Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

A to je bakalářská diplomka nebo už magisterská? Tak jestli to vyjde a budou promoce, očekáváme od Tebe soudek (50 litrovej) Plzeňského Prazdroje a na kofolu se vysereme, přespíme u Clinta na zahradě (zabírám si zahradní domek - spacáky a toaleťák sebou). Možná ten jeho čmoudskej soused nebude doma, tak si zabereme jeho barák na přespání.

Jinak už se to blíží a těším se na ty vaše ksichty až uvidím, ale pozor na Pawouka, ten teď nosí nos nahoru a nechá se oslovovat výhradně pane řediteli. No a Ozi taky, jak mu někdo řekne jenom "pane Ozi" je zle, správně jedině "pane inženýre Ozi"  Pokud se nesejdeme ani kvůli žrádlu, tak je Clintlův klub už v prdeli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zrychlení 8s a spotřeba 7,3.  O3 RS ač dvoulitr má psanou 6,2 a to je větší auto. Bude to žrát jako tank.

Zase je za 540tis a má to všechno včetně bixenonu, led světel (zadní+denní) a hlavně 5 let záruku :kol-28:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

No a já to na titul nikdy nedotáhl, ba jsem ani nikdy nezačal. Jsem Nt. (no title). Měl jsem se lépe hold lépe učit.

No ještě pan ředitel a jeho maturita mě zajímá, páč tam je v sázce kofola nebo o co jsem se s Pawoukem vsadil o lepší maturitní vysvědčení.

A Clinte ty se neboj, Tvou prohranou sázku hokejovou nosím v hlavě jako vzpomínku na první zásun. Jestli sis myslel, že si raději udělal grill párty aby si odsunul Krušovice v domnění, že zapomenu, tak to ani náhodou. :kol-98:

Rusům a jejím přisluhovačům se neodpouští. :kol-28:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Už když jsem otvíral ŠH jsem si říkal, zda tam náhodou nebude článek od Petrrra, jak rusové údajně falšují snímky :D  A nezmýlil jsem se, akorát ho nenapadlo, že tomu nelze vůbec věřit, když budu chtít, tak přes Photoshop zpochybním i snímky pravdivé na 200%  :D jde to totiž i obráceně. Ale nechme ho při tom, zase má možnost si pohladit za zdi obrázek opice z WH. :D

Odkaz ke komentáři

Radius máš to kousek na škoda homo, nedělej herečku a pojed :kol-142:

A co to je?

radisy: plynovka dobrá tak akorád na zaplašení psa a to ještě musíš mít pepřovej náboj, páč slznej na některá zvířata moc nepůsobí. A na ožrali nepůsobí koli´krát vůbec nic, známej policajt povídal, jak při zákroku vystříkali jednomu ožralovi celej sprej do očí a bylo mu to jedno, rány obuškem mu taky moc nevadily. Taserem zabiješ člověka se slabým srdcem taky jedna radost. Tedy prašť jako uhoď.

Kokto, já bych tam jel, ale jak píše Clint, milion lidí a uvidím hovno. leda bych tam vystavil svého Rapida a předváděl kde co vrže a jak dělají kvalitní vozy. No možná dnes vyhraju v eujackpotu, tak tam zajedu a Rapida tam demonstrativně rozmlátím, jako tenkrát ten jeden s BMW.

Nojo, plynovku ale muzu aspon nekomu do bricha pustit, tyvasi tezko. A proc jit proti policajtum? Pomahaji a chrani.

Kurňa, teď jsem, jak to říct, závodil s nějakým kindercar. On jel co to dá, brzda plyn a já na 3ku. Po 10km to vzdal[emoji23] [emoji23] [emoji23]

To jsem byl ja, neslo mi nahodit motor, musel jsem tlacit.

Tak jsem auto umyl, vyčistil jsem zase nějaké skvrny od barvy či co to je. Tohle je pro mě už dlouholetá záhada, odkud se mi to na autě v práci bere. Bohužel to nejde smejt, musim použíat 3M pastu. Jednou za čas začne pršet červenej lak či co, dělá to takové průhledné červené mapky do max 1,5-2cm. Dnes ráno kolega to nevydržel a abych mu to tedy ukázal na jeho autě a samosebou to tam má také, tak čuměl jako vrána.

I služebák, co tam občas parkuje to má. Přitom se to objevilo přes noc, žádné práce se tam nedělaly, navíc v noci pršelo....Auto nestojí pod přístřeškem, ale volně podél plotu, kterej má jinou barvu. Je to fakt neskutečná záhada....

Tentokrát jsem to měl hlavně zepředu, na masce, jeden na motoru a na čelním a bočním skle.

Chlape, v okoli je pole a po poli jezdej traktory, traktory pouzivaji zelenou naftu a ta je fyzicky cervena. V noci se z toho pole sklizi biopotraviny, ve dne normalni.

To máme taky. Štaci říct. Máme tu chemii co ty sundá i chlupy z rukou a tři měsíce to neroste. To ten poznal na vlastni kůži[emoji1]

Prosil bych zasobu na rok.

zrychlení 8s a spotřeba 7,3. O3 RS ač dvoulitr má psanou 6,2 a to je větší auto. Bude to žrát jako tank.

Zase je za 540tis a má to všechno včetně bixenonu, led světel (zadní+denní) a hlavně 5 let záruku :kol-28:

Otazka je, jestli se pokusili merit realnou spotrebu a nebo jen cislo do vetru. Ja jezdim kolem 5.3, a kolem 6 kdyz tam mam i dalnice, jsem zvedav az budu pocitat realnou spotrebu, jestli palubak lze a nebo se trefuje. Oktavka +0.3l, mozna +0.4l, coz neni spatny, ale uz to neni moc presne.
Odkaz ke komentáři

Panove, kdyby jste jeli na detsky den do Skodovky Hyundaiem jako ja, tak by jste meli dvere vsude otevrene. Ba co vic, musel jsem tu svoji vladni limuzinu i převádět. Kabat (Kaban), tekl nad fluidnim designem a vyvojari motoru nechapali, jaktoze to auto ma 4 valce, nehuci, jede jak z praku a presto zere jen a pouze benzin v mnozstvi mensim nez malem. Take jsem slysel generálního reditele jak rika tu barvu musime nabidnout pro RSo, stejne jako jsme okopirovali tu sedou.

Odkaz ke komentáři

Clinte, budeš se mýlit, tentokrát s tebou souhlasím, dal jsem to tam jen jako provokaci. Rusáci provokují, nevím proč bych nemohl zde já že? :kol-98:  Lepší je ta, jak si Rusáci upravují pražskou událost v roce 1968 a pouštějí to v Rusku jako historický dokument - prostě sovětská propaganda nic jiného, uvidíme jak to vysvětlí Zaorálkovi Putinův poskok co by velvyslanec v Praze. Jinak nejsem rasista aby mi ta opice, jak ty často používáš vadila, jsem rusista a to jsou dvě odlišné věci, abych se ještě lépe klasifikoval tak antirusista. :kol-28:

Bůh žehnej Českému lvovi s praporem s hvězdami.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...