Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jak to máte na dvojkach s tima xenama já když dám světelnou houkačku tak ta clona dělá ránu jak kdyby chtělo to světlo upadnout.

Hmmm, taky mi to bouchá, už na nikoho raději přes den neblikám, jen pro bliknutí rozsvítit a zhasnout xenon musí bejt pěkněj záhul....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na dvojce sou jen krátké. Dálkové sou halogen .

To je taky pěkněj nesmysl, rozsvítit do potkávacích xenů nějaké žluťáky, které tak jen mžourají bez výrazného efektu. To zase lepší bi-xeny.

Barbossa: máš pravdu, člověk nepotřebuje dálkovky, na dálnici jezdím s potkávačkama a svítím dál než auta s klasickejma žlutejma lucernama :D

Odkaz ke komentáři

To bych nehrotil. Než něco takového bude, to už bude moje auto volítané a já si zase koupím benzína :D

A jestli něco takového bude, benzíny se skoro neprodávaj, všude jen nafta a nafta. Navíc by to byl docela problém, pač možná povedených dieslů by se zbavili a nepovedené benzíny by nikdo nechtěl  :D ...  nebylo by vlastně co koupit.

Takže CNG?  Už vidím Panča s 1,4 CNG :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

No vypadá to tak :D Prostě není co koupit. Škodovka prodává možná 90:10 jen dieslové motory.....docela sranda. Do benzínu přibudou filtry a tak koupíme elektriky. pak to tu přejemnuji na Clintův elektroclub :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

To je taky pěkněj nesmysl, rozsvítit do potkávacích xenů nějaké žluťáky, které tak jen mžourají bez výrazného efektu. To zase lepší bi-xeny.

Barbossa: máš pravdu, člověk nepotřebuje dálkovky, na dálnici jezdím s potkávačkama a svítím dál než auta s klasickejma žlutejma lucernama :D

proc zlutaky,das tak poradne zarovky,nesmis kupovat v autorizaku zlutaky za par stovek ale:))

a  ty dalky nepouzivas ne,tak je to uplne jedno

Editováno: , autor: PANCHO
Odkaz ke komentáři

hele  a proč vlastně čumíte do těch zrcátek v noci? co tam jako čekáte že tam bude vidět ?  že by světla :kol-32:

když mě dojíždí nová octa tak jí okamžitě poznám podle toho led pásku ale že by mě ty xeny nějak oslnovaly se říct nedá.

ale už jsem tady někde čet že s tím má někdo problém prej za to muže clona na přepínáni dálkovejch .

Nikdo do nich nečumí, to ti nedochází, že když ti do nich svítí xenony, tak se to odráží přímo do ksichtu aniž by ses díval do zrcátka???

Dneska ráno jsem trochu provětral Rapiďáka...nevím z toho motoru jsem fakt hotovej... Ať jedu jak jedu (pomalu, rychle, prázdnej, plnej) pořád to žere stejně 6-7 l/100km  :kol-32:

Každopádně, tady jsou údaje z dnešní jízdy: Rapid 1.2 TSi (64Kw nebo tak něco, prostě ten nejslabší motor co do něho montují), pouze řidič (já), jinak prázdné...

Máš dost vysokou průměrnou rychlost na normální silnice, tak to se nemůžeš divit. Navíc ta slabší varianta podle mě moc nejede, takže výsledkem je vyšší spotřeba.

To už nevysvětlíš :D Rádius ti to napsal jasně jednou větou: zbytečnej motor :D

Heh, on to po něm ještě někdo čte? Vždyť to nemá hlavu ani patu. :kol-138:  Ten "zbytečný" motor si kupují desetitisíce zákazníků, a nějaký Radius na tom zhola nic nezmění. Jim zbytečný nepřijde. To je spíš případ 1.2 MPI 55 kW, to je u Rapida vskutku úlet.

K rozměrům - v podélném směru se na Rapid OI v prostornosti vůbec nechytá, na tom jejím směšném rozvoru to ani nejde. Připrovnal bych to spíš k OII. V šířce jsou si nejblíž R a OI, viz rozměry:

OI 4507x1731x1431, rozvor 2512

R 4483x1706x1461, rozvor 2602

Odkaz ke komentáři

Nikdo do nich nečumí, to ti nedochází, že když ti do nich svítí xenony, tak se to odráží přímo do ksichtu aniž by ses díval do zrcátka???

Ale dochází napsal jsem to po petce kofoly a trochu jsem to přehnal.

Na starý octě mě vadil Každéj kdo měl xenony ale tet mi to už tak nepřijde nevím jestli to je tím že je mám taky a nebo že mám zatmavovaci zpětný boční zrcátka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...