Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ta kofola už přestává mít nějak grády....a furt to v tom sudu šplouchá ;)

ja rikal, limca max 4 dny... ;)

jina chlazeni bych potreboval idealne do utery vecer, tak to das jeste zbytek ne ;)

• Pozitivní 1
Vloženo

U toho auta co jsem slibil ze nebudu jmenovat se nic takoveho nedeje, mozna to je tim ze nepotrebujou z auta delat hogo fogo, tedy vic nez to je aby si mohli prirazit a zadnou kozenku ala kuzi to nema. Skoda, simply never. [emoji1]

Vloženo

Nechávám to chlazení zapnutý i v noci, kuny mají kofolu nejraději, dají 3-4 kousky a přestanou mít chuť na můj tapec,nebo vokusovat dráty.

Vloženo

Ještě teď večer jsem zkoušel dát třetinku a už se to nedá....ale podle mého názoru už tam moc nezbylo. Cinknu na souseda a propláchneme to....

Vloženo (editace)

Zejtra dopoledne jsem domluvenej se sousedem a dáme to do pořádku. Jen jsem to povypínal jako vždy. Pak se domluvíme, abys nemusel sem, tak ti pak brnknu, jak budu v práci a stavil by ses na letišti ;)

S Panchem to ovšem nevidím jinak, než že pojede sem pro sud a pro gril :)   Co Pancho, pokecáme, dáme kafe ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Clintovi never, on je narozdil od synka ( nastesti) docela technickej antitalent, si neumi ani v aute vymenit zarovku. [emoji1]

Pritom teda vystudoval SPŠ, tak tomu nerozumim.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Nj, tak clint ma holt talent na jine veci, na vymenu zarovky ma autrizovany servis skoda  :kol-46:

Tak Pancho rad jezdi o tom zadna, ale aby musel jet ke Clintovi dodavkou pac do auta to neda to je taky trochu mimo, ne  :kol-32:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...