kokta7 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Horko vzdušnou pistoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 A to ještě, kdybys přijel kinder kár, to by ti dávali u vchodu desetikorunu [emoji23] K tomu tankování, plná nádrž je moc drahá :-) no jasne, ale aspon ma na plnou nadrz, ty ne Dyt o3 ma tak mini nádrž presne na to se ani neda jezdit snad Pancho: To je zbytečné, Clint má svoje ruské počty v azbuce. No jinak se srazem uvidím co a jak bude, bohužel nám umřel předevčírem příbuzný, v pátek je pohřeb, tak uvidím co a jak, ale když nepřijedu, stejně to nikoho nebude trápit a Clinta už vůbec ne, bude všechny jen mrzet, že si nebudou moc poplivat na Rapida - co by maskota. Všichni na mě stejně serou, Pančo mi 2x zabouchl vraty před nosem, Clint už si našel nového kamaráda na střílení (prý neumím rusky a nepoužívám náboje typu Makarov). Hold doba je zlá. uprimnou soustrast, ale me bys chybel Včera jsem konečně vyřešil problém s předním naraznikem byl už hodně okaminkovanej tak jsem ho otřel o srnu a bude novej :-DDSC_0229.JPG pekne si ji trefil teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Clinte, koukám, že poslední aktualizace účastníků srazu byla 19. dubna, od té doby žádný přírůstek? Spíš úbytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jejich škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Hold Hokej, ten nam kazi sraz. Ni kdyz vy bylo malo lidi pokud bych prijel tak pujdem na tu grilovacku ke Clintovi na zahradu, kofola potece proudem, masa vsech barev budou litat vzduchem a kolena budou chodit naproti az k autu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jo a v zahradnim domku budou cekat vlhke 18nactky od vrchniho dodavatele Pancha, cerstve jeste nepolibene. Ciste jako padly snih. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) mě můžeš klinte smazat taky, jeslti to ještě aktualizujete. Editováno: 12. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Další odpadlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 No Kokta mě nepřekvapuje, brzy ho Pawouku vymažeme z fóra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tož jaký je aktuální stav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Clint a Pawouk - Pawouk pouze za předpokladu, že ho neklepne z FII PD 1.4 TDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 ja pojedu, bud svojim a nebo tam s Johnnym a zpakty s nekym jinym kokto, az pojedu pro RS tak se stavim na kafcaka, jo? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 No ja snad také pojedu. Jestli přestane padat ta žluta sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) Horko vzdušnou pistoli Nakonec jsem to vyprstoval přes díru na tažné lano byla to fteřinaB-) Ještě trochu tempa a nikdo nic nepozná.:-D Editováno: 12. Květen 2015, autor: Barbossa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Clint a Pawouk - Pawouk pouze za předpokladu, že ho neklepne z FII PD 1.4 TDi Do soboty zatím neklepne - nechal jsem tu plečku kolegovi, a minimálně ještě do pátku budu jezdit s TSI. V pátek se přesunu na své nové pracoviště a v pondělí si už budu muset poslechnout tu lahodnou tříválcovou pumpedieselovou symfonii. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tak nějak nevím, ale při porovnání Rapida s OIII mi přijde minimální rozdíl v rozměrech... ANi jsem si nemyslel že by Rapid mohl velikostně konkurovat OIII... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ozi co si zas vymejslis, dovalis ve svem. Vozit se furt cizim - firemnim nebo s nekym a svoje auto nechat jako Carmarket umi kazdej. [emoji23] Jinak uz to mas vyresene? Flojdi uzavreli pojistovna zacvakala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) Koho by to zajímalo, tak zde je krásné video z přepravy rotoru NT dílu Temelín ze Škodovky až do Temelína + konec videa z loňské odstávky, od vložení rotoru do turbiny až po její kompletní zavření (nyní jsme ve fáze, že dnes v noci se vkládají rotory do turbiny a do konce měsíce bude kompletně zavřeno)... http://technet.idnes.cz/vymena-turbin-jaderna-elektrarna-temelin-f1m-/tec_technika.aspx?c=A140910_204632_tec_technika_rja Editováno: 12. Květen 2015, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Stringo ty jsi v Jirikove videni? To je JASNE preci. Octa je jen o neco sirsi a hlavne Rapid ma chlapackou nadrz. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) No já tedy předpokládal, že OIII je větší... nikdy jsem neměl přímé srovnání s Rapidem, uvnitř je OIII prostornější to je poznat, ale vnějškem je Rapid opravdu hoooodně podobný OIII... Žádnej KinderCar, musím se za posměšky Petrovi veřejně omluvit EDIT: ale jinak to nemění nic na tom, že je to hrozný auto Editováno: 12. Květen 2015, autor: Stringo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 A ja ti chtel poklonkovat jaka je to frajerina ta tvoje prace, ale hovno. To mas za toho Rapida. Presto, ze ja se nedal na strojarinu, mel jsem moznost, kdyz jsem ovsem videl huste pokreslene vykresy na A0 a abych kreslil hodinu jednu matku by me fakt nebavilo. [emoji3] No i tak muj prvni technicky vykres na SPS byla hridel. Takova mazanina ze bych se dnes zasmal. Za mne se kreslilo v zacatcich jeste ruco. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Nakonec jsem to vyprstoval přes díru na tažné lano byla to fteřinaB-) DSC_0233.JPG Ještě trochu tempa a nikdo nic nepozná.:-D napred mas nahlasit pojistku, i kdyz z havarka prijit o bonus nic moc, a pak opravovat Tak nějak nevím, ale při porovnání Rapida s OIII mi přijde minimální rozdíl v rozměrech... ANi jsem si nemyslel že by Rapid mohl velikostně konkurovat OIII... jj, je to hodne podobne mas aspon peknej vyhled na namesti? kdyz uz si ve VIP hotelu? proc nebydlite v zamecku? bys mohl chodit do prace pesky Ozi co si zas vymejslis, dovalis ve svem. Vozit se furt cizim - firemnim nebo s nekym a svoje auto nechat jako Carmarket umi kazdej. [emoji23] Jinak uz to mas vyresene? Flojdi uzavreli pojistovna zacvakala? flojdi neuzavreli a pojistovna odlozila platbu, od ctvrtka jsem to resil a dneska snad uspesne tak uvidime. nicmene se obavam, ze nestihnu auto vyzvednout a pojedu pro nej az pristi tyden, takze po srazu. a horsi je ze druhy auto mi ted sebrala segra, kterejm se vysypalo jejich a tretim jede pritulka do skoly, takze pak to vypada, ze nemam doma zadny auto na vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 jo jo, výkresy jsou celkem nářez některé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ozi nevím ani že v zámečku se dá ubytovat...jestli se to vůbec dá, když je tam infocentrum , tady v hotýlku má Doosan blokované pokoje, proto jsme tu... Krásný výhled na Vltavu a 100m od hotýlku restaurace = bordel z filmu Kameňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) jj, ten hotylek co jste je pekny, a kdyz neprijdou povodne tak super v te hospe co si zahrala bordel porad dobre varej? v zamecku to kdysy slo, ale co jsem koukal tak mas pravdu uz to asi nejde... Editováno: 12. Květen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky