Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

V práci mám taky W7, proto jsem doma také chtěl to stejné. Oživovat Visty jsem už nechtěl. Office mám taky stejný. Kdo se má pořád učit těm změnám? Jen Firefox v práci nemám vyladěný po svém. Ale ten stejně moc nepoužívám. Všechno je nastavené na IE a na net moc nelezu, taky bych mohl snadno vyletět.

Vloženo

Jak vyletet, jako manager se vzdelavas na netu a stranky jako skodahome atd. Prispivaji k vzdelani a profesnimu rustu. Kdyz studujes tu potravinarskou prumku. [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo

Huri to mam uz poslane akorat jsem tak 200 tisic mist za tebou :(

Visty mi poradne nesl snad nikdy. Tak jsem sel XP -> 7 -> 8.1 na svem PC a v praci taky. Ted ficim v praci znovu na 7kach. Koneckoncu je to stejne skoro jedno, hlavne ze to funguje jak ma... ;)

Vloženo

Ale máš tu možnost, reklamuj si pak toho Číňana, tě chci vidět. já třeba měl vždy samsunga a nemohu si ztěžovat. Každý mi vydržel vždy min. 3 roky. A ten předchozí funguje pořád, mám ho doma jako rezervu.

Vloženo

Petrrr, ja proti Samsung nic nemam. Taky na nich fičím posledních cca 5 let, bohužel jsem jich za tu dobu měl tak 8 protoze nevydrží.

S výdrží delší než dva roky ani nepočítám a s tim do toho jdu. Navíc reklamace v cine u lepších značek nejsou problém. Dokonce bych řekl, že fungují lépe než v Čechách.

Vloženo

Jinak jako první mi dojde benzín u Thálie, tak ten VIF otestuji na ní. Kdyby začaly z výfuku šlehat zelený plameny a pak to bouchlo, tak ať to neodsere Rapid, i když ten už má 45tis km, zatím co Thále sice o 2 roky starší, ale má jen 35, taky by jí bylo škoda holky.

Vloženo

jj, ten si zije sama nova auta, i ja s RS mam najeto vic...  :kol-46:

Clinte ty se moc nesmej, protoze tobe ten Šoni taky moc dlouho neda, kolega je tocil rychlejs nez ja Ťamťunghy  :kol-32:

• Pozitivní 1
Vloženo

Motosi, jj, koukal jsem na FB, ale protože už si tam odpověděl ty, tak už jsem neodpovídal aby si vyhrál. Jinak budou mrtví s tvrdým nebo s měkkým ? :kol-28:

Vloženo

No, je to jen IBIZA, ta jen leští.

Jinak jsem si nedávno nainstaloval Appku Pumpdroid a docela dobrá ukazuje ceny pohonných hmot všech benzínek, když si v ní naplánuješ trasu ukazuje ceny míjených benzínek nebo upozorní na nejlevnější apod. Nebo já mám nastaveny v oblíbených asi 4 v mém okolí a jsem v obraze, kde je nejlevnější. Tedy doporučuji. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...