Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jinak kluci jsem se pred chvili preklep a ukazal se mi Ozakovo profil. Ten kluk usata je mlade kuratko, skoro jako Kokta, dokonce je jeste mladsi nez moje mala segra. [emoji1] Uz jsem opravdu asi starej.

njn, taky si rikam, ze jsem nejakej starej, dkyz vidim lidi kolem sebe v posledni dobre... :(

Kozák je mládě, holátko, tady vyskakuje a ještě mu teče mléko po bradě :D Na toho zvýšíš hlas a on se stáhne do kouta, my jsme tu autorita, my to tu řídíme, my starší ;):kol-47:

Na srazu mu hodíme lopatku a uhlí a uvidíš, bude si v koutku hrát na horníka :D

ja si radej hraju s autickama, ty nemas???  :kol-46:

Jj, budou si z koktou placat babovicky, tedy priste jim zamluv na krusarne i detsky koutek.

takze druhej nadidat, kluci dkyz budete hodny, tak vam jen sundam kola a aspon uplacam babovicky pod brzdice, aby vam to lehlo do mekeho. Ale jestli budete zlobit tak  :kol-29:

Vloženo

Pawouk: Petrrr asi zrovna obírá kuře k sobotnímu obědu, že ani nereaguje...:D To já jenom suchou rejži a k večeři si dám suchej včerejší rohlik.

Tak auto se samo nezaplati :D, benzinaci setrej na benzin a naftaci zas setrej na drazsi porizovaci cenu :D
Vloženo

No teď jsem dostal další nabídku na novou práci, co se tady rozkřiklo, že budeme končit, tak už mi od té doby volali 3 šéfové různých projekcí. Což mě docela těší, ale zároveň děsí abych nepřebral. Je vidět, že je asi málo mladých techniků, staří odcházejí a není kdo by je nahradil.

Vloženo (editace)

Licujici zadni lampa

Kvalitni lak nezapres

Aj v kufru vse licuje

Gumova vana je jaksi po pul roce ohnutu take zkroucena - evidentne nevymenena

Rezerva

Mistr vejfuk - svaracek

Nelakovany dvere - jen vyklepnuti a odreny + znicene tesneni na okne (to nebylo)

Plynar nebo Greenline, ani jedno

post-12637-1428914235,5864_thumb.jpg

Tapatalk spadnul, jsem zvedav kolik fotek zde bude.

Edit:

hm jedna, tak az doma

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

No teď jsem dostal další nabídku na novou práci, co se tady rozkřiklo, že budeme končit, tak už mi od té doby volali 3 šéfové různých projekcí. Což mě docela těší, ale zároveň děsí abych nepřebral. Je vidět, že je asi málo mladých techniků, staří odcházejí a není kdo by je nahradil.

To je ale dobrá zpráva, ne? Anebo pojď dělat k nám, sháním jednoho pohůnka, který má přijít místo mě. :kol-48:

Vloženo (editace)

RAM mam plnou systemu, na aplikace mam tak 1-10MB :).

Inu dal jsem si nelehky ukol, sehnat pneuservis s myckou na kola. K memu udivu to dnes neni samozrejmost, docela zlatej Decin, tam vim o 3 pneuservisech a vsechny mycku maji, bude jich urco vic, ale asi ne vsechny budou mit mycku. O jednom kterem vim, tak mycku nema a je to Skodovka, mozna uz ji ale ma, je to uz asi 7 let.

Ceny nasledujici:

nejlevnejsi 250Kc u globusu Cakovice (zde je to divne, je do 2km dalsich asi 5 pneuservisu a co servis, to jina cena, prumer kolem 550Kc; nejdraz 800 s myckou a je tam jen jedna)

Nova ves 300

Dablice 350

A jsme v Neratovicich - zde je prumer kolem 450Kc a pozor, jedna mycka 490+100Kc (myti)

letnany 360

Uhrineves 436 vcetne myti!

Bestdrive (tam jezdim v DC) 672/588Kc s klubovkou a vcetne myti.

Takze kdyz to tak pocitam, za 600Kc (coz je presne 2x tolik vo v DC), muzu si tedy vybrat, bliz domovu, vyssi cena, dal od domova, nizsi cena.

Zkusim tedy Bestdrive na Libni a v zime Neratovice. Zbytek nema moc cenu resit.

A dalsi zjisteni, kolikrat se me ptali na plech ci hlinik, rozmer apod... tak jsem vzdy zbystril a hle, jakmile delaji nejaky rozdil, tak uz maji zavazi v cene, jakmile se neptaji tak se zavazi dokupuje zvlast. Trosku mi to pripomina onu reklamu, na kafe (50Kc) s cukrem (10Kc) nemam kalkulaci, ale mohu Vam nabidnou kafe s cukrem a zakuskem za 150Kc.

Editováno: , autor: Radius
Vloženo (editace)

Radiusy jsi zaspal jaro ne? Čaj o 5 je tento týden v pátek na tajném stejném místě jako vždy. Jinak jaké RAM, to neřeším má mašina SG Note 3 se svou 3GB pamětí Ram a k dispozici v podstatě téměř vždy volných 1,2 GB, tak že to ani nesleduji a RAM mě nezajímají, Páč Note umí aby ti běželi třeba hned 2 aplikace na displeji atd. tak i tak se mi nepovedlo RAM někdy zahltit. 

Pawouku: japato, ty taky odcházíš? Popř. budeš odcházen? Nebo jdeš za lepším?

Jo, Pražskej plat těch 40 čistejch  by se mi hodil, ale to dojíždění. :-)

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Nikde jsem tu nevidel resume s datumem a casem. Tak to mi asi neklapne. Mam do 16h praci a pak nez se doplouzim domu, tak je 17 a do Revnicova (tam presednu na Hyundai), tak je tak 18h. A to uz budou vseci po jidle a ja nvm cem vsem. To bych tam delal krena.

Pancho mas nejaky zpravy? Kvuli tobe (a kseftum) bych jel.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...