Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Počasí nás nezastaví a svého steaku se nevzdáme. Pro mě je to komplikace, stáhnout, převést dojiného formátu, sestříhnout a nahrát na yotube, ale kouknu co se s tím dá dělat. 

• Autor

Můžou být bouřky, jinak má být 30 a pršet by vyloženě nemělo. Nám se bouřky vyhýbají. A kdyby kroupy, tak to alespoň odsereme všichni [emoji23] Spravedlnost je spravedlnost

Upraveno od Clint

vezmu si paraple a bude dobře  :kol-142:

Včera jsem viděl v Glooobusu ty koktovo krásný wobrosvský hamburgerový housky, až mě skoro zlákal, že bych mu je za maso dovezl.  :kol-28:

• Autor

Tak ti gratulujeme k výhře, doufám, že se v sobotu pořádně oklepeš a my si zatím všichni na tebe objednáme nové supy. Konečně ti to vyšlo, to ti začne novej život, hned zavolám k tobě do práce, že budeš končit... Aby jsi s tím neměl starost, vyřídím to za tebe. Uvidíš, kolik budeš mít najednou přátel...

Upraveno od Clint

Hlavně to prosím tě nevolej te´d šéfovi, je v Rakousku v Alpách na kole do pondělí, nechci mu kazit dovolenou, já mu to pak v pondělí raději řeknu sám.  :kol-28:  :kol-98:

• Autor

Hlavně si opakuj... Co jsem tvůj? Já jsem tvůj přítel, ano, tvůj přítel...

To budeš až se obrátíš na tu pravou víru, z pravo-slavné na americkou a budeš vzývat našeho spasitele Obamu. No a když ne, pomůžu ti i tak, pošlu za tebou Guru Járu a on ti udělá obřad odháčkování. Je evidentní, že neseš z minulosti ruské háčky a ty ti komplikují život a nemůžeš se soustředit na život nový západní. Guru Ti ale pomůže a neboj nebude to bolet, jen tě to trochu píchne v kaďáčku  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

Hele Clinte, ten Obama je docela sympaťák, co říkáš? [emoji23]

Počasí nás nezastaví a svého steaku se nevzdáme. Pro mě je to komplikace, stáhnout, převést dojiného formátu, sestříhnout a nahrát na yotube, ale kouknu co se s tím dá dělat.

Tak na co tu kameru mas?

Můžou být bouřky, jinak má být 30 a pršet by vyloženě nemělo. Nám se bouřky vyhýbají. A kdyby kroupy, tak to alespoň odsereme všichni [emoji23] Spravedlnost je spravedlnost

Clinte vime kde bydlis, takze ty to pak odseres od nas :D

Radiusi, být to pawouk, tak by ti vysvětlil na co tu kameru máš vzhledem k zákonu. Záznamy můžeš použít jen pro vlastní potřebu a ne je zvěřejňovat na netu. Navíc tu kameru mám hlavně kvůli tomu až k něčemu dojde, bude spáchán trestný čin, újma na majetku či zdraví. 

TEDY DNES MÁM S VÁMI ZDE VÝROČÍ KRÁSNÝCH DOŽITÝCH 8000 PŘÍSPĚVKŮ, TEDY SI POPŘEJI MNOHO SIL DO DALŠÍCH MIN. 10TIS. ABYCH DOBĚHL PAWOUKA ( ON UŽ MOC PSÁTNEBUDE) A STAL SE KRÁLEM. ZA GRATULACE PŘEDEM DĚKUJI. KAM MÁTE ZASÍLAT DARY, ADRESU VÁM POŠLU SMS. SPAMU ZDAR!

No a v sobotu mám výročí s manželkou v manželství 6 let a aby neremcala, že v tento "slavnostní" den jedu někam do prdele grilovat, budu muset koupit někde alespoň kytku.  :kol-28:

Ty woe, taky ses tu na to naspamoval  :kol-29:

tak já tu taky trochu pospamuju, za chvíli budu mít 5000  :kol-46:

Dneska to musím dát prostě, jinak nejdu spát!!!

Bys musel sníst ještě hodně knedlíků. :-)

Jakejch knedlíků  :kol-32:

Ty sem dneska měl .

Tolik neštěstí najednou. 2,5 mld, 6 let s jednou manželkou a tolik postů.[emoji16]

Radiusi, být to pawouk, tak by ti vysvětlil na co tu kameru máš vzhledem k zákonu. Záznamy můžeš použít jen pro vlastní potřebu a ne je zvěřejňovat na netu. Navíc tu kameru mám hlavně kvůli tomu až k něčemu dojde, bude spáchán trestný čin, újma na majetku či zdraví.

Ale prdlajs, video na net muzes dat, ale nesmi tam jit osoba identifikovat. A pokud to nebylo auto, ktereho se vyrobil jeden kus tak s tim neni problém, jen spz musi pryc.

Pokud by to byl pouze jeden vyrobeny kus, tak musis rozmatlat cely auto a pak je to asi k nicemu ze ;)

Takovy google mapy a nebo panorama od seznamu ti nic nerika? To by pak nemelo sanci byt verejne dostupne a i presto jsem jiz 3x seznam upozornil na nerozmazanou spz a serou na to. 2x jsem jim posilal chybu v mapach, vzdy to same, bez reakce.

prijed budu take mejt

Uvidím jak mi bude. Mam za posledních pár dni najeto s rs cca 1500km a tak by si to určíte zasloužilo.

Ozi, stejně přijde nějaká bouřka, tak to nemá cenu umývat. :kol-33:

Ale má, ten pocit stoji za to. [emoji6]

Petře, ja vyjíždím, ale uznávám ze ne každý den. Třeba dneska jsem ji to vynahradil trasou Praha - Choustník a zpet a pak Plzeň.

A prej ze TSI RS zere.

post-43796-1434026348,6476_thumb.jpg

Ty jak to dělas?

de to uplně v pohodě, jenom prostě nesmíš dělat prudky akcelerace :D pokud bych řadil dle maxidotu, tak jde jezdit ještě klidně za min...

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.