Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Asi ano. Mě zaujalo to, že se auto automaticky zamkne/ odemkne, zavře okna a může se i nastartovat. Klíček je původní, jen se vymění spodek a přidá se do auta další ŘJ a naprogramuje VAGem.

ale nejsou to origoš ŘJ což není moc idealní... otázka jak to funguje spolehlivě, origoš sady např v supu občas blbnou apod...

koukal jsem na origo sadu a jeji dodelani, ale to je cenove totalne mimo :(

navic to podle me nenabizi zadnou extra moznost navic - mame to treba ve fordu a proste me to nejak neoslovilo...

motosman: ty premyslis nad dodelanim?

Upraveno od Ozi Toretto

Ozi: já ne. Chodí mi občas nějaké nabídky a když mi to příjde zajímavé, tak to sem hodím.Já jsem konzerva. Klíč je klíč. :-)

A pro Tebe mám info, že vag je už propojen on-line, někam,kde je i celé kòdování k danému autu. Článek mohu dodat.

jo tak ja jsem na tom stejne, jedine by me to mozna lakalo, ze bych nikdy do klicku nekopnul, ale za to me to nestoji

clanek poprosim do SZ, jestli muzes, diky :)

Můžu, ale neumím přidat přílohu a večer jedu směr Chorvatsko...

Upraveno od motosman

jj pošli nám to, furt nemam přístup taky k octě 3, tak nemam kde zkusit ....

Vložený obrázek

Zkusím takto,kdyžtak prosím smazat.

takto je to vpoho, jen je skoda, ze to neni i ke standartu, ktery mam ja, nebo na vyzkouseni zdarma... :(

diky za info ;)

Neni zač. Od zàří mi bude chodit nějaká učebnice VAGu. Tak dám vědět.

tak k visu já mám přístup :kol-47:

btw proč nezapnu na svém common railu means block(abych viděl bloky hodnot motoru a pak si udělal graf?) u benzínu jsem to zkoušel a v klidu  :kol-33:

Proc nezapnes hodnoty tak nevim je to divne...

Jinak vis mam taky, ale koc pouzitelny podle me neni google je 10x ucinejsi... :(

Motosman, to me hodne zaiima. To beres od svobody? A pripadne podelis se pak...tedy pokud to pujde... ;)

taky nevím proč to u toho CR, nejdu,musím ručně to tam bouchat.... zkusím ještě u scouta, ten má PD...

jak clint nahazoval, jedete někdo na octaviaclub sraz do žamberka?

Ozi: od Svobody ne, odebírám časopis Autoexpert a od září to tam má být ve spolupráci se Svobodou. Na Clintův sraz vemu sebou. Pokud to bude vedeno jako studijní materiál, budu to mít i v pdf.

Motosman: diky moc

Kotka: souhlasím tohle je mimo

ty predni sedacky bych bral :kol-24:

ja bych spíše bral ten vykon :)

Vysoká cena na to jak je auto staré... Jinak sedačky moc pěkný, jinak se mi to nelíbí...

stary? ten motor to je držák, pokud se měnil olej a filtr... pořizovačka 2 mega?

nakej feták mě odřel přední nárazník, fakt to je super....Odeslaný obrázek ještě k tomu při rožjídění mě něco chrochtá pod motorovou části nebo v motoru, fakt ja bych něco nereklamoval. 

kokto, chybi nam obrazek, jinak to je bohuzel udel techco maji radi svoje auta, vzdycky jsou nas**** na ty zmr** okolo :kol-44:

stringo: ta cena odpovida tomu co je to auto zac, ale ja bych z nej bral jen ty predni sedacky, ostatni je u RSka presne pro me :kol-31:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.