Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pawouk a zakon promluvil, prave ze vim jak to u PCR chodi. Mam 5 dobrych kamaradu policajtu. Jak uz jsme to probirali s Motosem, kazdy jiny normalni policajt by nad tim mavl v civilu rukou, jako vsech tech 5 co znam.

Ja sice Pawouku chapu tvuj cit pro spravedlnost a paragrafy, ale nesmis to tak zrat, zivot neni jen o zakonech, zapominas obcas na lidske hledisko a zdravy rozum. Prirovnani se zasahovkou byla nadsazka. Ono az te jednou na vlastni kuzi ( ne ze bych ti to pral ) potka realita a to ze ne vsechno funguje podle tvych zakonu, bude to asi pro tebe pekne prekvapeni. Policajti v Praze i jinde, nikdo ti to nepotvrdi, ale ja vim, ze kdyz nekoho chytnou, hajzla co spachal opravdu neco hnusnyho a oni ho chvili po tom chytnou, tak mu jeste nalozi, do protokolu napisi, branil se zatceni, upadl na schodech atd. To je z tveho pohledu v poradku? Verim ze ne, ale z meho pohledu je to v poradku. Tak ze nebud tak naivni a naopak prijmi realitu jako zivot. Casto nevyhrava spravedlnost ale jine zajmy atd. Pokud bys vedel treba neco o zakonu o zbranich a institutu nutne obrany a krajni nouze a precetl si rozsudky na zaklade jakych pak ti co se adekvatne branili byli odsouzeni narozdil od krypla co je ohrozoval na zivote zdravi apod. a jeden soudce odsoudi tak a druhy v podobnem nebo stejnem pripade onak atd. Bylo by ti spatne. Stejne priklad, jinej znamej si zacal neco s zenou policajta - uz se rozvadeli, udelal mu ze zivota peklo, samozrejme vse dle zakona na prvni pohled. Ja se nezastaval ani Policajta ani toho podivina, clovek nevi co tomu predchazelo atd. tak nemohu soudit.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, ty se rozdávají už v pátek, my nedočkavci je musíme mít na autě již nyní ;)

No to snad ne , to jsou samolepky srazu Octávií a ne čaje . Na to si vytiskni samolepky s nějakým hrnkem !!

Editováno: , autor: stanmar
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Zase do toho pleteš nesouvisející věci... Legendy o mlácení lidí jsem slyšel i ze strany bachařů v krimu. Těžko říct, jestli se tomu dá věřit - já tam nebyl a doufám, že nikdy nebudu. Ale točíme se pořád dokola - v čechistánu není žádný respekt před zákony (nikdy a nikde netvrdím, že jsou všechny v pořádku, ale na tom to nestojí), tady se jen hledá jak je obejít o přečůrat, to stejné platí při přistižení při nějakém přestupku (nemluvím tady o vraždách atd.). Dost lidí si myslí, že si může dělat co chce a nějakej policajt na něj nemůže, no holt panáček narazil a dobře mu tak. Na červenou se prostě nechodí a nejezdí. A kdo na ní jede, či jde, tak si za to zaplatí pokutu, na tom nevidím nic divného. Platí to ve všech civilizovaných zemích, jen u nás se pořád o něčem diskutuje. Svého času v New Yorku dosáhl starosta Giuliany radikálního snížení kriminality neústupným stylem, kdy se okamžitě trestal sebemenší přestupek - lidi se to prostě naučili respektovat. Někdy to jinak nejde, když se neumí chovat v rámci slušné společnosti. Jak píšeš, že ti poldové by se na to vykašlali, to je možné, ale ani oni a ani my jsme tam nebyli, tak přesně nevíme, co tomu videu přesně předcházelo. A jen tak mimochodem - měli by mít i nějakou profesní čest, tudíž neříkat, že by se na to vykašlali, když ani přesně neví, co se tam semlelo (ono se pak taky můžou vykašlat na horší věci, jak je známo z mnoha případů) - někdy stačí jen napomenutí, či upozornění, nemusí se všechno hrotit.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Vsak se v ledascem shodnem a ja se nechtel zastavat ani toho ani onoho. Jen mame pohled kazdy na tu spravedlnost jinou, kez by to vsude fungovalo jak pises a kazdy premyslel jako ty, policie by nebyla potreba, soudy by nebyly potreba, zbrane by nebyly, valky atd. Pawouku nerekl jsem ze mi rekli ze by nedelali nic, ale dle toho jak je znam ja tak nedelali. On mozna by ani tenhle nedelal kdyby slo o 120 Kg gorilu a ne o tu tatranku s kterou prasknul o zem. [emoji1] Protoze ziji ve meste kde je veznice 3. Napravna tedy ta tezsi, a ctvrtina mesta jsou bachari vim sve, i kdyz uz to taky neni to, co to byvalo. [emoji3] Kazdy at si veri cemu chce.

Odkaz ke komentáři

Mno sice už je to hafo příspěvků zpět, ale Kokto mě by se toto také nelíbilo a policista v civilu nemá právo tě takhle zadržet, to se na mě nezlob. Tenhle pitomec si akorát tak nějak chtěl léčit EGO, určitě to byl maximálně nějakej měšťák co si potřeboval zahrát na zákon... Takhle se nechová profesionální policista...

Odkaz ke komentáři

já zase mávám každý den měřícím policajtům, co stojí v lese a měří na té Petrově slavné hardubické ;)

@stringo přečti si zákony. sory, ale když neuposlechneš druhého člověka či policajta, tak co si mám od tebe myslet? až tě začně honit někdo za červenou, tak začneš taky ujíždět, že bude zrovna passat v civilu?

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...