motosman Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Nebo je s bráchou na výletě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Sakŕa teď mě napadá, co je s Pawoukem? Že on přes víkend zase neúřaduje? Zrovna jsem chtěl Pawoukovi navrhnout změnu názvu našeho klubu na Clintův kloboučnický klub, tímbych vyšachoval všechny zdejší piráty a hazardéry ze hry. Zůstal bych tu jen já zodpovědný, Stringo (jedinej slušnej) a Pawouk - muž zákona. Já slušnej? no jak se to vezme, od bodového systému se pohybuji na hraně ježdění MHD,...tak nevím, asi mám špatnou karmu nebo co... Vyfasuju flastr i za zasněženou SPZ,..to jsem prostě já, magnet na pokuty... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Tak jsem zkusil poprvé na dálnici 200, jde to tam pomaleji než u 1,8 TSI, ne nijak výrazně, ale znát to je. Positivní je zase spotřeba, nějakou dobu jsem takto jel a nešla průměrem přes 7 litrů. Ve finále jsem dojel domů zase za slušných 6,4/100.... Editováno: 26. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ecorun s bratrem Pawoukem Te ceka. Welcome in new ecoclub - PawoukClub [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak menší večeře v práci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Pancho: pošli mi jeden steak mailem, já mám doma jen chleba se salámem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Mne taky, pres uschovnu, aby se tam ten stake vesel. Ja ted jedl rusky vejce, teda americky vejce [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Dobrou chuť pánové já mám pirátskou večeři. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jo ruský vajíčko, to ti šmakuje co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Barbossa: přímo luxusní. Já měl kolínko dneska v práci k obědu, ale ne celé, pač bylo s bramborovým a kynutým knedlíčkem a k tomu slaďounké červené zelíčko. Zapil jsem samozřejmě pivíčkem Editováno: 26. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jo kolinko a pivíčko a pak 200 po dálnici ;-) to je taky luxus. Co jsi říkal na tu tichost toho motoru o proti TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Vsichni si tu clastaj v praci. Barbossa pak klickuje napric rekou, Clint pak na letisti aby sestreloval holuby, sestreluje Boingi a ja ktery bych jen kreslil krivy cary, si nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) No motor je o něco hlučnější, ale jen o chlup...resp. já už si nepamatuju jak bylo TSI moc tiché Už jsem zdegeneroval....znaftoval Pivíčko bylo ve dvanáct a 200km/h až po sedmé večer Editováno: 26. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Na EconomyRun se už těšíme!! a brácha je kdesi u Frydku na sraze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Petrrre dneska volno jinak v práci nepiju ani po obědě ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jenom rum, ten je u námořníků povolenej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No jó, my slabší povahy pijem jenom kakao. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No motor je o něco hlučnější, ale jen o chlup...resp. já už si nepamatuju jak bylo TSI moc tiché Už jsem zdegeneroval....znaftoval Pivíčko bylo ve dvanáct a 200km/h až po sedmé večer Já porovnávat nemůžu proto se ptám s TSI jsem nikdy 200 nejel a v tdi mám radši puštený rádio ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jooo, kakajíčko s cerstvym rohlikem a pravym maslickem ja o vikendu k snidani rad [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak ona to nebyla večeře.ale snídaně. Já vlastně v 18.30 vstával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 A v práci také nepiju alkohol. Jen si občas dam jednu či dvě flašky vina. Ale to je jen na chuť a vino není chlast. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak to ráno k obědu asi vdechneš celou krávu ne?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 ne ne jen pulku prasete,uz sem starsi a uz neni co bejvalo:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 a rano to je vecere a to vetsinou nevecerim potom se spatne spi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky