kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 nechcete někdo byt? http://reality.bazos.cz/inzerat/50261747/Byt-31-ihned-k-nastehovani-Janov-ulice-Sadova-285.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 :kol-98: tak to se povedlo. Nevěděl jsem kokto, že krom Citroenu Berlingo kšeftuješ i s byty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 http://www.auto.cz/bmw-predstavi-novy-trilitrovy-diesel-se-ctyrmi-turbodmychadly-a-vykonem-pres-400-koni-88456 Čím víc turbo, tím víc Adidas :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 a tady aby jste věděli jak má vypadat pořádné auto. Meine liebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 3 válcovy 1.0 ecoobost z 74kw na 110kw, to bude hodně svižná sekačka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Hmmm, to je navýšení o 50%, spíš to bude brzo sekačka do šrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) hlavně by mě zajímalo jak to neubrzděj brzdy Editováno: 30. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 no to taky, a aby se mu ten motor taky neuvařil, chlazení bude taky asi dimenzované na jiný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 dneska máš dobry chlazení, to není jako za dob O1 co tam byl mini cooler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 ale jiné, chlazení vody turba apod,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jako ze sídliš na benzínce??? To neeee. Myšleno, že sídlím na Barrandově a že to tudíž na ni mám kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 http://www.novinky.cz/auto/testy/376302-auto-z-budoucnosti-otestovali-jsme-volkswagen-xl1-se-spotrebou-0-9-l-100-km.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 http://www.auto.cz/bmw-predstavi-novy-trilitrovy-diesel-se-ctyrmi-turbodmychadly-a-vykonem-pres-400-koni-88456 Čím víc turbo, tím víc Adidas :-) Twl, a co přijde příště? Pět turbodmychadel????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 lidi to chtěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Nikoho takového neznám. Kdo že to chce? Naprostá většina majitelů aut vůbec netuší, co mají pod kapotou... Chápu to u nějakého speciálu pro těch pár fanoušků, ale jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) lidi chtěj vykonny diesely s malym obsahem....znam takovych pár.. to samý jako že lidi kupují tuaregy, Q7, X5 respektive tyhle suvka... a většina tam má 6 vál TDI či podobný diesely. Editováno: 30. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Malý obsah? Četl jsi ten článek? Tři litry není zrovna málo, je to nadprůměr. Mezi velkými auty sice běžný, ale celkově marginální počet motorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 tvl za 2týdny, 2x hřebík v levém zadním, áááno praha je posetá hřebíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) tobě přijde tenhle 4 turbovej motor v dieselu nějak velký obsahově? mě teda ne. dřív dělali do Q7 a tuarega ten 10 válec o vykonu 230kw.... porsche začalo prodávat nejvíce SUV, u audiny se dost prodávají Q5... všichni chtěj suv petr chce americky suv Editováno: 30. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Ano, třílitr není běžný motor. Chápeš psaný text? Asi moc ne. Jinak bys nenapsal takový nesmysl. Kolik těch desetiválců je v poměru k běžné produkce dieselů (většinou dvoulitry)? Nula nula nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) tvl za 2týdny, 2x hřebík v levém zadním, áááno praha je posetá hřebíkama alespon budeš mít nové knoty v pneu Editováno: 30. Červenec 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Kokto RAM neni SUV to je SUT - sport utility truck. Dobry ne, jsem si prave vymyslel. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 nechcete někdo byt? http://reality.bazos.cz/inzerat/50261747/Byt-31-ihned-k-nastehovani-Janov-ulice-Sadova-285.php pekny, to je ten tvuj? jinak ty ceny tam jsou pekelne, pritulka ma byt v bile ctvrti - garsonka pred rekonstrukci a cena na prodej 60-80 tisic je podle meho fakt vysmech.. To neeee. Myšleno, že sídlím na Barrandově a že to tudíž na ni mám kousek. tak to jo, ja si rikal, ze sedis nekde na pumpe a ridis to odtud... Detenice jsou fakt hodne spatny, to tak proste je s tim se nic nevymysli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 A co konkrétně je špatného v Dětenicích? Pořád se tam chystám a nějak mi to stále nevychází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) Hele ja tam byl asi pred 3 roky a loni znovu. Jedine co tam muze byt zajimave je chovani te obsluhy. Problem je, ze nekteri to davaj, ale maji spoustu brigadniku, kteri nejen ze satne obsluhuji a jeste to chovani neni moc ok. Dalsi vec je, ze ja tam byl vzdy s prateli a kdyz jsme to zacali trochu davat zpatky, kdyz jsme treba nemeli na stole co pit, tak se manici rozcilovali, ze nejsme nekde na poli, abychom se s nima bavili jako oni s nama... Jidlo bych rekl spis prumerne nebo podprumerne dobre. Ani jednou se mi nestlo, ze to co jsem si vybral z menu by meli. Pri obou navstevach jsem nakonec musel vybrat neco noveho alespon namisto jednoho chodu. K piti ja jsem si daval pivo to bylo celkem dobre, ale taky to bylo stylem, ze v nabidce meli tri piva a ve finale dve z nich zrovna dosli. Zaver, kdyz budes mit kliku na nekoho kdo to dela uz nejakou delsi dobu a obsluhuje te tam, tak super a bude spokojen. Prumerne jidlo a prijemy zazitek je podle me kombinace, ktera je bez rpoblemu Za mejsou spatny, jakmile neco nemaji a opakuje se to je to chyba provozu. Navic i tak je ta uroven dle me klesajici Hel tedko koukam na autosalon, kde to jezdi? To je na malem mosteckem polgonu? Ja bych si to chtel zkusit sam projet ten okruh ale nejak mimo zaber... Editováno: 30. Červenec 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky