Clint Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) Já sežral večer s Pawoukem ten bramborák plněnej masem a jak to plavalo v tom oleji s worchestrovou omáčkou, jemi nějak těžko.... Snad nebudu blejt Budu si muset dát panáka nafty ... Editováno: 16. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Priste ovsem plati Clintova zahrada a tu si nenecham ujit i kdybych mel prijed na kole. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ano ano, ta se plánuje na červen, termín ještě upřesním.... Jinak jsme shlédli parádní hokej USA-Rusko, dopadlo to podle očekávání dobře My s Motosem jsme zpívali ruskou hymnu a na vítězství si dali před odjezdem stakana vodky Staličnaja.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) tak to dáme veřejnou událost na facebook ne, jako to bylo někde na té stránce? aby každej přišel Editováno: 16. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Bať, Clint dokonce při hymně Sojuzu něrušimyj respublik svobodnych salutoval (sic u toho seděl na židli). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Tak jsem nakonec skončil doma, páč je tu lednice plná a zakrojil domácí zauzený špíček s pivem. [emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 A pritom je Clint nevojak, ma modrou, pac jatra uz mel v prdeli v 18ti letech. Ale putinovske regule maji jasna pravidla. Kdyz hymna tak se salutovanim. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Tak sem to musel trochu opláchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 No jo Pancho to mel od pylu. I kdyz diky nalesteni neni mozne aby se zrnko pylu uchytilo, ale co kdyby, potreba umyt a dodo lesteni do rana. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Motosmane, různé plastové kryty podvozku jsou v ETCE na zobrazení 825-010. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) Tomu Pančákovi to zrezne už jenom po tom častém mytí Editováno: 16. Květen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 To jo pernamentne pod vodou a hadrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Přesně tak...kdyby to parkoval v rybníku, vyjde to nastejno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Motosmane, různé plastové kryty podvozku jsou v ETCE na zobrazení 825-010. dá se to dohledat i na skoda-dily.cz, maj to tam dobře rozděleny... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak jsem doma. Ještě sem se na chvilku stavil u panca. Chyba nekonečna byla v paměťového kterou to nevzalo. Tak už jde aspoň rádio a mapy snad pancho nějak dotáhne sám. A díky za oplach spinawagenu... [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ozimu dekuji za cas ze prijel:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Clinte, Pawouk ví moc dobře,že když to jde,srazu se nebráním a rád přijdu a pokecám. Mám to k Vám dost daleko,stejně jako Petr a jak víte,jsem většinu roku na služebních cestách trvajících měsíc i víc. Když náhodou nejsem pryč snažím se trávit čas s dětmi a vynahradit jim to,co zanedbávám když jsem pryč. Ani jsem letos neorganisoval sraz v Plzni,prostě jsem zase pryč... Ne všichni máme volno a možnost se sebrat a kdykoli někam jet... Pawouk,Pancho,Kokta,Ozi nemají dle všeho děti (jestli máte, tak jsem to přehlédl), Ty máš, ale jsi každý den doma,nejsi třeba 3 měsíce od rodiny,navíc to máš za barákem... Nemůžeš podle sebe porovnávat ostatní... Kdyby mě nezajímal club, už bych sem dávno nechodil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) pančo by zvážil sebevraždu Editováno: 17. Květen 2015, autor: kokta7 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Hned poté co co by spáchal vyvraždění místní fauny a flóry. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Kdyby jste viděli včera Pancha, jak vyváděl, když jsem mu narafičil stéblo trávy na kobereček [emoji23] A to mám fotku, jak je Ozi zutej do ponožek, aby Panchovi nenašlapal nové koberečky [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No také to mas u mne schováne. Já mu vezu pásku. Aby ne jeho auto nedrncelo a on za to mi dá trávu do auta. Clinte styd se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 [emoji1] za pásku díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Však taky po trávě se nešlape, ale chechtá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jak muze O 3 drncet nechapu, to uzasne auto od Kabane. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky