Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 stejne neni zadnej snih uz dva roky aspon tady u nas ne... Petrrr moc dekuju za to vyzvednuti, hadicky jsou super a spojky parada, mnohem lepsi nez jak to bylo na pazoutu puvodne, uz cekam jen na dodani motorku a ostrikovace budou jako nove 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 No ty sis to objednal. Ja jen suploval PPL [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 jj, ale zdarma a ne za cenu vyssi nez objednavka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ahoj piráti, tak co to tu je za morálku je pondělí a nikdo tu nepracuje. Já mám 14deni šichtu před sebou.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 my se prave tvarime ze pracujeme a nebo jeste uzivame zbytku vikendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Všichni seděj u PC a špekulujou, jak zabezpečit auta.[emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ruční granát nebo levnější a staré dobré řešení s tajným vypínačem palivového čerpadla za pár korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 jsou to tyhle - ilustracni foto OZI to jsou tvoje kola a budeš je prodávat? J8 myslel že je dáš na auto, když ti tamty ukradli... Cena? stejne neni zadnej snih uz dva roky aspon tady u nas ne... Petrrr moc dekuju za to vyzvednuti, hadicky jsou super a spojky parada, mnohem lepsi nez jak to bylo na pazoutu puvodne, uz cekam jen na dodani motorku a ostrikovace budou jako nove na potvoru určitě přijde snížek, ale Clint stejně za nepříznivého počasí nejezdí, tak je to jedno Jinak mi asi něco uteklo s Motosem,...on mu jako během čajíčku chtěl ukrást auto????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Stringo, to jsou kola co me pujcil pancho, ja mel zimni plechy a ty me ukradli na podzim... Ale co jsem pochopil tak prodavat je bude on. Kola co me ukradli tedko hradi nastesti pojistovna diky tomu ze jhsem je mel na aute... Jj s motosem to tak nejak to vypadalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tak že Stringo, chceš-li se zbavit auta a zadarmo, přijeď někdy na čaj. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Všichni seděj u PC a špekulujou, jak zabezpečit auta.[emoji33]Tak to já mám tet auti celkem v bezpečí tedy jestli nepotopím lod;-) Editováno: 20. Duben 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Petre, jen nestras, aby si priste nevybrali tvou mensi verzi Barbossa, tak to aby sis daval bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ozi no to jo koukám do telefounu a jedu s tím jak losím testem. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) pri tech cca 8 kilacich za hodku? Nebo jezdis rychlejs nez ceske lode? Editováno: 20. Duben 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 On jezdí v uzlech nebo v námořních mílích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 petre el bys vedet ze slusni lide prepocitavaji do metrickeho systemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 No hlavně pozor na ponorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jo hlavně na ty Ruský, ty jsou te´d všude i na Labi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ozi jo krapet rychleji 13km proti vodě po proudu 20km Peetr měříme v km/h Pancho jo ponorky a hladový kameny jsou sfine ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 A co teprve miny. To si Octavii vezeš na té kocábce s sebou? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jojo mrkni na pár fotek co jsem tu dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Neskutečný prase s obědama. Pak se mě někdo diví, proč mám radši dálnice. proč takovyhle idioty potkávám. Editováno: 20. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To bylo o fous.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 to je magooor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Kvaltuje, aby mu nevychladly obědy... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky