Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Im back z Praglu z Letnan, z mesta kde nevi co je prace, co je cisty vzduch a co je cista rasa ( vsude samej cmoud). Hold pracovni zalezitost na vystave Vodovody a kanalizace. Holky tam v plavkach rozdavaly kde co. Aquashow v podobe aqubely v prosklenem bazenu atd. Zradla a piti hojne a zadarmo. Pawouku jak to ze jsem te tam nepotkal.

Koukam ze zde se behem me pritomnosti staly akorad Radiusovi prispevky, tedy se nic nestalo. [emoji1]

Clinte co ten co ma za jmenem cislo, uz se ozval?

Jinak aby jste si vazili tech svych herek doporucuji svezeni Ford Focus 1,6 combi atmo. Sefovo co jsem ridil zpatky. Tam slapnes na plyn dlouho se nic nedeje, pak to auto zacne hucet a pak nepatrny naznak ,pokud se to tak da rici, zrychleni. Normalne jsem radeji nepredjizdel a plahocil se za kamiony. Dlouuuuuuuhe prevody, tot zabijak. Jinak podvozek ktery by mohla zavidet i O3 si myslim. Tot ovsem vse. Thalie je oproti tomu stihacka.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To spíš Aquatherm, ale my jedem ve velkém, nějaké trubičky, či kotlíky do rodinných domků jsou u nás poněkud mimo.  :kol-28:  Zrovna dnes mi volal nějaký pomatený inženýr (on se tak představil a to je hned znamení problémů), že chce ode mě dimenzi vodovodní přípojky do předávací stanice (ta se teprve i s domem bude stavět) - tak jsem mu řekl, že to musí vědět projektant a ne já (nemám projekt k dispozici a netuším, jak se takové přípojky dimenzují), což ho vyvedlo z rovnováhy. Boha, ingoust a úplně blbej. To ten barák asi brzo spadne (až ho tedy postaví). :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Jinak Clint zapomněl říct, že vstup na Garden grill je zpoplatněn 200kč/os a parkovné 100kč/h. Pro členy klubu sleva 1%  :kol-28: Pak další položky cenníku, tanec na klíně (jedné z Panchových šlapek) 300kč, kouření - 500Kč, hodina v zahradním domku - 1500Kč. Pro fanšmekry je tuk dispozici i Radiusův lispič a nebo Koktův zlatej zásun, ta, je sazebník odlišný a je třeba domluvit s majiteli. Jinak na velkou a na malou se bude chodit k sousedovo plotu, má tam okurky, tak aby mu rostly, za to dostane od souseda basu piv. Když se tak na to koukám jedná se ryze o komereční a výdělečnou záležitost  a až nyní jsem pochopil proč to Clint vlastně dělá. Z lásky k nám to rozhodně nebude.  :kol-48:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ahoj, koukám, že čaj o páté bude mít tentokrát grády :). Já sem na 90% ten víkend pryč a beztak nejsem profláknutej xicht, jelikož si mě Clint furt s někým plete :t

lol pode mnou už má příspěvek Radius, tak to si asi nikdo nepřečte můj příspěvek :)

Editováno: , autor: MichalRr
Odkaz ke komentáři

Radiusi, jeste mi povez kdy prijde apokalypsa a jak moc uz nema cenu zit...

RSem se jezdi po Praze, na nakupy, tahaj se s nim vleky a samozrejme se s nim jezdi i do prace. A tech koni neni uplne malo, ale klidne bych privital i dalsich 60 a rozhodne bych je vyuzil i po ceste na nakup ;-)

To ti reknu uplne presne az dostanes sluzebni fabii. Jo, tomu rozumym, na nakupy po meste jedine s naftou a nejlepe 2.0 a vice, ty 1.6 jsou liny. Benzin je tez idealni na tahani vleku (od toho je nafta ne, traktor... o tom vsichni mluvi). A na popojizdeni po Praze do prace je RSo myslim delany, hlavne ta boule vepředu, co ti udrzuje odstup a kdyby nahodou jsi jel domu pozde tak, tempomat na 50 na Milade.. Ale jak se rika nejlepsi auto sluzebni a nejhorsi zadny. Kdyz jiny neni, tak hold musi delat vse, ale ani v jedne vyjmenovane disciplíně neni RSo prim.

Radiusi ale řeč byla o ničem jiném to že má rso o 10km maximalku větší než tdi určitě nebude důvod ho kupovat.

Vsak o tom pisu. Vyuziti takto silnych motoru je u nas omezené. Jestli ti slo jen o napravu, tak bych radsi sel do Golfa, tam snad krome 1.2 maj vsechny viceprvek.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

:kol-28:

Co to tady ten Radius zase píše? Čte to vůbec někdo (já už tedy ne)? Jestli to má smysl psát, když se s ním nikdo nebaví. :kol-138:

Zajdi si na lekce ceskeho jazyka, treba se tam dozvis, jak se cte a budes rozumet, vzdycky se rodice venuji vice jen jednomu diteti, nekdo si hold cernymo Petrrra vzdy vytahne.

A jestli cist umis, tak to cist nemusis (pry jsme svobodna zeme a mas svobodnou vuli) a nemusis nas o tom informovat, od toho je Facebook, ten si zaloz a pis tam i cos mel k obedu a cos po ranu vytlacil. Tam to lidi bude zajimat.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouk neví co je smart (česky chytrý) telefon a Facebook (česky ksichtkniha), to Pawouk zamrznul kdesi v 19st. našeho letopočtu  :kol-28: . Se divím, že na Clintovy srazy nejezdí s koňským spřežením.  :kol-98:

Jinak Pawouk musí umět česky a číst určitě taky, to by nyní nepovýšil na ředitelského a nedostal 1,4TDI. To zase trochu Pawouka podceňuješ a to, že mluví a píše česky jako z dob obrozenců Dobrovského a Jungmanna, to souvisí s předchozím odstavcem. 

Odkaz ke komentáři

Kua to je psí počasí dneska....zase jsem nějakej nachcípanej, kašlíček a rýmička od mladého ze školky :(  Už to tu dlouho nebylo.

Byl jsem dneska ve svém autorizáku, abych se ujistil, že na mě nezapomněli a že se mi věnují. Vešel jsem dovnitř a všichni mě pozdravili, koukli přes okno na auto a řekli že je naprosto v pořádku. To mě uklidnilo a jel jsem domů.... ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...