Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Můžou být bouřky, jinak má být 30 a pršet by vyloženě nemělo. Nám se bouřky vyhýbají. A kdyby kroupy, tak to alespoň odsereme všichni [emoji23] Spravedlnost je spravedlnost

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ti gratulujeme k výhře, doufám, že se v sobotu pořádně oklepeš a my si zatím všichni na tebe objednáme nové supy. Konečně ti to vyšlo, to ti začne novej život, hned zavolám k tobě do práce, že budeš končit... Aby jsi s tím neměl starost, vyřídím to za tebe. Uvidíš, kolik budeš mít najednou přátel...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

To budeš až se obrátíš na tu pravou víru, z pravo-slavné na americkou a budeš vzývat našeho spasitele Obamu. No a když ne, pomůžu ti i tak, pošlu za tebou Guru Járu a on ti udělá obřad odháčkování. Je evidentní, že neseš z minulosti ruské háčky a ty ti komplikují život a nemůžeš se soustředit na život nový západní. Guru Ti ale pomůže a neboj nebude to bolet, jen tě to trochu píchne v kaďáčku  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Počasí nás nezastaví a svého steaku se nevzdáme. Pro mě je to komplikace, stáhnout, převést dojiného formátu, sestříhnout a nahrát na yotube, ale kouknu co se s tím dá dělat.

Tak na co tu kameru mas?

Můžou být bouřky, jinak má být 30 a pršet by vyloženě nemělo. Nám se bouřky vyhýbají. A kdyby kroupy, tak to alespoň odsereme všichni [emoji23] Spravedlnost je spravedlnost

Clinte vime kde bydlis, takze ty to pak odseres od nas :D
Odkaz ke komentáři

Radiusi, být to pawouk, tak by ti vysvětlil na co tu kameru máš vzhledem k zákonu. Záznamy můžeš použít jen pro vlastní potřebu a ne je zvěřejňovat na netu. Navíc tu kameru mám hlavně kvůli tomu až k něčemu dojde, bude spáchán trestný čin, újma na majetku či zdraví. 

Odkaz ke komentáři

TEDY DNES MÁM S VÁMI ZDE VÝROČÍ KRÁSNÝCH DOŽITÝCH 8000 PŘÍSPĚVKŮ, TEDY SI POPŘEJI MNOHO SIL DO DALŠÍCH MIN. 10TIS. ABYCH DOBĚHL PAWOUKA ( ON UŽ MOC PSÁTNEBUDE) A STAL SE KRÁLEM. ZA GRATULACE PŘEDEM DĚKUJI. KAM MÁTE ZASÍLAT DARY, ADRESU VÁM POŠLU SMS. SPAMU ZDAR!

No a v sobotu mám výročí s manželkou v manželství 6 let a aby neremcala, že v tento "slavnostní" den jedu někam do prdele grilovat, budu muset koupit někde alespoň kytku.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Radiusi, být to pawouk, tak by ti vysvětlil na co tu kameru máš vzhledem k zákonu. Záznamy můžeš použít jen pro vlastní potřebu a ne je zvěřejňovat na netu. Navíc tu kameru mám hlavně kvůli tomu až k něčemu dojde, bude spáchán trestný čin, újma na majetku či zdraví.

Ale prdlajs, video na net muzes dat, ale nesmi tam jit osoba identifikovat. A pokud to nebylo auto, ktereho se vyrobil jeden kus tak s tim neni problém, jen spz musi pryc.

Pokud by to byl pouze jeden vyrobeny kus, tak musis rozmatlat cely auto a pak je to asi k nicemu ze ;)

Takovy google mapy a nebo panorama od seznamu ti nic nerika? To by pak nemelo sanci byt verejne dostupne a i presto jsem jiz 3x seznam upozornil na nerozmazanou spz a serou na to. 2x jsem jim posilal chybu v mapach, vzdy to same, bez reakce.

Odkaz ke komentáři

prijed budu take mejt

Uvidím jak mi bude. Mam za posledních pár dni najeto s rs cca 1500km a tak by si to určíte zasloužilo.

Ozi, stejně přijde nějaká bouřka, tak to nemá cenu umývat. :kol-33:

Ale má, ten pocit stoji za to. [emoji6]

Petře, ja vyjíždím, ale uznávám ze ne každý den. Třeba dneska jsem ji to vynahradil trasou Praha - Choustník a zpet a pak Plzeň.

A prej ze TSI RS zere.

post-43796-1434026348,6476_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...