Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jedeme S Panchem do Rumunska koupit nějaký holky do klubu, Panchovi teď 4 ubyly, páč je zákazníci sbouchli. Já to říkal Panchovi už několikrát, že použité gumy prát v automatce není dobrej nápad [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

páč všichni Pražáci se někde flákají po dovolených, tady chcíp pes, tak co si budu plácat játra. Stačí, že jsem si je včera plácal u sebe zase se zkušenostmi s AS. 

Vloženo

Tak jsem zpátky. Nakonec jsem odjel v sobotu ve 22:50 a doma jsem byl v neděli v 16:50. 45 min. mě zdržely kolony u Brenneru (BUS v příkopu) a pak za Insbruckem až po odbočku na Regensburg.

Spotřebu ještě nemám přesně, ale cesta tam za 7,36 a zpět za 7,6. Nejvíc to žralo po zrušení omezené rychlosti z D do Prahy. [emoji1]

K velikosti kufru u aut, mohu dodat, že neexistuje kufr, který by manželka nedokázala naplnit.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Me jenom vylapali Němci za cca 200 euro před minulý tyden takže tak....nesnáším proměnlivý značky.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Vitej Home Motosi, zase nekdo normalni, kdo to tady s tou sebrankou mel sam vydrzet. Povypravis o Italkach a zradle ve stredu.

Clinte: nevim co je Hooters, asi jinej gabg.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...