kokta7 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 hlavně si musím u arla objednat pražkou šunku, klobásky na pečení, hambáče, hovězí a vepřovy maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Spíš sušené ryby a rejži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Podle mych presnych vypoctu z nepresnych cisel kdyz nepocitam manzelky a pritelkyne ( pac ty tam maji sud vody na zalejvani) tak to vychazi skoro 8 pullitrovych kofol na osobu, vy chcete abych se z toho posral? Asi si dovezu Plzne a prespim u te sousedky ( doufam ze jeji starej bude nekde na sluzebni ceste). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 jestli tam budem cele odpolko, tak si beru tvych osm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 ja take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ono se to vychlastá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 No jak myslite, chces se vsadit? Kolikrat se pri vicero lidech nevypije ani 50ka piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Protože se lidi vožerou a nemůžou, to se nám nestane. Pancho si prej bude točit rovnou do huby [emoji1] Jo a s tebou už se nesazim, nechci ti celej rok platit večeře :-) Editováno: 1. Červen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Kde je nejblizsi obchod? Kdyz mi dojde jidlo, abych popripade vyrazil na nakupy :-D 8x celka Kofola znamena dlouhy odpoledne a bezesnou noc :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Obchody jen do osmi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Johny, Clint bydli v takove male, zapadle visce o 200 obyvatelich kde i vietnamec se svou prodejnickou dava s liskama dobrou noc. Tedy kup si nekde v civilizaci radeji 2 pecny chleba se sebou. [emoji1] Ozi se nadre, chudak, tahat 50ku kofoly a 30ku Plzne, buh vi jestli mu to auto vubec uveze, aby zadek auta nemel tak rikajic "na hada" Editováno: 1. Červen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Oka, dik, tak ka to promyslim, co vsechno s sebou ;-) Mno s tim chlebem to nejak odladim, normalni nejim a ten dobrej chleba je tak ke svacine, takze spis tak ctyri bochnicky :-D Me tak napada, kdyz je to tak mimo civilizaci, je tam elektrina? :-D Editováno: 1. Červen 2015, autor: XJOHNNYX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Neni samozrejme, jednou tydne zapne diesel agregat proto do auta tankuje jen 20 litru, druhych 20 musi do kandaku prave do agregatu, to je skutecny duvod proc koupil dehet, pac kdyz doma dojde, muze cucnout Octu. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 no ale to musis petas jeste ty sehnat druhou pipu, pac ja mam jen jednohavku... hele kluci nemate nekdo maflika s ostrym kotoucem s malejma zubama, aby se s tim dobre rezala drevotriska? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ozi na dřevotřísku je spěšl kotouč, ty klasické ač mají malé a hustě osazené zuby jsou k ničemu a pálí se to... měl jsem půjčeno z OBI za 300kč na víkend Ten kotouč samotnej vyjde na cca 700kč, takže jsem si to půjčil i s kocourem a měl to bez starosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jinak 8 kofol za celý den se dá normálně pokud se bude jíst ale když potom lidi přijedou až na oběd, nebo po něm, už to bude problém...no každopádně, elektřina je tak nějak jedno, ale hajzl aby tam byl, po tolika kofolách a žranici od Motose a Pancha se to taky musí někam vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Stringo, diky za tip, zkusím kouknout. Já zkoušel klasického půjčovny, ale tam mají jen Velké zuby jako mam ja. Bych kotouč klidne i koupil kdyby ho na tu debilní Boschku dělali... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jo no, ani nevím kde to koupit ale byl to takovej černej kotouč a měl opravdu malinký zuby ale ne zase moc hustě osazené a šlo to s tím perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Stringo nevím co jsi kde slyšel, nebo co ti nalhali. Pancho a já jsme kulturní lidé a dáváme si menu o 4 chodech. A jíme ho pomalu a s chutí. Ne jak ti ostatní, co to do sebe nahážou a pak je jim těžko. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Špatně jsi mě pochopil, myslel jsem, že když se člověk nají a zalije to 3 litrama kofoly, tak by mě místo elektřiny zajímala možnost čistého WC kam bych večer mohl zajít, protože ať už to jíš pomalu, nebo rychle, tak takové množství za celý den potřebuješ taky někde "vysypat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Ale všechno máme, resp. improvizujeme na maximum. Záchod máme zahrabávací, to znamená, na zahradě v koutě jsem vyhrabal velkou díru a přes ní fošna. Stačí se uprostřed té fošny otočit o 90 stupňů libovolným směrem, vystrčit prdel a pustit to dolů. Udělal jsem to mazaně, prdel se vystrkuje na jižní stranu, to kvůli sluníčku, když je hezky. Šetří se hajzlpapír, pač to hned u prdele usychá.... Umejt je možné se hned ve džberu vedle, po tejdnu tam pravidelně měním vodu,aby byla čerstvá, pač je tam potom už hodně komářích larev. Elektřina u nás nejni, bydlíme na kopci a tak vysoko se z Temelína elektřina už nedostane.... Co se týče plynu, tak ten je u nás jen krátkodobě, když se nažeru měkkého chleba nebo hrachu.... Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Clinte díky, já teď snídám. A ještě že nejsem fajnovka, protože co nevydrží člověk, vydrží stroj, co nevydrží stroj vydrží voják Hradní stráže (a to i v záloze). Jinak se divím, že si ten hajzl neotočil na východ, je vidět, že už jdeš do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ale taky není na západ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Právě, píšu, že se lepšíš. Bůh to vidí a možná Ti jednou bude odpuštěno. Kolik, že jsme říkali stojí ta 50sátka kofoly? 900 ne? To je 70 na osobu a když zbude, pohnojíš tím trávník. nebo to použiješ jako chemii proti mouchám na masce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak to přece rozlije do PETek ne??? Něco potřebuje člověk na cestu domů do auta, po tom žrádle bude sucho v krku, tak nebudeš zastavovat na pumpě a kupovat to, když to dá Clint ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky