Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radary přežiju, od té doby co znám Pawouka co by kazatele a zákon sám, tak jezdím jak sv. Petrrr Včera mě pokořilo i tuctové RSo, utřel jsem slzy z palubky a začíním striktně jezdit na spotřebu, tedy jestli se s Rapidem za červen nedostanu na papírovou spotřebu, strkám ho ze skály. 

radost mi ovšem dělá ten protikuřácký zákon, konečně ty čmoudy z těch hospod vyrazí s cigárem napřed. paradoxně znám i hodně kuřáků co jim to nevadí a jsou pro. 

Odkaz ke komentáři

Motosi, tam se nepíše v uzavřených nebo venkoních prostorách, tedy na zahrádkách patřící k restauraci kde se podává strava atd. útrum a basta fidli. Jen vy kuřáci jako menšina otravujete svým čmoudem ostatní a jen vy si myslíte, že lidi nebudou chodit do restaurací, já naopak si myslím, žetam ty lidi začnou teprve chodit, obzvláště rodiny s dětmi co tam nechají prachy za žrádlo a ne pár korun za 2 piva co tam chodí ti co k pivu musí hlavně kouřit. Tedy kdo si vsadí? Že restaurace nebudou krachovat?  :kol-28:

Podívejte se na naší skupinu Clintova klubu, kdo kouří, akorád Motos, Sid, Barbossa (nebo ne?) 3 lidi z 13ti.  Naházet je do Vltavy a dát na ně těžký betonový kvádr aby už nevyplavali tak s kuřákama zatočit. Zvláštní co? A to pocházím z kuřácké rodiny, oba rodiče hulí - asi právě proto, půl života mi otravovali život. Dnes když jdu k našim a ikdyž se tam nekouří ( páč jsem jim to jasně řekl, že hulit se tam když jsme tam s malou nebude - jen mimo na hajzlu) tak i když naši normálně hulí jen v kuchyni a vždy to tak bylo nebo na hajzlu, tak když přijdu domů, normálně jsem načuchlej od kouře, který tam nebyl. Zvláštní co. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Kokto správně, musíte si ty své staré šunky O2 nechat alespoň 10 let aby byly ECO, ale vysvětluj to těm úředníkům z EU, úplná debilita. 

Jinak nevypadá zle co? Kdy ho budeš mít Motosi?

http://www.auto.cz/test-skoda-superb-2-0-tdi-dsg-4x4-l-k-mladoboleslavske-dieselove-nejvic-87567

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Ach jo, tady si se mnou dnes nikdko nechce povídat. všichni se válejí někde na Slapech u vody.  :kol-26:

Po Worku si dám svůj oblíbený okruh 23km, je hezky tak abychnezlenivěl a nějaký ten špek zůstal na asfaltu (nemyslím doslovně) - aby mě někdo jako Pancho, Kokta, Ozi smetly a krom špeku nezůstalo toho na asfaltu mnohem více.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Petrrr. Mě je to fuk. Já kouřím jen venku a v hospodě. Když to zakážou, koupím lahváče a ještě ušetřím.

Mě se na tom nelíbí, že to nařizujou soukromníkům, kteří si tu hospodu vybudovali ze svého a je jejich věc, co si tam budou dělat. Za chvilku jim budou nařizovat co mají vařit a za kolik.

Odkaz ke komentáři

Motosi vidis a na stara kolena prestanes treba diky statu hulit. Vim ze ty toho moc asi nenahulis a vim ze si davas pozor abys neotravoval ostatni. Mas pravdu proc ma stat neco nekomu narizovat. Ja se zase ptam proc lide co huli na zastavkach a jinde v me blizkosti me svym smradem omezuji, kdo jim kolikrat dal svoleni ze ja mam cuchat jeho jedovaty kour. Ano rad bych sel do nekuracke restaurace pokud bych mel na vyber, ale kolik jich je? 10% tedy nemam na vyber. Oddelene prostory nekuracke jsou vetsinou k smichu, jak vime kour nedela rozdil jestli bude v mistnosti kde se huli od mistnosti kde se nehuli, ale krom futer bez dveri to neni nejak oddelene. Proste kuraci nemaji co omezovat na svych pravech ostatni a kdyz to hold nejde po dobrym, na to je az moc silna kuracka lobi, tak to pujde po zlem a ja to jen schvaluji. Az se vymysli cigarety kdy si bude inhalovat to svinstvo kurak sam bez koure, at se treba posere. Ted je na ct 24 o tom tema, kde zavedli nekuracke tam navstevnost vzrotla. Jeden restaurater si delal u svych hostu anketu a vetsina byla pro nekurackou a kdyz scital trzby dle kuraku a nekuraku tak vetsi trzby mel od nekuraku. Tedy jen cas ukaze.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Petrrr. Mě je to fuk. Já kouřím jen venku a v hospodě. Když to zakážou, koupím lahváče a ještě ušetřím.

Mě se na tom nelíbí, že to nařizujou soukromníkům, kteří si tu hospodu vybudovali ze svého a je jejich věc, co si tam budou dělat. Za chvilku jim budou nařizovat co mají vařit a za kolik.

Když půjdou naší soukromnici po vzoru německého zákazu tak ti co obsluhují sami za barem a nemají zaměstnance tak se jich zákaz týkat nebude. Ale jedná se jen o malé hospůdky žijící ze štangastu.

Mě vůbec nebude vadit když se přestane vykuřovat v hospodě nekuřákúm pod nos ba naopak.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kluci nevíte jaký rozdíl je ve výměně dvouhmotnostního setrvačníku za pevný? Začal se mi ozývat a budu to muset časem řešit, výměna nového se spojkou je cca 30000,- nabídli mi v servisu, že to opravují výměnou za nějaký pevný a se spojkou to vyjde na cca 17000,-

Prý to nepoznám a nic se tou výměnou nestane, zase známej říkal, že to slyšel a že to může utrhnout vačku nebo co  :kol-32:

Nemáte o tomhle nějaké info?

Odkaz ke komentáři

Stringo, to je najaka palba, to se mi nezda. Ja platil za dvouhmotu i s celou spojkovou sadou na O1 asi 14 tis. Od Lucasu

Jednu dobu se to doporucovalo a dvouhmota se nahrazovala jednohmotou ale casem se ukazalo ze to neni zad tak uplne koser. Zrovna nedavno jsem o tom cetl clanek. Jsou tam pak zvysene vibrace a ma to spojitost myslim prave s tou hrideli atd. Ja bych to tam nedaval. Urcite to sezenes nekde za normalni cenu. Ta cena co jsem mel ja byla v neautorizovanem servisu. Nechce se mi verit ze by tam byl takovej rozdil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...