Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prave jsem se vratil z mini cyklo Tour 22km a stihl jsem to tak tak, uz to tu bouri. Kdyz sem videl mraky a zacal se zvedat vitr tech poslednich 10km jsem vyhopsnul jak hovno.

Pancho bude gulasek jo?

Vloženo

Dneska jsem nějak podrobněji koukal na O3 v myslivci a co mě zarazilo, byl chrom packet kolem celého okna. Mám dojem, že je to jen u myslivců, pač lift má jen spodní hranu oken zalištovanou chromem. Ale stejně mi to přijde, že jen ta spodní lišta vypadá decentněji.

Vloženo

Hmmm. Ale to vedro.

Dnes jsem koukal u supa na gumy a zdáli se mě podhuštěné. Tak jsem zajel na benzínku a byly. Místo 2.3 sotva 2.0. Kde jenom udělali soudruzi ve škodovce chybu, že ten jejich simply bazmek ani nepíp.....

Vloženo

Dneska to jde. Včera bylo hůř. Tak ono to je podle otáček kol. Když ve to liší. A to musíš mit jedno skoro prázdné aby to něco ukázalo.

Vloženo

Klasiku na otáčky kol. Za celou dobu mi to píplo jen jednou, kdy jedno kolo ušlo na 1,5. Jinak nikdy, krom přezouvání. Dokonce ani když jsem jel po ráfku a na galusku zareagoval po 10km.

Vloženo (editace)

Kokto to ve firme jste mastnaci. Takova zidle a persan co by koberec k tomu. [emoji1]

Ten stul ma desku s lesteneho bileho mramoru z Chorvatska co?

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...