Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Počasí nás nezastaví a svého steaku se nevzdáme. Pro mě je to komplikace, stáhnout, převést dojiného formátu, sestříhnout a nahrát na yotube, ale kouknu co se s tím dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Můžou být bouřky, jinak má být 30 a pršet by vyloženě nemělo. Nám se bouřky vyhýbají. A kdyby kroupy, tak to alespoň odsereme všichni [emoji23] Spravedlnost je spravedlnost Editováno: 11. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 vezmu si paraple a bude dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Včera jsem viděl v Glooobusu ty koktovo krásný wobrosvský hamburgerový housky, až mě skoro zlákal, že bych mu je za maso dovezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Teď jsem se vrátil z Prahy http://www.novinky.cz/domaci/372056-sazce-se-prihlasil-vyherce-2-5-miliardy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Tak ti gratulujeme k výhře, doufám, že se v sobotu pořádně oklepeš a my si zatím všichni na tebe objednáme nové supy. Konečně ti to vyšlo, to ti začne novej život, hned zavolám k tobě do práce, že budeš končit... Aby jsi s tím neměl starost, vyřídím to za tebe. Uvidíš, kolik budeš mít najednou přátel... Editováno: 11. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Hlavně to prosím tě nevolej te´d šéfovi, je v Rakousku v Alpách na kole do pondělí, nechci mu kazit dovolenou, já mu to pak v pondělí raději řeknu sám. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Hlavně si opakuj... Co jsem tvůj? Já jsem tvůj přítel, ano, tvůj přítel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 To budeš až se obrátíš na tu pravou víru, z pravo-slavné na americkou a budeš vzývat našeho spasitele Obamu. No a když ne, pomůžu ti i tak, pošlu za tebou Guru Járu a on ti udělá obřad odháčkování. Je evidentní, že neseš z minulosti ruské háčky a ty ti komplikují život a nemůžeš se soustředit na život nový západní. Guru Ti ale pomůže a neboj nebude to bolet, jen tě to trochu píchne v kaďáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Co se to tam u vás děje, to mi hlava nebere. http://www.novinky.cz/krimi/372007-utrzene-kolo-u-prazskeho-letiste-se-ritilo-silnici-ridici-nestihli-reagovat.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Hele Clinte, ten Obama je docela sympaťák, co říkáš? [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Počasí nás nezastaví a svého steaku se nevzdáme. Pro mě je to komplikace, stáhnout, převést dojiného formátu, sestříhnout a nahrát na yotube, ale kouknu co se s tím dá dělat.Tak na co tu kameru mas?Můžou být bouřky, jinak má být 30 a pršet by vyloženě nemělo. Nám se bouřky vyhýbají. A kdyby kroupy, tak to alespoň odsereme všichni [emoji23] Spravedlnost je spravedlnostClinte vime kde bydlis, takze ty to pak odseres od nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Radiusi, být to pawouk, tak by ti vysvětlil na co tu kameru máš vzhledem k zákonu. Záznamy můžeš použít jen pro vlastní potřebu a ne je zvěřejňovat na netu. Navíc tu kameru mám hlavně kvůli tomu až k něčemu dojde, bude spáchán trestný čin, újma na majetku či zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 TEDY DNES MÁM S VÁMI ZDE VÝROČÍ KRÁSNÝCH DOŽITÝCH 8000 PŘÍSPĚVKŮ, TEDY SI POPŘEJI MNOHO SIL DO DALŠÍCH MIN. 10TIS. ABYCH DOBĚHL PAWOUKA ( ON UŽ MOC PSÁTNEBUDE) A STAL SE KRÁLEM. ZA GRATULACE PŘEDEM DĚKUJI. KAM MÁTE ZASÍLAT DARY, ADRESU VÁM POŠLU SMS. SPAMU ZDAR! No a v sobotu mám výročí s manželkou v manželství 6 let a aby neremcala, že v tento "slavnostní" den jedu někam do prdele grilovat, budu muset koupit někde alespoň kytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ty woe, taky ses tu na to naspamoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 tak já tu taky trochu pospamuju, za chvíli budu mít 5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Dneska to musím dát prostě, jinak nejdu spát!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Bys musel sníst ještě hodně knedlíků. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jakejch knedlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ty sem dneska měl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tolik neštěstí najednou. 2,5 mld, 6 let s jednou manželkou a tolik postů.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Radiusi, být to pawouk, tak by ti vysvětlil na co tu kameru máš vzhledem k zákonu. Záznamy můžeš použít jen pro vlastní potřebu a ne je zvěřejňovat na netu. Navíc tu kameru mám hlavně kvůli tomu až k něčemu dojde, bude spáchán trestný čin, újma na majetku či zdraví.Ale prdlajs, video na net muzes dat, ale nesmi tam jit osoba identifikovat. A pokud to nebylo auto, ktereho se vyrobil jeden kus tak s tim neni problém, jen spz musi pryc.Pokud by to byl pouze jeden vyrobeny kus, tak musis rozmatlat cely auto a pak je to asi k nicemu ze Takovy google mapy a nebo panorama od seznamu ti nic nerika? To by pak nemelo sanci byt verejne dostupne a i presto jsem jiz 3x seznam upozornil na nerozmazanou spz a serou na to. 2x jsem jim posilal chybu v mapach, vzdy to same, bez reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 prijed budu take mejtUvidím jak mi bude. Mam za posledních pár dni najeto s rs cca 1500km a tak by si to určíte zasloužilo. Ozi, stejně přijde nějaká bouřka, tak to nemá cenu umývat. Ale má, ten pocit stoji za to. [emoji6] Petře, ja vyjíždím, ale uznávám ze ne každý den. Třeba dneska jsem ji to vynahradil trasou Praha - Choustník a zpet a pak Plzeň. A prej ze TSI RS zere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ty jak to dělas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) de to uplně v pohodě, jenom prostě nesmíš dělat prudky akcelerace pokud bych řadil dle maxidotu, tak jde jezdit ještě klidně za min... Editováno: 11. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky