Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já sežral večer s Pawoukem ten bramborák plněnej masem a jak to plavalo v tom oleji s worchestrovou omáčkou, jemi nějak těžko.... :(    Snad nebudu blejt :) Budu si muset dát panáka nafty ...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano ano, ta se plánuje na červen, termín ještě upřesním....

Jinak jsme shlédli parádní hokej USA-Rusko, dopadlo to podle očekávání dobře ;)  My s Motosem jsme zpívali ruskou hymnu a na vítězství si dali před odjezdem stakana vodky Staličnaja....:)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte, Pawouk ví moc dobře,že když to jde,srazu se nebráním a rád přijdu a pokecám. Mám to k Vám dost daleko,stejně jako Petr a jak víte,jsem většinu roku na služebních cestách trvajících měsíc i víc. Když náhodou nejsem pryč snažím se trávit čas s dětmi a vynahradit jim to,co zanedbávám když jsem pryč. Ani jsem letos neorganisoval sraz v Plzni,prostě jsem zase pryč... Ne všichni máme volno a možnost se sebrat a kdykoli někam jet...

Pawouk,Pancho,Kokta,Ozi nemají dle všeho děti (jestli máte, tak jsem to přehlédl), Ty máš, ale jsi každý den doma,nejsi třeba 3 měsíce od rodiny,navíc to máš za barákem... Nemůžeš podle sebe porovnávat ostatní... Kdyby mě nezajímal club, už bych sem dávno nechodil...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...