Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 V práci mám taky W7, proto jsem doma také chtěl to stejné. Oživovat Visty jsem už nechtěl. Office mám taky stejný. Kdo se má pořád učit těm změnám? Jen Firefox v práci nemám vyladěný po svém. Ale ten stejně moc nepoužívám. Všechno je nastavené na IE a na net moc nelezu, taky bych mohl snadno vyletět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jak vyletet, jako manager se vzdelavas na netu a stranky jako skodahome atd. Prispivaji k vzdelani a profesnimu rustu. Kdyz studujes tu potravinarskou prumku. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Huri to mam uz poslane akorat jsem tak 200 tisic mist za tebou Visty mi poradne nesl snad nikdy. Tak jsem sel XP -> 7 -> 8.1 na svem PC a v praci taky. Ted ficim v praci znovu na 7kach. Koneckoncu je to stejne skoro jedno, hlavne ze to funguje jak ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 nebo todle: http://www.cnews.cz/clanky/motorola-predstavila-dve-nove-moto-x-i-nastupce-uspesne-moto-g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 nene, ja chci 1+2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jednoho šamšunga a dva na náhradní díly[emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 presne tak to mam tedko... Galaxy S4 Active je v servisu uz skoro mesic, A3 mam cca 5 tydnu a uz prestava fungoval a dneska si jdu pro dalsi A3 jako nahradni, reklamace vymenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ale máš tu možnost, reklamuj si pak toho Číňana, tě chci vidět. já třeba měl vždy samsunga a nemohu si ztěžovat. Každý mi vydržel vždy min. 3 roky. A ten předchozí funguje pořád, mám ho doma jako rezervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 reklamace, normálně pošleš poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Petrrr, ja proti Samsung nic nemam. Taky na nich fičím posledních cca 5 let, bohužel jsem jich za tu dobu měl tak 8 protoze nevydrží. S výdrží delší než dva roky ani nepočítám a s tim do toho jdu. Navíc reklamace v cine u lepších značek nejsou problém. Dokonce bych řekl, že fungují lépe než v Čechách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Šamšunky jsou srágory, koho znám, tak se mu sere.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Clinte vyčkej času, jsem zvědav na toho tvýho japonce z číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Jinak jako první mi dojde benzín u Thálie, tak ten VIF otestuji na ní. Kdyby začaly z výfuku šlehat zelený plameny a pak to bouchlo, tak ať to neodsere Rapid, i když ten už má 45tis km, zatím co Thále sice o 2 roky starší, ale má jen 35, taky by jí bylo škoda holky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 to je magnát Petr, samý nový auta do 50000km, to je panečku život tam na zapádě s imigranty a s Rusáky! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 jj, ten si zije sama nova auta, i ja s RS mam najeto vic... Clinte ty se moc nesmej, protoze tobe ten Šoni taky moc dlouho neda, kolega je tocil rychlejs nez ja Ťamťunghy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Sony je náhodou dobrej, na jedno použití vyhovující. Vezmeš na dovolenou s cizí sim a pak ho rovnou vyhodíš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) A teď jsou všichni mrtví... Editováno: 29. Červenec 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Nech te bejt Sony! Mám M2 agua už rok. v práci pořád v kapse u sebe a ještě žádnéj škrábance a maká tak jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Motosi, jj, koukal jsem na FB, ale protože už si tam odpověděl ty, tak už jsem neodpovídal aby si vyhrál. Jinak budou mrtví s tvrdým nebo s měkkým ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 To záleží, jak moc je ta situace vzruší. Ale asi zůstanou měkký.[emoji23] [emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 FB_IMG_1438163219269.jpg A teď jsou všichni mrtví... Co je to za nesmysl, ten žlutej jako jede do protisměru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 No, je to jen IBIZA, ta jen leští. Jinak jsem si nedávno nainstaloval Appku Pumpdroid a docela dobrá ukazuje ceny pohonných hmot všech benzínek, když si v ní naplánuješ trasu ukazuje ceny míjených benzínek nebo upozorní na nejlevnější apod. Nebo já mám nastaveny v oblíbených asi 4 v mém okolí a jsem v obraze, kde je nejlevnější. Tedy doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Tak proto ten vif, tankuješ to nejlevnější;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 já vždy tankuji kdy potřebuji a kdekoliv a moc to fakt neřeším. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Já jen když jsem doma. jezdím pro mazut k eurooilu mají to bez ty ekosracky. A dobrý kafe a vapku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky