Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

uvidíme, jak dopadne lepší místo :D jojo najít byt a hlavně garáááž :D

Az budeš vědět lokalitu tak napiš a třeba něco vymyslime...

No vidis to, vsechno bys prozral a prochlastal. Ja do Prahy nikdy, lidi tam ziji a pracuji jako sardinky, vsichni furt strasne nekam pospichaji, ne jen za volantem. Samej cizinec, fetaci, zlocinci a nasilnici. Bydlet tam, musel bych nakoupit jeste vice vrcajku a kdo to ma furt tahat a starat se o to

Presne, Beroun bydlet, Praha pracovat a dojíždět služební károu

U nás je celkem klídek - zatím. Já neběhám ani na eskalátor (natož jinde), jako někteří zhůvěřilí náplavové. :kol-31:

100K? Ses přehřál, ne? To bys musel dělat ředitele. :kol-28:

Jj, to je pravda je tam totální klid. Ale ty puberťáci jsou na dělo... [emoji16]

A za 100k bych ani nevstaval z postele...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar lidi. Našel jsem na chvilku wifinu, tak pár info. Z Prahy jsem vyjel v 16:00 v sobotu a na místě jsem byl v 16:00 v neděli. Cesta proběhla bez problémů, jen u Mnichova bouřka až Fiati lítali po stromech. Díky tomu jsem minul odbočku a do Insbruku jsem dojel přes garmich partenkirchen. Luxusní horská vložka. Na Breneru jsem byl sám a 1. tankování cca 36lt. Dole jsem dal odpočinek 2hod. A hurá na jih. Až na místo ještě 2x tankování po 40 lt.

Odkaz ke komentáři

Zatím 9€ brenner, 61,20 € dálnice a 116lt benzínu. Rakouskou známku mám z Čech. Cesta fakt na pohodu, žádná únava. Na PC jsem viděl takové věci, jako dojezd 1100km. Počítám spotřeba tak kolem 7lt. Cena benálu 1,860€ za litr cca.

Jinak je tu hic, od rána do rána. Zatím mám splněno: škeble, pražma, chobotnice, calamáry a něco s nožičkama co mi chtělo zdrhnout.:-)

Už vím k čemu jsou pásy v autě. Jel jsem kopeček dolů, ABS bouchalo, nebrzdilo a já visel v pásech. Hrozná prdel. Na konci esíčko a samozřejmě auto oproti. Nechápu proč všichni v autě řvali :-)

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Já jsem teď hoši furt někde pryč, buď v práci, nebo po vejletech s rodinkou ;) Proto se sem dostávám jen zřídka...Nicméně příspěvky sem hlavně dává Petrrrr a sám se jim směje a sám na ně reaguje :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...