Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Mastný spoj? To je začátek. [emoji23]

Ozi, když zpřeházím piny na obd zásuvce, dá se to pak nějak obejít?

Ne ale když ti tam zapojí někdo klasicky kablík tak ti to muže vyskratovat. Jestli pojedeš na OC sraz zítra mužem to probrat osobní.

Clinte, nechám li bokem tve narážky na nás věk z úcty k tvému již prakticky důchodovém věku především (to ze te budu živit za pár měsíců ze svých daní sem rozdychal po lahví havany), je jasne o motorech 2.0 TDI novější byli a jsou naprosto vpoho. A hlavně porad lepší než ten tvůj ať už založeny 1.8 TSI nebo aktuální TDI. Ty to PDcko das jen spotrebou, ale v době kdy ty už ne pojedeš tak PD bude akorát zajete...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ses slepý? Zrovna ty? Nevidíš ze dnes use čin dal horší .kvalita a životnost se všeho kráti. Výrobci nepotřebují auto nebo něco co území mnoho let. Potřebují prodávat. A vyrábět. A třeba u tiskáren je kurvitko dokázáno a sám se viděl.mas tam nastaven určíte počet kusů tisku a potom konec. Bez si koupit novou. A tak je to i u aut. Tam stači horší materiál a slabší konstrukce a je to.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Njn, tohle ale nikdo nedokáže, to ví jen výrobce, ostatní se mohou jen domnívat... U těch tiskáren to je celkem možné, v práci odcházejí jen ty, které nepodléhají leasingu od dodavatele, ostatní za které se platí pronájem jsou v pohodě, takže to zavání opravdu nějakou machinací  :kol-32:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ty tiskárny je tam mala součástka. Byl na tom i dokument. Docela hodně zajímavě. A tam potom také mezi tiskárnu. A ten kamarád také. Vyndal tu součástku a tiskárna tiskne dal. Jenže když si normální uživatel. Tak nevím jestli do opravy. Tam ti řeknou ze to bude dražší než koupit novou nebo ze to nejde. Tak jdeš koupit novou. Vem si pračky spotřebiče. Doma máme starou lednici ty je 28 let a furt funguje. Ukaž mi dneska lednici novou kterak bude fungovat za ty roky. Vem si silonky. Když to vymysleli tak vymysleli takové vlákno co te se netrhá. Takže silonky vydrží dlouho. Ale to byla chyba. Tak museli vymyslet silonky co se trhají a dělají se oka. .

Odkaz ke komentáři

Proste vyrábět co nejvíc. Ale nejhorší není na tom ze musíš utrácet a furt kupovat nové. Ale co ty stare krám. Ten odpad z toho. Náklady. Energie na výrobu. Na zpracování odpadů. Další skládky odpadu. Hlavně že furt unie mluvit o ekologie. Emise normy aby auta mela co nejméně. Ale že i kvůli tomu auta nevydrží. Musíš kupovat každé tři roky nové tím pádem další energie na výrobu. Spotřeba ropy a tak. Je to jen kecy a populismus. A o penezich. Nic jiného.

Odkaz ke komentáři

A u motoru to vidím sám. Dřív byl motor jednoduchý relativne. Ale Klidné se najel pul milionů km. dnes ty po 50t praskne řetěz. A po sto to má větší spotřebu oleje než benzínu. To ty nestačí? Clinte kurvitko existuje. A i důkazy na to sou. A je to i logické. Proc to je. Ale ne rozumné podle selského rozumu. Viz co sem psal nahoře.

Odkaz ke komentáři

Pancho, nebuď paranoidní....

Moje auto zesrali, žádné kurvítko, pak to i přiznali, že byl špatnej materiál pístních kroužků. Žádné kurvítko tam nebylo. A spotřebiče třicet let? Ty vole, to už je vyhodim já po 15 sám...a koupim nové, to už jsou za horizontem.

Mě odešla tiskárna inkoustová po dva a půl roce, ale jen díky tomu, že se mi ucpala tisková hlava, lil jsem tam neznačkovej levnej inkoust a brácha ji má do teď.

Víš co znamená kurvítko? Součástka, kterou tam záměrně dají a by se věc posrala a to ti žádnej výrobce nepřizná. To není případ mé předchozí oktávky, to si nepleť. Tu zkurvili svojí blbostí a krátkým testováním, než to šlo do výroby. Pak to přiznali a dávali jinej materiál.

Pračku mám už 12 let a fachčí bez jediného servisního zásahu (Gorenje) a lednici 8 let Samsung a naprosto jako nová. Vysavač jsem měl 20 let!!! Extrém a ještě slouží, mám ho v boudě a používám na auto. Dneska musíš mií prostě štěstí na kus, pač to flákaj a šetřej všude.

Hele jestli mi nevěříš, nafotím ti doklady o koupi  a pak doma ty spotřebiče ;)

Jo a co se týče auta, tyhle motory TDI zdá se zatím OK a nějaké roky už jezdí, Pawouk hledal a nic o nich nenašel, že by byl nějaký zásadní problém, dle jeho slov na srazu. Když to vydrží 6 let, budu rád a koupím jiné.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...