vsechny budou mit mycku. O jednom kterem vim, tak mycku nema a je to Skodovka, mozna uz ji ale ma, je to uz asi 7 let. Ceny nasledujici: nejlevnejsi 250Kc u globusu Cakovice (zde je to divne, je do 2km dalsich asi 5 pneuservisu a co servis, to jina cena, prumer kolem 550Kc; nejdraz 800 s myckou a je tam jen jedna) Nova ves 300 Dablice 350 A jsme v Neratovicich - zde je prumer kolem 450Kc a pozor, jedna mycka 490+100Kc (myti) letnany 360 Uhrineves 436 vcetne myti! Bestdrive (tam jezdim v DC) 672/588Kc s klubovkou a vcetne myti. Takze kdyz to tak pocitam, za 600Kc (coz je presne 2x tolik vo v DC), muzu si tedy vybrat, bliz domovu, vyssi cena, dal od domova, nizsi cena. Zkusim tedy Bestdrive na Libni a v zime Neratovice. Zbytek nema moc cenu resit. A dalsi zjisteni, kolikrat se me ptali na plech ci hlinik, rozmer apod... tak jsem vzdy zbystril a hle, jakmile delaji nejaky rozdil, tak uz maji zavazi v cene, jakmile se neptaji tak se zavazi dokupuje zvlast. Trosku mi to pripomina onu reklamu, na kafe (50Kc) s cukrem (10Kc) nemam kalkulaci, ale mohu Vam nabidnou kafe s cukrem a zakuskem za 150Kc. Editováno: 13. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Bude vubec nejaky caj o 5h? Editováno: 13. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Radiusy jsi zaspal jaro ne? Čaj o 5 je tento týden v pátek na tajném stejném místě jako vždy. Jinak jaké RAM, to neřeším má mašina SG Note 3 se svou 3GB pamětí Ram a k dispozici v podstatě téměř vždy volných 1,2 GB, tak že to ani nesleduji a RAM mě nezajímají, Páč Note umí aby ti běželi třeba hned 2 aplikace na displeji atd. tak i tak se mi nepovedlo RAM někdy zahltit. Pawouku: japato, ty taky odcházíš? Popř. budeš odcházen? Nebo jdeš za lepším? Jo, Pražskej plat těch 40 čistejch by se mi hodil, ale to dojíždění. :-) Editováno: 13. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Nikam neodcházím, jen se přesouvám na jinou pozici ve firmě. Radiusi - čaj je tento pátek (17.4.) v Krušárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Jo Pán povyšuje, hmmm, to bys měl ale všem zacvakat na čaji kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Nikde jsem tu nevidel resume s datumem a casem. Tak to mi asi neklapne. Mam do 16h praci a pak nez se doplouzim domu, tak je 17 a do Revnicova (tam presednu na Hyundai), tak je tak 18h. A to uz budou vseci po jidle a ja nvm cem vsem. To bych tam delal krena. Pancho mas nejaky zpravy? Kvuli tobe (a kseftum) bych jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Zase výmluvy, koukej dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Teda ze je čaj to mi také nějak vypadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 kDYŽ POJEDEŠ ROVNOU Z PRÁCE JAKO VĚTŠINA TAK TO STÍHÁŠ KRÁSNĚ A VÝMLUVY TADY NEAKCEPTUJEME. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Kokta alespoň nemá výmluvy, ten rovnou nepřijede. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Takže znovu uvádím, v pátek 17.4. v Krušovicích Čaj o páté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky