motosman Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Jo přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 http://www.novinky.cz/auto/369592-skoda-predala-ceske-policii-dalsich-85-octavii-poprve-maji-dsg.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 To su kaaaary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 ja se privezu, akorat musim sehnat pancaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Jo přijedu. Pawouk tě pak hodí domu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Hele co mi napsal Kokta v dubnu na FB: 27. duben 22:50příště dojedu už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Kdy příště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Nojo, nenapsal rok. Auto mám vyladěné, že ani s s origo klíčem neodejde. Editováno: 15. Květen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Kluci, tak ja bohuzel preci jen neprijedu. Muzete mi pak priste kotletou rozbit hubu a utopit me kofolou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Mlátit tě nebudem. Necháme zářez ve futrech.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Kotlety a kofoly by bylo škoda, my ti prořežeme galusky a prostřelíme nádrž No myslel jsem, že se mnou a s Motosem budeš fandit rusům....a ty jsi zklamal Editováno: 15. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Tak jsem docela zvědavej kdo ještě pošle omluvenku ze srazu. Máš asi Clinte pravdu , nedělat nic oficiálního. Holt nejde nikdy určit termín takovej, aby vyhovoval všem. I tak se na zítřek těším a to mám do Lán minimálně 130 km... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 A já přijedu zase poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Tradice se přece musí udržovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Clinte berou tam karty? Nemám Cash tak jestli musím jít vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Měli by brát....já také nemám cash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 oki, tak ja na to vsadim... i kdyz vlastne ja nakonec stejne budu muset vybrat, abych mohl vyzvednout auto ze servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 brali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 No jo Ozi budes muset vybrat Cash tech 90 papiru jo? No kdy a kde je budes vybirat. Asi te prepadne clovek s ruskym prizvukem a hnedou pleti. Edit: ma nekdo k zapujceni vojensky krem na boty -hnedy ? Nebo vymena za cerny. Diky PS: kdyby se preci jen neco zmenilo ze bych mohl prijed dam echo. Ale nebudu tady z toho delat drama pac na me a me kindercar ten sraz nestoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ozi už vybírá http://www.novinky.cz/domaci/369656-miliardy-z-eurojackpotu-vyhral-sazkar-z-ceska.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 To spíš Petrr proto nemůže přijeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 To je dneska krásně co vy šmejdi [emoji6], sluníčko svítí, ptáci zpívají, ideální jet někam na sraz [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Pancho, kez by. Nejsem jsem to ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 No jo Ozi budes muset vybrat Cash tech 90 papiru jo? No kdy a kde je budes vybirat. Asi te prepadne clovek s ruskym prizvukem a hnedou pleti. Edit: ma nekdo k zapujceni vojensky krem na boty -hnedy ? Nebo vymena za cerny. Diky PS: kdyby se preci jen neco zmenilo ze bych mohl prijed dam echo. Ale nebudu tady z toho delat drama pac na me a me kindercar ten sraz nestoji. Nene, mam v servisu ještě druhý auto, ty prachy za červenou plášti pojišťovna rovnou na účet servisu.Ozi už vybírá http://www.novinky.cz/domaci/369656-miliardy-z-eurojackpotu-vyhral-sazkar-z-ceska.htmlSarka tedko si to prokecl [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Naposled karty nebrali, prej na tom pracovali. Tak snad už berou. Stejně je to jedno. Účet jde na Petra.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky