motosman Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Stringo: je normálně pojízdnej a solár na střeše. Finta je v mttp regulátoru, který rapidně zvedá zisk z panelu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Hele tak jako kdyz mam trebas neco na slovensku, kde sidlime v Trencine, tak je problem stihnout se vratit do Krusovic. Heh, koukám, že to tam je za letištěm. Kudy tam jezdíš? Přes Starý Hrozenkov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Pawouku, byl jsem tam ted poprvé a jeli jsme Hrozenkov. Pokud to dobře dopadne tak doufám že tam nebudu častěji než jednou měsíce ideálně ještě méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Od Nesovic až na hranice je velmi slušná silnice, ovšem já se tam pohybuji o víkendech, takže provoz je tam slabý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jako provoz sel, to by celkem šlo, nicméně ta cesta je celkem dlouho a jet tam na osmou nebo devátou a v pět domu je pekelné... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 To musíš vyrazit den předem, večer prolomit ledy a den poté odjezd. Vše v pracovní době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 To bych chtěl, do budoucna to tak bude, ale ted to bohužel nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 tak jezdi na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jako provoz sel, to by celkem šlo, nicméně ta cesta je celkem dlouho a jet tam na osmou nebo devátou a v pět domu je pekelné... :-( No to jo, to bych tedy nemusel. V Chřibech, respektive Buchlovských kopcích, je celkem slušný motorest Samota. Pokud se tam nějak nezhoršili, tak doporučuji na gáblík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Díky az povalim proste tak to zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jen doufám, že mi pak nebudeš nadávat. Naposled jsem tam byl někdy před rokem. Ale jinak jsem se tam předtím zastavil mockrát, bývá tam ovšem dost plno. Teď tam jezdívám okolo na Piešťanské OC srazy. To se tam ovšem nezastavuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) njn tak co bys čekal cestováním po čr.... taky to nesnáším. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 A co tam mas za rodinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 jj ozák to je náš slováčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jánošík. Chudym bere a bohatym na RSo dava. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Kdo? Já? Tam žádnou, ale jezdím různě po výletech a tak se rád zastavím na jídlo na prověřeném místě. Nerad příliš experimentuji, i když za ty roky jsem měl docela štěstí na hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Ty ne ty jsi poloslovak od narozeni, ale Ozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Je vidět, že to tady moc nečteš - to bys totiž na předchozí stránce musel vidět, že tam jezdí služebně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) njn Petrovi přijel zpátka šéf z Malorky, tak je vyšťavený. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Kurňa - Astra je stále v nedohlednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Z malorky ne ale ze sjizdeni Ohre, ovsem navrat z5 mu prekazila srackova infekce. Tak doufam ze jeste doma zustane. Nepotrebuji od soboty na dov sedet na hajzlu. Pawouku ty nez budes mit toho svyho vysnenyho Hopla tak to driv ja budu mit S3 soukromyho. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 No co, tak se jenom trošku pose.eš. A já z toho auta taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 caj ja muzu 14 a 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) já nevím co se ti nelíbí na fabii, pawouk je už rozmazlenej!(mě by teda taky do ní nikdo nedostal ) Editováno: 28. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky