Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 tak co vím Pawouk je sám, Kokta je sám, mohli by jste to hoši dát dohromady a koupit si společného Golfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 uvidíme, jak dopadne lepší místo jojo najít byt a hlavně garáááž Az budeš vědět lokalitu tak napiš a třeba něco vymyslime...No vidis to, vsechno bys prozral a prochlastal. Ja do Prahy nikdy, lidi tam ziji a pracuji jako sardinky, vsichni furt strasne nekam pospichaji, ne jen za volantem. Samej cizinec, fetaci, zlocinci a nasilnici. Bydlet tam, musel bych nakoupit jeste vice vrcajku a kdo to ma furt tahat a starat se o toPresne, Beroun bydlet, Praha pracovat a dojíždět služební károu U nás je celkem klídek - zatím. Já neběhám ani na eskalátor (natož jinde), jako někteří zhůvěřilí náplavové. 100K? Ses přehřál, ne? To bys musel dělat ředitele. Jj, to je pravda je tam totální klid. Ale ty puberťáci jsou na dělo... [emoji16] A za 100k bych ani nevstaval z postele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Sám nejsem ale nevadí, ted sem sám v aute to pravda je Ozaku nebo budu občas jako ted dojíždet z Hk to vypadá zatím... Editováno: 2. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Kokto úplné vpoho. Uvidíš a ozvat se můžeš kdykoliv ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Takže mužů spát u vás? super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Jasny a parkování v garáži zajistíme ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Zdar lidi. Našel jsem na chvilku wifinu, tak pár info. Z Prahy jsem vyjel v 16:00 v sobotu a na místě jsem byl v 16:00 v neděli. Cesta proběhla bez problémů, jen u Mnichova bouřka až Fiati lítali po stromech. Díky tomu jsem minul odbočku a do Insbruku jsem dojel přes garmich partenkirchen. Luxusní horská vložka. Na Breneru jsem byl sám a 1. tankování cca 36lt. Dole jsem dal odpočinek 2hod. A hurá na jih. Až na místo ještě 2x tankování po 40 lt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 jj, máš psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Motosi, zapomněl si tedy říci jaká byla spotřeba, o nějakém dešti píšeš a na to na co tady my čekáme nenapíšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Zatím 9€ brenner, 61,20 € dálnice a 116lt benzínu. Rakouskou známku mám z Čech. Cesta fakt na pohodu, žádná únava. Na PC jsem viděl takové věci, jako dojezd 1100km. Počítám spotřeba tak kolem 7lt. Cena benálu 1,860€ za litr cca. Jinak je tu hic, od rána do rána. Zatím mám splněno: škeble, pražma, chobotnice, calamáry a něco s nožičkama co mi chtělo zdrhnout.:-) Už vím k čemu jsou pásy v autě. Jel jsem kopeček dolů, ABS bouchalo, nebrzdilo a já visel v pásech. Hrozná prdel. Na konci esíčko a samozřejmě auto oproti. Nechápu proč všichni v autě řvali :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Pekny,sériový brzdy nahovno i při běžný jízdě, ale pawouk říkal že sou OK. Editováno: 2. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 tak on taky Motos z kopce brzdí, jako by nevěděl, že kdo brzdí, prohrává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Od toho tam brzdy sou ja tyhle nový ještě neutavil nikdy Editováno: 2. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Jj. Ten sjezd byl fakt zážitek. Silnice široká tak 3 metry a jak je je to u moře, tak to i docela klouzalo. Aspoň jsem přebrousil i brzdy vzadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Lidi zatím. Dochází limit na připojení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 zatím a užívej, my tě tady mezi tím zdrbeme jak neumíš brzdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 O nic nepřijdeš Motosi, já se sem dostal po 3 dnech a fakt kromě Petrových monologů tu není nic 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Tak petr musí psát monology, když si tu pise sám :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Přesně, ředitelskej to tu poslední dobou fláká, někde se stará buď o zajíčky nebo poštolky a pak nemá čas. Já tady pak osamocen se svým osudem sám a pak píšu sám sobě ač bez odpovědí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Petře, tak místo monologu mi poraď, kde tam u Vás na Karlovarsku je nějaká Motýlí farma a kam ještě s dětma se dá jet na výlet v okolí Varů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Dneska příjemné letní počasí, do auta jsem šel jen nastartovat abych dobyl baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Petře, tak místo monologu mi poraď, kde tam u Vás na Karlovarsku je nějaká Motýlí farma a kam ještě s dětma se dá jet na výlet v okolí Varů To bude určitě toto, anebo ještě toto. A kousek od ní je zase toto. Už se tam chystám několik let, ale pořád nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Já jsem teď hoši furt někde pryč, buď v práci, nebo po vejletech s rodinkou Proto se sem dostávám jen zřídka...Nicméně příspěvky sem hlavně dává Petrrrr a sám se jim směje a sám na ně reaguje Editováno: 2. Červenec 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 To budou ty Žirovice asi nejspíš... No a teď Petrrr mlčí, jak se ho člověk na něco zeptá, je zticha, ale jinak mele pantem pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Stringo, Pawouk to napsal za me. Vse opravdu pekna mista, krom te Diany co je primo ve Varech se vse mota kolem Frantiskovych Lazni kdd bych ti jeste doporucil Aquapark http://www.frantiskovylazne.cz/cs/aquaforum Editováno: 2. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky