Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nojo, tak já to vidím tak, že to alespoň ušetří nějakou tu korunu...a na jízdní vlastnosti si člověk zvykne...ono to taky celkem jede, resp. jede to tak, aby člověk mohl v pohodě předjíždět a měl dost síly do kopců i naloženej. Na závody to samosebou není.

Pawouk: s tou 1,4 TDI jsem nikdy nejel....až to budeš mít, rád se svezu ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No jo, jenže ty máš alespoň plnohodnotný motor, zatímco já tam budu mít klepotavého invalidu s amputovaným válcem. :kol-28:

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)

:D :D  No taky si to moc nedovedu představit poté, co jsem jel s 1,6 TDI ;) Ale zase to budeš mít v lehčí kárce...

Vloženo

Mno. Jestli to je ten motor, co mi dali pro kolegu místo rs fábie a já jim ho po 100m jel vrátit, že je to rozbitý, tak potěš koště. To i mamina řekla, že trenažér v autoškole byl rychlejší.

Jinak autu nic nebylo a prý je jak nové. FUJ.[emoji33]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Co by za něj lidi s HTP dali ;) Horší snad bejt nemůže, větší obsah...větší krouťák...nižší spotřeba

Vloženo (editace)

prej jezdí suprově a co ten klacek vzadu :D pak si někdo sedne dozadu a je to jak v rapidovi :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Kokto nemluvím o vlečné nápravě, ale o motoru, navíc nápravu poznáš až když autu šlapeš hodně po krku a jedeš hodně ostře. min. 70% lidí ani nepozná rozdíl mezi vlečnou a multi nápravou...

Vloženo

No taky si doma jako druhé auto držím Benzína. protože z práce jsem dieslem otrávenj a smradlavej:-)

už se nemůžeš dočkat co pawouku.

Jinak bába šéfa tohle má a ten tříhrnek má zvuk jak kdyby měl každou chvíli umřít.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...