Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Sakŕa teď mě napadá, co je s Pawoukem? Že on přes víkend zase neúřaduje?

Zrovna jsem chtěl Pawoukovi navrhnout změnu názvu našeho klubu na Clintův kloboučnický klub, tímbych vyšachoval všechny zdejší piráty a hazardéry ze hry. Zůstal bych tu jen já zodpovědný, Stringo (jedinej slušnej) a Pawouk - muž zákona.

Já slušnej? no jak se to vezme, od bodového systému se pohybuji na hraně ježdění MHD,...tak nevím, asi mám špatnou karmu nebo co... Vyfasuju flastr i za zasněženou SPZ,..to jsem prostě já, magnet na pokuty...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zkusil poprvé na dálnici 200, jde to tam pomaleji než u 1,8 TSI, ne nijak výrazně, ale znát to je. Positivní je zase spotřeba, nějakou dobu jsem takto jel a nešla průměrem přes 7 litrů. Ve finále jsem dojel domů zase za slušných 6,4/100....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Barbossa: přímo luxusní. Já měl kolínko dneska v práci k obědu, ale ne celé, pač bylo s bramborovým a kynutým knedlíčkem a k tomu slaďounké červené zelíčko. Zapil jsem samozřejmě pivíčkem ;)

Odkaz ke komentáři

No motor je o něco hlučnější, ale jen o chlup...resp. já už si nepamatuju jak bylo TSI moc tiché :D Už jsem zdegeneroval....znaftoval :)

Pivíčko bylo ve dvanáct a 200km/h až po sedmé večer :)

Odkaz ke komentáři

No motor je o něco hlučnější, ale jen o chlup...resp. já už si nepamatuju jak bylo TSI moc tiché :D Už jsem zdegeneroval....znaftoval :)

Pivíčko bylo ve dvanáct a 200km/h až po sedmé večer :)

Já porovnávat nemůžu proto se ptám s TSI jsem nikdy 200 nejel a v tdi mám radši puštený rádio ;-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...