Petrrr Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) No, sice pozde ale preci. Ty tvoje zlutaky byly k zvraceni. Jeste zarovky v zrcatkach a budes to mit komplet. [emoji106] Editováno: 17. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 klint má led v interiéru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) No nemám, zrovna jsme to dneska s Ozim probírali Jinak ty LEDky v SPZ naprostej luxus, nechápu, jak jsem mohl tak dlouho žít po selsku Mrsknul jsem na střechu a kapotu super želvu...to je lesk jako blesk Manželce hodili vzteklý vrabčáci na auto vajíčko, pěkně se rozprsklo a zasralo auto. Šmejdi.... Editováno: 17. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 http://www.auto.cz/auto-girl-2015-soutezte-oceny-zavice-nez-175-000-kc-88269/foto?foto=7 tuhle znam a jeji lepsi fotky:) Ta delala driv u nas. A ozi urcite pozna auto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) http://www.auto.cz/auto-girl-2015-soutezte-oceny-zavice-nez-175-000-kc-88269 foto 7az 13 Editováno: 17. Červenec 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 No nemám, zrovna jsme to dneska s Ozim probírali Jinak ty LEDky v SPZ naprostej luxus, nechápu, jak jsem mohl tak dlouho žít po selsku Mrsknul jsem na střechu a kapotu super želvu...to je lesk jako blesk Manželce hodili vzteklý vrabčáci na auto vajíčko, pěkně se rozprsklo a zasralo auto. Šmejdi.... musis vsude ledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 http://www.auto.cz/auto-girl-2015-soutezte-oceny-zavice-nez-175-000-kc-88269 foto 7az13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Pekna ale moc oblecena, asi foceno v zime. Asi vyfotim manzelku s Rapidem. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Kokto, mel jsem na mysli vnejsi design. Ale pravda i vnitrek je potreba. Ja mit vsude Led. Nikdy jinak uz. Zluty bludicky skoncily v krabicce. V noci mohu klidne vysavat auto. To plati i pro kufr dve svetla ( na katde strane jedno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Pekna ale moc oblecena, asi foceno v zime. Asi vyfotim manzelku s Rapidem. [emoji23] Jak rikam mam jeji lepsi fotky lepsi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Cline, kdyby sis rekl, jedno jsem mel v batohu, jeste nekdo bude chtit placku? Pancho, vsak auto jsem poznal a hned jsem psal, ze to je propaganda Lubose. Ta holcina je pekna, zrovna jedna z tech, ktere me celkem zaujali. Jakto ze uz u vas nemaka, bych se s ni skamaradil :-) Clint, ledky mit bude, jen rikal, ze to nema prioritu, prej dokud mu to nezacne zrat olej tak na to kasle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 http://www.autorevue.cz/20-l100-km-u-serioveho-peugeotu-208-bluehdi-absolutni-rekord-ve-spotrebe http://www.autorevue.cz/trivalec-puretech-skupinypsa-peugeot-citroen-ziskal-mezinarodni-cenu-motor-roku-2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Cenou motoru roku nic neznamená - celé je to šaškárna, kdy se motory posuzují dle papírových údajů. 1.4 TSI Twincharger léta vyhrával v této anketě cenu ve své třídě a při tom je to nespolehlivý průšvihář. To stejné třeba platí i pro některé motory BMW a dalších výrobců... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tak konečně doma z dovolené,spotřebu a průměrku mi trochu pokazily tři výlety ale jinak spokojenost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ozi: pokud tou plackou myslis to DVD tak ja bych si taky vzal. No tak takovou kolegyni ovsem nemam. Pancho ji obcas umyl asi ne jenom auto. Proto odesla. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Sákra, jen co člověk odjede, dojde baterka v klíči a kessy nefachá. Čekám, kdy začnu odemykat dveře ručně. A navíc sobota odpoledne, takže closed... Zákon schválnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 A to nemáš náhradní klíč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Však baterku musis měnit skoro každý rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ozi: pokud tou plackou myslis to DVD tak ja bych si taky vzal. No tak takovou kolegyni ovsem nemam. Pancho ji obcas umyl asi ne jenom auto. Proto odesla. [emoji1] Tuhle ne. Je to Slovenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Petre, písm si a schovávám placku. Pancho to není nemoc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 To je vlastnost. Jako u tsi když olej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Proto bych tuhle kravinu jako kessy nechtel. Verim ze to bude jadro vice problemu casem. Ozi nerozumim, ale mohl bys mi to poslat postou, ti postovne zaplatim. Buh vi kdy se uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ale notak nemaluj čerta na clintova bělouše, stačí umět vyměnit baterku v klíči, dát mu čuchnout a zase ho schovat do kapsy na rok.;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 To tedy moc nevydrží, v normální dálkovém ovládání vydrží baterie mnoho let. Možná, že i přežije i naše motory TSI. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Však ano. Máš shánět olej, nebo baterky?[emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky