Petrrr Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Kdepaaak, to jsou jen zavistivci [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) No kluci vcera me pri ceste z prace taky jeden malem nahulil ze zadu. Jeden magor nechal za zatackou do puli silnice stat auto, ja jsem prudce brzdil a kdyz jsem videl ze nejede nic v protisneru vyhnul jsem se, no a ten za mnou sem slysel jen kvilet gumy, pac to nemohl taky cekat a ja uz jen cekal na naraz, nastesti asi zareagoval vcas. Tedy malem jsem mohl byt taky ze zadu odpanenej. Editováno: 25. Duben 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Petrrr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Pekne, vsak Pancho je frajer. No a ja jsem tady Clinte jedinej i pres Tve vychodni nazory [emoji23] , co ti to preje. Takovej jsem zase frajer ja. [emoji106] Frajer sice seš, ale to ještě nevíš že Clint pojede na motorce do Berlína ? Je to takovej noční naftovej poděs.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No kluci vcera me pri ceste z prace taky jeden malem nahulil ze zadu. Jeden magor nechal za zatackou do puli silnice stat auto, ja jsem prudce brzdil a kdyz jsem videl ze nejede nic v protisneru vyhnul jsem se, no a ten za mnou sem slysel jen kvilet gumy, pac to nemohl taky cekat a ja uz jen cekal na naraz, nastesti asi zareagoval vcas. Tedy malem jsem mohl byt taky ze zadu odpanenej. Že by koktóza ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Night dieselwolf [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No motorku už nemám a tak se zkusím po cestě zeptat nějakého Vlka, jestli mě vezme jako baťoh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Že by koktóza ? Koktóza je nebezpečná nemoc, napadá hlavně zadek a je velmi destruktivní 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Hoši dnes se mi udělalo tak krásně u srdce - (nejspíš) nějaký můj kolega (ta červená barva na blatníku a nárazníku toho postiženého auta byla docela výmluvná) očesal parkující mergl v zastávce, ale ani cajti nezjistili kdo to byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No motorku už nemám a tak se zkusím po cestě zeptat nějakého Vlka, jestli mě vezme jako baťoh Vlka můžeš mít už dnes - sedni si na betón! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) Hoši, ten dnešní vejlet, v Táboře ještě OIII asi neviděli. Zaparkoval sem na náměstí Žižky a lidi se chodili na moji káru dívat Je to jinej svět, jezdí tam ještě Fáčka a stodvácy.... Editováno: 25. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Klint si fotí spotřebu jako paprda, poradny kluci si fotí teplotu oleje u VR6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) To víš, už jsem starší člověk. To si fotil s autem na boku? Editováno: 25. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Hmm. Běžná teplota na 3.6 :-) Jinak mít už motorku jedu NW podpořit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ja je taky pujdu "podporit", ovsem ne s motorkou ale s SA vz. 58 [emoji36] Hells and Angels na ne, to jsou frajeri. [emoji106] [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Pravda. Mohli by je povzbudit. Je vidět, že máte mezery ve fungování MC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Jo jo, spotřeba na ten průměr je opravdu solidní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Clinte Přeju Přeju krásná spotřeba. ale zas tolik ten dvoulitr nešetři na to jsi mohlvzít Jedna šestku.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Nebo cng. Nebo ten ten kinder car pro náctileté s omezovačem na 50km/h.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 podle mě to moc nešetřil, na okreskách s průměrem přes 80km/h je to už celkem hodně svižná jízda... Co Clinte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Protoze za nim je Hyundai I10 a slapal mu na paty. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Stringo: Jo, jel jsem naprosto normálně, jen nazpátek jsem chvíli jel za kolonou, kterou nemělo smysl předjíždět, ale zase na dálnici 130-140 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) Běžná teplota moc ne motosi.většinou kolem 90stupnu Jinak kde jinde než na víně Editováno: 25. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ja ted vypil doma posledni Plzen. Pises na vine a skkenicky jsou pritom prazdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Hele Kozáka neposlouchejte, je to zběh, už s oktávkama končí a bude vyloučen pro dezerci a tuhle informaci si vzal kde? Tak jsem si dneska udělal vejletíček do Tábora a zpět, cestou nazpátek jsem se stavil u Pančáka, abych ho zkontroloval, jak tvrdě maká Samozřejmě lehy, kamióny na míle daleko Ale abych ho nepomlouval, ochotně mi sám umyl auto, za což jmu jsem vděčný a budu se revanšovat na střelnici Ještě jednou díky Pančo Cesta proběhla v pohodě a výsledná spotřeba je přímo luxusní To zíráte, to čubrníte, to koukáte na drát co? Sakra, já mám nakonec to auto rád a ten motor je fakt dobrej komp.jpg krasavci1.jpg a ja sm tedko taky u panca a taky bilou skodovkou a taky ji tu umejem... Ještě Stringo a Barbossa mi to přeje Kdo mi to vyloženě nepřeje je nepřejícnej Kokta, závistivej Kozák a hnůjdajista Rádius.... (přitom Kozák sám málem dezertoval k TDI a nakonec teď k Fordu a Kokta, nebýt toho, že si nechal prudkým bržděním TDI zrušit, má ho dodnes) hele ja proti TDI nikdy nic nenamital, znovu te zadam o dukaz kde jsem napsal neco spatne o TDI, nebo ze bych ho nechtel... to ze si z tebe delam srandu tak je kvuli tomu, ze ty si TDI nikdy nechtel... Klint si fotí spotřebu jako paprda, poradny kluci si fotí teplotu oleje u VR6 image.jpg bezne u RS se da dostat i vejs pres 120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky