Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jojo, mám 5.0.2 Android.

Sklo nemá ani jeden škrábaneček, vpředu ani vzadu. Ovšem jestli Stringo chce telefon za sebou tahat na provázku, tak je jasné, že se sklo poškrábe. Folii na něm žádnou nemám, jen tvrzené sklo, z kterého jsou oba kryty vyrobené. Chce to dávat telefon do pouzdra samozřejmě,a le to jsem dával vždycky každej telefon ;)

U všeho máš nižší řady shitovku, je to o ceně.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokto 5ku android mám i já s sgn 3, Clinta už také postihla.

Clint ho nemá poškrábaný, protože se ho bojí položit zády na stůl aby ho neměl, co jsem četl recenze, tak ten povrch je náchylnej na poškrábání. Clint ho pokládá jen a pouze na molitanovou podložku, kterou nosí vždy při sobě. Ale nehaním jeho telefon, je taky dobrej, sám jsem o něm také přemýšlel. Bohužel toto jsou telefony jiné cenové kategorie a Sankovi asi šlo o něco jiného. 

Jen doplním, že pořádnej chlap má pořádnej telefon - dovolím si jmenovat - já, Motos a Johny jsou chlapi. Ostatní mají dětské telefony na hraní. 

Odkaz ke komentáři

U SGN 3 je Gorilla jako u jiných telefonů a stejně to prý vydrží hovno a poškrábeš ho tak jako tak, z tohoto důvodu jsem zakoupil ještě tvrzené sklo na displey, tedy už jsem jako Pancho, ochrana ochrany. A protože ho nosím na opasku v koženém pouzdře, tak mám vlastně ochranu, ochrany, ochrany. 

Odkaz ke komentáři

to neříkám, ale 5" je opravdu max co se dá strčit do kapsy, ale hlavně je tu vysoké riziko, že telefon upadne a jestli ti upadne 20t nebo 5t to už je sakra rozdíl a normální člověk si to rozmyslí. Proto já asi zkusím ten Vodafone Prime6. vypadá slušně až na tu 1GB RAM, ta mě trochu děsí, ale zase telefon za skoro 3000,- je zajímavá alternativa za ten šmejd od Huaweie...

Odkaz ke komentáři

Ozi,

jsme byli domluveni, ze mi ten zamek das, az ho v lete vymontujes, tak se ptam a uz jsi to asi udelal... me by se siknul, vsak taky proto jsem tam toho kluka poslal, ze ti vezme i dalnicku jsem fakt nevedel

Telefon,

ja kdyz vybiral telefon, tak jsem se koukal na parametry typu: standby alespon 7 dni+, vydrz hovoru 600minut+, vymenitelna baterie, blesk/baterka i ke sviceni. No a dostal jsem navic fotak, podporu sd karet, barevnej displej, mp3 vyzvaneni atd... pozdeji jsem objevil v menu budik a sms - docela dobry, ale stejne to nepouzivam. Je to nejakej Tamtung (samsung) za 1800Kc zhruba. Dokonce mu jde vypnout i 3G a bluetooth, pak vydrzi zhruba 2x tolik. Blbe je, ze nejsem schopen rici presne vydrz, protoze v hlave datum nabijeni tak dlouho neudrzim a papirky s datumem obvykle ztratim a nebo je nenajdu. Zkousel jsem i elektronickou formu zaznamu, ale to take zapominam, ze jsem si ji udelal a kdyz si na to po roce vzpomenu, tak zas mam cas sundani z nabijecly A, ale nemam cas B...

Na zabavu jsem si poridil telefon Samsung Galaxy Note 10.1, akorat jsem nepochopil, jak se s tim ma volat, ale je to vyzdvihovana a podplrovana funkce.

Podporu vyrobce bych vubec neresil, jakmile vyjde nastupce aktualniho modelu, tak tamtung okamzite starsi model zabije (a nebude urcite sam - sw kurvitko) nejakou "vychytanou" aktualizaci. Pak je telefon nahle (az za mesic treba) postupne pomalejsi a nebo rapidne klesa vydrz baterie. Takze sluzebak mam mrtvej a na Notu jsem okamzite po vybaleni aktualizace systemu zakazal. Komunita je nasobne lepsi a az budu potrebovat novou verzi OS, tak to vyresim pres nejake forum. Cyanogenu se uz take bojim od dob komercializace.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...