motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Však nedrží, když má pořádný motor.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 To je jedině dvoulitr diesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) A tu o tom dieslu a poli znas? [emoji3] Na octaviiclubu jsou nove trefne a pravdive clanky nafta vs. Benzin resp. Turbonafta vs. Turbobenzin. Precti si je a pujdes rovnou do Jarova davat auto na protiucet. [emoji23] http://www.octaviaclub.cz/clanky/technika.html Editováno: 17. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Proč bych to měl číst? Jsou to je dohady a honění trika....Já používám auto převážně do práce a tak mi diesel vyhovuje. Ma blbnutí už začínám bejt starej a hlavně mám rodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Na blbnutí jsou motorky přece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 na blbnutí je m3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 mě se líbí ta M5ka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Motorka [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 na blbnuti je felicii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak jsem ani nestihl ten zápas USA - ČR, ale výsledek byl stejně jasnej, přesně jak jsme včera říkali Ozi co? Ted ještě zbývá, aby Rusové vyklepli tu Kanadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Clinte, bud rad, ze si to nevidel, ja sem se u toho stresoval vic nez s Pancakovo navigaci... Jen se divim, ze jsme fakt nedostali jeste vetsi klepec... No verim, ze to rusove daji, hraji podle me vic srdcem, uvidime... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo jo souhlas. Dnešní zápas jsem sice neviděl, ale včerejší nasazení týmů, bylo veliké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Rusko nemáš šanci, Kanada jim dá 10:0 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 kokto ty voe nic proti, ale uz se prober s tim hokejem... jen pro info - nehejtuju, fandim jako Meister 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jj já taky, Kanada je vynda jak male Jardy jagry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 kokto, dve fofoly na Rusko, co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Oběd na to,ze Kanada neprohraje ani zápas a dnes opět vyhraje Editováno: 17. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak sem vyhrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Clinte, Pawouk ví moc dobře,že když to jde,srazu se nebráním a rád přijdu a pokecám. Mám to k Vám dost daleko,stejně jako Petr a jak víte,jsem většinu roku na služebních cestách trvajících měsíc i víc. Když náhodou nejsem pryč snažím se trávit čas s dětmi a vynahradit jim to,co zanedbávám když jsem pryč. Ani jsem letos neorganisoval sraz v Plzni,prostě jsem zase pryč... Ne všichni máme volno a možnost se sebrat a kdykoli někam jet... Pawouk,Pancho,Kokta,Ozi nemají dle všeho děti (jestli máte, tak jsem to přehlédl), Ty máš, ale jsi každý den doma,nejsi třeba 3 měsíce od rodiny,navíc to máš za barákem... Nemůžeš podle sebe porovnávat ostatní... Kdyby mě nezajímal club, už bych sem dávno nechodil... Víceméně s Tebou souhlasím, já třeba jezdím na srazy na úkor rodiny, přesto nečekám, že to bude dělat každý. Ale aby nepřijela polovina přihlášených, tak to mě fakt nebaví něco zase podnikat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Kokto a tvrde do nich, stojim pri tobe, je videt ze Clint zblbnul uz i Oziho, jestli to takhle bude dal nevim nevim ( pak se divi ze nikdo nechce jezdit na srazy) Javorovy list podrizne krk medvedovi. [emoji106] Editováno: 17. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Hovnajs, rudý srp bolševika přetne uschlej javorovej list Kokta by měl už pomalu začít vybírat Ozimu oběd... Editováno: 17. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Tak sem vyhrál cos vyhral??? Kokto a tvrde do nich, stojim pri tobe, je videt ze Clint zblbnul uz i Oziho, jestli to takhle bude dal nevim nevim ( pak se divi ze nikdo nechce jezdit na srazy) Javorovy list podrizne krk medvedovi. [emoji106] Petre, tak to neni, i Kanada, hraje moc dobre, jen si myslim, ze ti rusaci tam davaj vic srdce podle zapasu co jsem videl. Kazdopadne ocekavam, ze to bude moc pekny hokej a to je hlavni... I Jarda tedko rika, ze rozhodne brankar a obrana a ze oba tymy jsou na stkoro stejne urovni a hraji ofenzivne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Me je jedno co rika Jarda. Prijimas vyzvu kokty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Společně porazíme imperialistické síly ze západu Zatočíme s nimi, kupředu levá, zpátky ani krok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky