Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Zvyknes si, obcas taky jedu v socialcar R Thalia, zase divil by ses co lidi v tom jezdi a co firemnich jezdi.

Ano jezdim i v druhem socialcar by mohl nekdo rici, ovsem ten druhej social car stal o 40% vice a ac lepsi modernejsi technika, o spolehlivosti by se mozna dalo polemizovat v porovnani.

Ono i Mercedes tridy A je taky social car ze i kdyz stoji v zakladu treba 500tis.

Jinak o Dacii, krom toho ze rezne jsem neslysel nic o zrani oleje, skakani retezu a ze je motor po 100tis a 4 letech pred smrti. Nebo ze by skakaly retezy i po 40tis km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Social car? A co to jako je? Pro Clinta Dacia, pro miliony majitelů nových vozů prémiových značek je to zase Octavia. Tímto bych tady moc neoperoval.

Ad Dacia - starý motory u ní již prakticky nejsou, má nové zážehové motory TCe (sic 0,9 l) a diesely dCI také nejsou nějaké příliš staré typy. Doby Logana se stoletou 1.6 MPI už opouštějí.

Odkaz ke komentáři

Clintův Čaj o páté......

9 - Stanmar, Pancho, Pawouk, Clint, Motos

17- Stanmar, Petrrr, Ozi?, Pawouk, Clint, Motos, Kokta

21- Petrrr, Ozi, Pancho, Clint, Motos, Kokta

Stanmare, zde ses upsal, to uz nezmenis, upsane v piratskem klubu plati. [emoji51]
Odkaz ke komentáři

Počkej, jak to, že to ČSOB neumí, já před 2 lety měl pojištění od nich právě povinné se střetem se zvěří a dokonce myslím i živelné pohromy. Teď mám Allianz ale to kvůli Škofinu i s havarijním ve splátkách, za rok to budu muset ovšem řešit také až to doplatí. Ale mám pocit že manželka má také ČSOB a střet se zvěří u povinného, ale počkej až se jí dovolám.   

ČSOB u nich jsem a ptal jsem se, pouze jako havarijko - i v té nejlevnější verzi je to cena k povinnému, které teď mám 4200kč/rok by to bylo 3800kč... to jako za 10let staré auto platit ročně 8000,- a nemít v tom allrisk to mě ani nehne, copak kradu??? Už aby mi bylo 30 to konečně vypadnu z té jejich úchylné rizikové skupiny  :kol-29: a bude to zasejc levnější o něco...

PS PANCHO: ty woe a co tam máš pojištěné za tolik prachů, to snad ti platí i ty šampóny co používáš ne???

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

To bych pojistovne nikdy u tak starych strepu nedal. Pak se neco stane a bez tak te vo.ebou, nezaplati co maji atd. Si to radeji davej stranou a jeste usetris. Kdyby sis pri "tuningu" to nenechal udelat rozpoctem slo by to na totalku a dostal bys hovno.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...