Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kurňa, příští týden má být hic jak sviňa a Astra nikde... Dvacátého je už v pondělí, kde nic, tu nic a já se mám smažit v tom chrochtáku. :kol-32:

Vloženo

Teď nastupují tyto vozy:

BMW 5, BMW 3,  Opel Insignia, Opel Astra, Toyota RAV, Ford Ranger, Ford Transit Connect, Mercedes Citan, Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Ford Transit , Mercedes Sprinter

Vloženo

Tak alespon je to mix a uvidi se co bude ok a co ne.

To by si ovsem Clint musel umet tu baterku vymenit. Zatim si neumel ani vymenit lampicky SPZ a az dojde na vymenu zarovky v zadni lampe pojede s tim za profiky do AS.

Trochu mi pripomina stryce s tou autodopravou. Na kamionech si servisuje 70% veci sam, ale u osobaku je vysranej si i vymenit olej.

Vloženo (editace)

ježiši tak do SAPU dej, že potřebuješ rychlý auto na rychlý zásahy a že se klidně spokojíš i klidně s 335i  ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Když jsem auto koupil, jeden klíč byl už vybytej. hned jsem jel za profikama a oni že to bude za 20min. Takže jsem čekal hodinu 2kavy vypil a pořád nic, když jsem se ozval že už to musejí mít třikrát hotové tak mi řekly že jim nefunguje internet a že to bude za chvilku hotové. Tak jsem čekal dál asi další ještě dvě hodiny, nakonec to skončilo tím že musely rozebrat sloupek řízení aby se dostaly k řídící jednotce aby klíče nakoply. Neplatil jsem ani korunu oba klíče dostaly novou baterku.

Baterku budu nechat měnit při každé návštěvě AS a mělo by to být ok.

Vloženo

ježiši tak do SAPU dej, že potřebuješ rychlý auto na rychlý zásahy a že se klidně spokojíš i klidně s 335i  ;)

SAP s tím nemá nic společného. Typ auta je přesně dán příslušným nařízením.

Vloženo

Nevím, prostě mi BMW nejde nějak pod nos. Jako v práci by mi to bylo jedno, ale domů bych to nikdy nekoupil. Ale to stejně nehrozí, protože je to mimo moje možnosti. Takže se nemá smysl v tom babrat. :kol-28:

Vloženo

Trojka je Krásná.

Petře klidne ti to poslu, ale ty nebudeš mít v dohlédne době cestu do Prahy, nebo na čaj o patě? Připadne na nějakou sklo akci ke Clintovi?

Hmm, ani nevím jestli budu mít kessy...

Vloženo

Ozi ty máš starosti... Hlavně že to bude mít 4 kola, volant, klimošku a služební kartu na PHM ne? Všechno navíc je už druhotné, co já bych dal za cokoli služebního  :kol-33:

Vloženo

Ke kessy ,je to super vychytávka.

Když přesednu do Fabie, jezdím bez světel, pořád hledám klíč a už nevím na kterou stranu jse startuje.

Už nechci auto bez kessy. ;-)

Vloženo

když myslíš, tak to tak je :D

A to je to že to jen píšu.

Myslím to upřímně, y když to má svoje mouchy mám kessy opravdu rád.

Baterky jsou každým rokem lepší já se tomu nebráním bez tak to nemá cenu, jen toho využívám.;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...