Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Pancho a ty máš stavík od AP? Nebo jaký jsi objednal podvozek, nějak jsem to přehlédl jestli jsi to sem psal... Brzdy vypadají dost dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Pancho bere podvozek z jineho levelu ma objednany Protlum AP maji asi tri moji znamy, ale maj stavitka. Ja do nej pujdu taky pokud se octa neproda... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Chlapi tak jsme pojezdil v sobotu s tím Supem v 140kW naftě, výbava LaK. Abych pravdu řekl tak můj benzín v O3 jede fest líp. Nejlepší na celém autě je určitě adaptivní podvozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Chlapi tak jsme pojezdil v sobotu s tím Supem v 140kW naftě, výbava LaK. Abych pravdu řekl tak můj benzín v O3 jede fest líp. Nejlepší na celém autě je určitě adaptivní podvozek. Jo podvozek si chválili i v TV když testovali... Pancho bere podvozek z jineho levelu ma objednany Protlum AP maji asi tri moji znamy, ale maj stavitka. Ja do nej pujdu taky pokud se octa neproda... Stavíka mi nabízel prodejce taky, ale když jsme se trochu začali bavit, tak nakonec sám řekl, že pro mě bude lepší pevný podvozek a jsem rád, že mi necpal nesmyslně něco co nevyužiju, i proto jsem se rozhodl jít do toho. Já níž jak o 3cm jít nechci a to z důvodu špatné cesty, po které denně jezdím, než se dostanu na hlavní tah 1.třídy, za další ten pevný podvozek je víc komfortní oproti stavíku, resp.mi sám řekl, že ho může s klidem co se týče komfortu přirovnat k originálnímu RS podvozku na Octavii což mě potěšilo, protože s RSkou jsem už jel a bylo to v pohodě což já potřebuji. Takže jsem vzal pevný -30mm kde bude zachován relativní komfort pro každodenní ježdění a auto bude opticky nižší a bude sedět lépe jak RSkový podvozek, ideál pro mě a ještě za krásnou cenu co mi udělali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Už se nemůžu dočkat až se projedu a jsem pln očekávání jestli vše co mi řekl, a co říkal Pancho s Koktou a psali lidi co to mají na netu pravda, pokud ano, budu rád, že jsem se nakonec upustil od klasického podvozku... uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no ja se prave nemuzu dostat jen na -30, me laka tak cca -50 takze takovej pevnej se prakticky nedela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 No to se nedělá no... Tak jak už jsem psal několikrát, já tohle opravdu nepotřebuji a nechci to pořád přestavovat sem a tam, takže pro mě tohle bude ideál, pokud AP funguje tak jak se píše a jak mi bylo řečeno, snad jsem neudělal chybu s výrobcem a budu spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 jj, tak to je jasny, ja to chapu. Ja kdybych mel RSko jako dailycar jako driv, tak bych to asi taky takhle neresil. Ale tim ze tedko je to 4te auto doma, tak si tomuzu dovolit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ty wole, na Rapidu uříznu pružiny a jakou budu mít plazivku a zadarmo. pak tam fláknu ty wobroský kola a RSa se mi budou klidit z cesty. Jinak co si vybavuji tak Tomík má tu svou bílou combi sníženou o 30 ne, s těma velkýma kolama, vypadá to dobře, ale my pravověrný offrouďáci s pevnou vlečkou a listovými pružinami, to není pro nás. Ledviny a játra musí být jako v bavlnce. Sice hezké být COOL, ale když pak začnou od jízdy vystřelovat plotýnky po kvalitních pražských silnicích tak to není good. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Pancho bere podvozek z jineho levelu ma objednany Protlum AP maji asi tri moji znamy, ale maj stavitka. Ja do nej pujdu taky pokud se octa neproda... Fakt Protlum? tak to obrovsky palec hore, pac to je konecne podvozek, ktery ma smysl a opravdo to nekam posune, narozdil od toho "zbytku" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no ja prave dam asi jen AP, pac to chci jen dat dolu, nejsem rallye jezdec a jj, fakt to objednal blazen. Ma myslim tu variantu bez nadrzek na zpeneny olej a staveni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Tak Pancho je mistr, ten se vyzná. umí i kola naležato. Editováno: 9. Červen 2015, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 jj, pancho je rally driver, ale jezdi jen do kila, aby mu na to nenalitali mouchy 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Motosova rubrika: http://www.novinky.cz/auto/testy/371152-test-bmw-750ld-xdrive-labuti-jizda-kralu.html Jednou jsem měl možnost dělat řidiče na fesťáku ( to ještě byly Audi A6) , ale nešel jsem do toho. Tak nevím jestli to nezvážím nyní. Editováno: 9. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Zvláštní, některá slova zdejšího "Trola" jako bych už slyšel http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371675-ruska-propagandistka-odhaluje-pozadi-dezinformacni-masinerie.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 BMW jedině benzín nejlépe bez turba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 No jistě, ale když se můžeš svést a zadarmo a ještě tě za to platí, i když lítáš těch 14dní od nevidím do nevidím pořád Vary-Praha, Praha-Vary a bůh ví kolik za to taky není když to člověk přepočítá na hodiny a když něco s autem uděláš cáluješ ze svého. No navíc prý začali upřednostňovat Pražáky. tfuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jenže já taky musím myslet na komfort a hlavně finance, kdybych na to měl a měl auto pro sebe na blbnutí, vymýšlel bych jinačí věci... Pancho do toho jde po hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 96.23,1.92,1.85 nejsem ředitel a to jsem do toho nezapočítal přídavky na děti.A neberes plat na 1 mesic v praci? Tata ma taky jeden plat luxus a kdyz je doma, tak h*o a v prumeru je to slusny. Navic pozor na hruby a cisty prijem.A jelikoz mas 03 TDi, tak nikdo nic jineho necekal, mas plat prezidenta a prezidenta klubu Clinta . Zadal jsem tam svuj plat ze severnich cech a vysly mi stejna cisla jako tobe, akorat tech 9x bylo ma vice nez vy procent lidi , ale je to plat 5 let stary, dnes bych mel urcite o 1tis hrubeho vic. Ps, lod Barbossa tata nezna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Fakt Protlum? tak to obrovsky palec hore, pac to je konecne podvozek, ktery ma smysl a opravdo to nekam posune, narozdil od toho "zbytku" Ano fakt. A přední uložení unibaly. Těším se na to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 twl. ten kokta je normálně mladej smrad drzej. No ale má to k nám nejdál, taky budu muset nějak vymyslet jak to maso transportovat, páč jsme druhej nejvzdálenější. Asi hodím lednici na zadní sedačky a do kufru dieselagregát na výrobu elektřiny. Nějaký hamburgery si můžeš koupit v mekáči. Karbanátky s houskou umí každej. nechceš ještě od Clinta fritézu s hranolky?Skodovly nemaji standartne chlazene prihradky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Špatně si četl, měl si číst dál, tam se o tom diskutovalo. Nějaká přihrádka je ti k hovnu dle mého soudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 A neberes plat na 1 mesic v praci? Tata ma taky jeden plat luxus a kdyz je doma, tak h*o a v prumeru je to slusny. Navic pozor na hruby a cisty prijem. A jelikoz mas 03 TDi, tak nikdo nic jineho necekal, mas plat prezidenta a prezidenta klubu Clinta . Zadal jsem tam svuj plat ze severnich cech a vysly mi stejna cisla jako tobe, akorat tech 9x bylo ma vice nez vy procent lidi , ale je to plat 5 let stary, dnes bych mel urcite o 1tis hrubeho vic. Ps, lod Barbossa tata nezna Nene mám měsíční plat a je jedno kolik dní odpracuju měsíčně. Neboj vím co je hrubá a čistá mzda. Tatík asi pracuje pro českou firmu že má plat jen když pracuje. No příjmení na to mám abych mohl dělat prezidenta Clintovi :-D Jak se menuje loď kde dělá tatík já už tam pracuju 15 let tak jich už pár znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Černá perla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 neskutečny, 130 váží kastle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky