Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kokto, nějak se mi v tom nedaří hledat na tom CC... nemohl by ses podívat i na tlumiče pro mojí octu?

tak mail máš ne,vinko taky? tak jim napiš, oni to nacení... akorát si vem RS pružiny a rs tlumiče na kombi...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hledám hledám, ale jsou tam průměry a hodně variant  :kol-32:

no já už mám servis na tlumiče objednanej a budou tam dávat Monroe+ (nějaké lepší Monroe) na to jsem kývl, protože spoustu známých jezdí na Monroe a nestěžují si, ale pokud bych se dostal na stejnou cenu s originálem (nevím kdo to dodává,...Sachs?) tak bych zkusil ještě stornovat a koupit svoje tlumiče...

Odkaz ke komentáři

Je videt jak chteji stringa pekne zdimat vsude. Ja tady samozrejme mam kamose a polopribuzneho kteremu verim, ale Stringo jak je videt nema. Delaji si z neho Osliku, otres se.

Ted si vemte ta kolik to asi kupuji ty cccka a jaka je tedy asi vyrobni cena. Na tom je vzdy vydet kolik se na autodilech napakuje lidi a konecny zakaznik plati jak divej. To jen Clint si mysli ze jedinej original olej je ten za 800 litr. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Čeče mohlo by to bej zajimavé, ale na druhou stranu nechci do sebe zbytečně dostávat rentgeny. Co vím, tak jsou místa, kde to tam dosud pěkně vyzařuje a za těch pár fotek to asi nestojí. Navíc, když budeš odcházet a dozimetr ti zacvaká, sléknou tě do trenek a domu jedeš bosej :)

Odkaz ke komentáři

No, ale stringo se nějak umlčel. A když jsme mu ušetřili 15 klacků, bylo by slušností, kdyby příště pozval on nás na sud, tentokrát ne kofoly, ale Plzně. Tedy příště se koná pártybier u Stringa tam někde u Plzně, pozemky má velké, přespíme ve stanech. 

Clinte: divné, že ti to nejde pustit, když to jde pustit i mě v práci, tak to musí jít pustit tobě. Ale pěkné, některé věci jsem ani já nevěděl o SW

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

No, ale stringo se nějak umlčel. A když jsme mu ušetřili 15 klacků, bylo by slušností, kdyby příště pozval on nás na sud, tentokrát ne kofoly, ale Plzně. Tedy příště se koná pártybier u Stringa tam někde u Plzně, pozemky má velké, přespíme ve stanech. 

Clinte: divné, že ti to nejde pustit, když to jde pustit i mě v práci, tak to musí jít pustit tobě. Ale pěkné, některé věci jsem ani já nevěděl o SW

S místem ani parkingem by problém nebyl  :kol-47:  jen je třeba se trefit do termínu, kdy budu doma... Gril mám, zahradu velkou, nějaké stoličky by se taky našly  :kol-28:

Sud bych taky zajistil, jen pípu by musel někdo přivést.

Stringo má pravdu. Ofiko cena 2hmota+spojková sada za mojí konstantu.[emoji16]

No cena je tak +/- jak mi řekli, jen je pravda, že asi se nějak snažit cenu srazit nebudou, prostě to tam berou, tak to vezmou a ty plať. S vlastními díly bych u nich problém neměl... No tlumiče mi řekli Monroe+ (nějaké lepší) a cena s prací 13000,- bez pružin, což mi tak nějak vycházelo celkem přijatelné, ale zase asi by se dalo za tu cenu sehnat origo možná a bylo by to kvalitnější asi...

tak jsem si dneska koupil snidani  :kol-31:

attachicon.gif2015-06-04 09.50.43.jpg

Dal bych si  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...