Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Clinte, akorát že SONY z nějakého neznámého důvodu nepoužívá GorilaGlass ale jen nějakou folii na skle a proto se dost často stává že se poškrábe... Jinak SONY dobré, ale až vyšší třídy, ty nejlevnější jsou neskutečnej aušus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) Jojo, mám 5.0.2 Android. Sklo nemá ani jeden škrábaneček, vpředu ani vzadu. Ovšem jestli Stringo chce telefon za sebou tahat na provázku, tak je jasné, že se sklo poškrábe. Folii na něm žádnou nemám, jen tvrzené sklo, z kterého jsou oba kryty vyrobené. Chce to dávat telefon do pouzdra samozřejmě,a le to jsem dával vždycky každej telefon U všeho máš nižší řady shitovku, je to o ceně. Editováno: 17. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 CLinte, sklo má na sobě z výroby tvrdou folii, která dělá tu pevnost skla... Oproti GorillaGlass kde folie není a je to nějaké tvrzené sklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 ten levnej sony M2 špatnej není, stejně většina lidí si max spustí facebook aplikaci nebo počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Kokto 5ku android mám i já s sgn 3, Clinta už také postihla. Clint ho nemá poškrábaný, protože se ho bojí položit zády na stůl aby ho neměl, co jsem četl recenze, tak ten povrch je náchylnej na poškrábání. Clint ho pokládá jen a pouze na molitanovou podložku, kterou nosí vždy při sobě. Ale nehaním jeho telefon, je taky dobrej, sám jsem o něm také přemýšlel. Bohužel toto jsou telefony jiné cenové kategorie a Sankovi asi šlo o něco jiného. Jen doplním, že pořádnej chlap má pořádnej telefon - dovolím si jmenovat - já, Motos a Johny jsou chlapi. Ostatní mají dětské telefony na hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 A nebo už blbě vidíme.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 U SGN 3 je Gorilla jako u jiných telefonů a stejně to prý vydrží hovno a poškrábeš ho tak jako tak, z tohoto důvodu jsem zakoupil ještě tvrzené sklo na displey, tedy už jsem jako Pancho, ochrana ochrany. A protože ho nosím na opasku v koženém pouzdře, tak mám vlastně ochranu, ochrany, ochrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Petře ještě ho strč radši do šprcky, to je tutovka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Motosi, na poslední preventivní prohlídce (půl roku z5) a prohlídce zdravotní způsobilosti kvůli zbrojáku (1rok z5) , mi bylo zjištěno, že dravci jako Káně, Orel skalní apod. jsou slepejši oproti mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Však všechno záleží na tom, jak telefon používáš, pokud jezdíš v sáčku a taháš si jen telefon a tužky s deskama, tak není důvod to nemít, pokud běháš po stavbách, asi jen magor si tohle koupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Dá se taky, ale je zapotřebí koupit ochranu od zerolemon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Tak na stavby bych si Z3 nekupoval, to je fakt To bych měl asi nějakej malej základní nedotykovej od Nokie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 to neříkám, ale 5" je opravdu max co se dá strčit do kapsy, ale hlavně je tu vysoké riziko, že telefon upadne a jestli ti upadne 20t nebo 5t to už je sakra rozdíl a normální člověk si to rozmyslí. Proto já asi zkusím ten Vodafone Prime6. vypadá slušně až na tu 1GB RAM, ta mě trochu děsí, ale zase telefon za skoro 3000,- je zajímavá alternativa za ten šmejd od Huaweie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Stejně jak dnes tvrdím že Aple nikdy, dřív jsem tvrdil, že Nokii nikdy a to stále platí. kde je dnes Nokie - v prdeli. Vždy jsem měl Siemens, pak už jedině Samsung. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Stringo, když jdu na stavbu, tak se jen stejně podívat s destičkama a tuštičkou v ruce. No a kdyby bylo nejhůř mám služební za 300kč tlačítkový od samsungu - terénní telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ty Petře jo, proto můžeš mít v klidu NOTE, já mluvím o lidech co pracují, ne o těch co chodí na procházku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Na stavbu nemusí mít telefon, stačí megafon 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Neboj Stringo, za půl roku půjde Note do zastavárny a já budu dělat kopáče, pak se mi obyč telefon do 500kč hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) Myslím že to nehrozí, do menšího displeje se ti už jít nebude chtít Editováno: 17. Červen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Docela zajímavej je taky gigasmart acta4. Na takový domácí žvýkání a navíc je duoSIM. Tchýně si ho chválí, jak na tom běhaj hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 DualSIM jsem používal cca půl roku, už bych to nechtěl...pořád přemýšlet na přepínání pracovní a soukromé SIM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Já mám tedy něco přes 5" a větší by se mi už nevešel do kapsy od košile...Myslím, že 5" je max na rozumné nošení, to už pak člověk může koupit notes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Prt, taky jsem si myslel a po měsíci si zvykneš tak, že Ti to ani nepřijde a vše ostatní je prostě Kinder. V košilce jsem mobila stejně nikdy nenosil. To nosí jenom hoši z Modré ústřice. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ozi, jsme byli domluveni, ze mi ten zamek das, az ho v lete vymontujes, tak se ptam a uz jsi to asi udelal... me by se siknul, vsak taky proto jsem tam toho kluka poslal, ze ti vezme i dalnicku jsem fakt nevedel Telefon, ja kdyz vybiral telefon, tak jsem se koukal na parametry typu: standby alespon 7 dni+, vydrz hovoru 600minut+, vymenitelna baterie, blesk/baterka i ke sviceni. No a dostal jsem navic fotak, podporu sd karet, barevnej displej, mp3 vyzvaneni atd... pozdeji jsem objevil v menu budik a sms - docela dobry, ale stejne to nepouzivam. Je to nejakej Tamtung (samsung) za 1800Kc zhruba. Dokonce mu jde vypnout i 3G a bluetooth, pak vydrzi zhruba 2x tolik. Blbe je, ze nejsem schopen rici presne vydrz, protoze v hlave datum nabijeni tak dlouho neudrzim a papirky s datumem obvykle ztratim a nebo je nenajdu. Zkousel jsem i elektronickou formu zaznamu, ale to take zapominam, ze jsem si ji udelal a kdyz si na to po roce vzpomenu, tak zas mam cas sundani z nabijecly A, ale nemam cas B... Na zabavu jsem si poridil telefon Samsung Galaxy Note 10.1, akorat jsem nepochopil, jak se s tim ma volat, ale je to vyzdvihovana a podplrovana funkce. Podporu vyrobce bych vubec neresil, jakmile vyjde nastupce aktualniho modelu, tak tamtung okamzite starsi model zabije (a nebude urcite sam - sw kurvitko) nejakou "vychytanou" aktualizaci. Pak je telefon nahle (az za mesic treba) postupne pomalejsi a nebo rapidne klesa vydrz baterie. Takze sluzebak mam mrtvej a na Notu jsem okamzite po vybaleni aktualizace systemu zakazal. Komunita je nasobne lepsi a az budu potrebovat novou verzi OS, tak to vyresim pres nejake forum. Cyanogenu se uz take bojim od dob komercializace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky