Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ehm, aby jeden nakonec nesháněl olej i baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Kurňa, příští týden má být hic jak sviňa a Astra nikde... Dvacátého je už v pondělí, kde nic, tu nic a já se mám smažit v tom chrochtáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tak prodej oktavku do firmy za 600 000kc a ty si muzes koupit rso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Plečky od koncernu u nás už nechtějí. Ale jinak to není špatný nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Teď nastupují tyto vozy: BMW 5, BMW 3, Opel Insignia, Opel Astra, Toyota RAV, Ford Ranger, Ford Transit Connect, Mercedes Citan, Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Ford Transit , Mercedes Sprinter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tak alespon je to mix a uvidi se co bude ok a co ne. To by si ovsem Clint musel umet tu baterku vymenit. Zatim si neumel ani vymenit lampicky SPZ a az dojde na vymenu zarovky v zadni lampe pojede s tim za profiky do AS. Trochu mi pripomina stryce s tou autodopravou. Na kamionech si servisuje 70% veci sam, ale u osobaku je vysranej si i vymenit olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Bmw m3 bych bral s manuálem i klidne v základu za 2mice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 BMW jsou pro ředitele. Všechno bude OK, protože to má být vždy na rok a pak se auto vymění za nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 (editace) ježiši tak do SAPU dej, že potřebuješ rychlý auto na rychlý zásahy a že se klidně spokojíš i klidně s 335i Editováno: 18. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Když jsem auto koupil, jeden klíč byl už vybytej. hned jsem jel za profikama a oni že to bude za 20min. Takže jsem čekal hodinu 2kavy vypil a pořád nic, když jsem se ozval že už to musejí mít třikrát hotové tak mi řekly že jim nefunguje internet a že to bude za chvilku hotové. Tak jsem čekal dál asi další ještě dvě hodiny, nakonec to skončilo tím že musely rozebrat sloupek řízení aby se dostaly k řídící jednotce aby klíče nakoply. Neplatil jsem ani korunu oba klíče dostaly novou baterku. Baterku budu nechat měnit při každé návštěvě AS a mělo by to být ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 ježiši tak do SAPU dej, že potřebuješ rychlý auto na rychlý zásahy a že se klidně spokojíš i klidně s 335i SAP s tím nemá nic společného. Typ auta je přesně dán příslušným nařízením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tak zmen patricne narizeni. Achjo to je takovy problem? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Nejsem generální ředitel. A co s BMW? Ještě tak toto, ale pětka a trojka mi nic neříká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 (editace) 6ka je taky pěkná tady s ní dělali test v austrálii, suprovej díl http://www.topgear4fan.cz/epizoda-22x02/ , ale trojka taky moc pěkná, nevím co se ti na ni nelíbí. Editováno: 18. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Nevím, prostě mi BMW nejde nějak pod nos. Jako v práci by mi to bylo jedno, ale domů bych to nikdy nekoupil. Ale to stejně nehrozí, protože je to mimo moje možnosti. Takže se nemá smysl v tom babrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Trojka je Krásná. Petře klidne ti to poslu, ale ty nebudeš mít v dohlédne době cestu do Prahy, nebo na čaj o patě? Připadne na nějakou sklo akci ke Clintovi? Hmm, ani nevím jestli budu mít kessy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ozi ty máš starosti... Hlavně že to bude mít 4 kola, volant, klimošku a služební kartu na PHM ne? Všechno navíc je už druhotné, co já bych dal za cokoli služebního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ozi protoze nevim, posta je jistota. Tyhle mezi verze jako BMW4 a BMW 6 to je hnus. Ale zadarmo bych je bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Kessy = plny kastlik nahradnich baterek + kladivo za pasem [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ke kessy ,je to super vychytávka. Když přesednu do Fabie, jezdím bez světel, pořád hledám klíč a už nevím na kterou stranu jse startuje. Už nechci auto bez kessy. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 když myslíš, tak to tak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 I jedničková Fabia může mít automatické zapínání světel. Mimochodem to s kessy moc nesouvisí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 když myslíš, tak to tak je A to je to že to jen píšu. Myslím to upřímně, y když to má svoje mouchy mám kessy opravdu rád. Baterky jsou každým rokem lepší já se tomu nebráním bez tak to nemá cenu, jen toho využívám.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Já zase nevím, jak je možné že bez toho můžu jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 pawouku, takhle si máš snížit auto vypadá to teda hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky