Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Asi ano. Mě zaujalo to, že se auto automaticky zamkne/ odemkne, zavře okna a může se i nastartovat. Klíček je původní, jen se vymění spodek a přidá se do auta další ŘJ a naprogramuje VAGem.

Vloženo (editace)

koukal jsem na origo sadu a jeji dodelani, ale to je cenove totalne mimo :(

navic to podle me nenabizi zadnou extra moznost navic - mame to treba ve fordu a proste me to nejak neoslovilo...

motosman: ty premyslis nad dodelanim?

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

Ozi: já ne. Chodí mi občas nějaké nabídky a když mi to příjde zajímavé, tak to sem hodím.Já jsem konzerva. Klíč je klíč. :-)

A pro Tebe mám info, že vag je už propojen on-line, někam,kde je i celé kòdování k danému autu. Článek mohu dodat.

Vloženo

btw proč nezapnu na svém common railu means block(abych viděl bloky hodnot motoru a pak si udělal graf?) u benzínu jsem to zkoušel a v klidu  :kol-33:

Vloženo

Proc nezapnes hodnoty tak nevim je to divne...

Jinak vis mam taky, ale koc pouzitelny podle me neni google je 10x ucinejsi... :(

Motosman, to me hodne zaiima. To beres od svobody? A pripadne podelis se pak...tedy pokud to pujde... ;)

Vloženo

Ozi: od Svobody ne, odebírám časopis Autoexpert a od září to tam má být ve spolupráci se Svobodou. Na Clintův sraz vemu sebou. Pokud to bude vedeno jako studijní materiál, budu to mít i v pdf.

Vloženo

stary? ten motor to je držák, pokud se měnil olej a filtr... pořizovačka 2 mega?

nakej feták mě odřel přední nárazník, fakt to je super....Odeslaný obrázek ještě k tomu při rožjídění mě něco chrochtá pod motorovou části nebo v motoru, fakt ja bych něco nereklamoval. 

Vloženo

kokto, chybi nam obrazek, jinak to je bohuzel udel techco maji radi svoje auta, vzdycky jsou nas**** na ty zmr** okolo :kol-44:

stringo: ta cena odpovida tomu co je to auto zac, ale ja bych z nej bral jen ty predni sedacky, ostatni je u RSka presne pro me :kol-31:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...