Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Právě z OC nemám žádné zprávy, že by někdo přijel, přitom vlákno tam je také....Ozi, přitáhni kódování, ty ostřiky světel mě serou. Tuhle mi to ostřikovalo skoro hned po sobě dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Sem psal ze neprijedu. Prostě to nejde. Tak půjč auto psovi, on tě zastoupí. Řídíte oba stejně a kofolu bude chlastat určitě taky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Já psal proč možná nepřijedu, proč píši možná? Protože nejsem kokta a když to jde vždy rád přijedu. Pravdou je, že pro mě jako neoctaviána jsou stejně řekl bych pro mě zajímavější čaje, je nás méně - stejná parta, kradou se auta a člověk nemusí jezdit v obleku. Grilovací čaj samo nezmeškám, ruský kaviár, losos, býček ze sibiřských stepí si nenechám ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Ja sem vždy psal jestli dojedu nebo ne, ted to prostě zase nejde tak nejde... A at se to nezdá, tak to je 200km... Editováno: 13. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Nikdy ti ty kiláky nevadily a najednou děláš hérečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 tak jo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Kokto nepsal, předpředposlední čaj je pravda, že jsi nesliboval že přijedeš ale ani jsi neřekl že nepřijedeš, byly jsme tam v očekávání a ty ses na nás vykakal, pamatuji si to, páč jsem něco potřeboval nakódovat a tys nepřijel. Následný čaj ses ukázal, ale nevzal noťase, to už se začal objevovat i Ozi (ten ho měl) a to bylo naposled co jsme Tě viděli. Ale já to chápu, když nemůžeš nemůžeš, te´d to alespoň jasně dáš vědět. 200km dohromady tam i z5 nebo zvlášť, také to nemám blízko proto chápu. Já to mít 100 do Lán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 A já myslel, že Pancho tahá cérenky a ne gril 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ne, Panchovi tahaj gril cérenky, které s ním přijedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Tak sem vyměnil RSo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ted teprve budou cerenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 To je baby rover? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 jo KinderRover, to je o ničem, zůstanu u Rapida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 No ja stejné jezdím sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Tak baby rover ma jenom 4 válce :/ tak to jo... http://www.auto.cz/vlada-schvalila-ekologickou-dan-i-pro-desetileta-auta-87245 Editováno: 13. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Kokta to má 200 tam a 200 zpátky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ono je stejně lepší, když kóduje Kozák, u Kokty je to trochu sázka do loterie Kokta to dělá pokus omyl a holt někdy se to povede Co Pawouku, pamatuješ ta světla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 sis to mohl nahrát sám, za to nemůžu že vám vadí že to svítí vzadu, já takhle jezdím furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ale ochota se samozřejmě taky oceňuje, jen jsem si rejpnul synovče.... Já se v tom nevyznám vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ono je stejně lepší, když kóduje Kozák, u Kokty je to trochu sázka do loterie Kokta to dělá pokus omyl a holt někdy se to povede Co Pawouku, pamatuješ ta světla? No jo, drobná chybička se vloudila, ale byla promptně odstraněna. Až budu mít vzadu LEDky a ne deset žárovek, tak mi to možná ani nebude vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Co Pawouk, ale jak se divil Rádius, když mu dokódoval centrál, kterej tam ani neměl.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 jo to byla sranda, škoda že si toho všimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Hmm, 200km je husty, ovsem Kokta vali do Praglu do prace everyday ne? Tedy Caje nejsou 200km. Katdopadne se ho musim zastat. By me zajimalo kdo z vas kdyby to mel 200 nebo i polovic by jezdil pravidelne jako nyni kdyz to mate 30. Nekteri Clint 5km i s cestou do auta at uz do Lan ci do Krusovic co nema na plnou nadrz tezko, pac by musel tankovat pri ceste tam i zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Tak třeba já jezdím běžně tam a zpět 150 - 170 km na srazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ty jsi vyjimka co s Panchem nemate co jineho na praci, co vase deti jsou vase auta a vase rodina jsou skodahome, octaviaclub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky