Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já nahoře? Tak zjisti jestli mají váhovou kapacitu na mamuta, aby me to uneslo. ;-)

A u Te fotky u jídla musíte pochopit, že jsem tak unaven, že mi ani jist nechutna... :-P

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

No nechtěj, aby byl nahoře Pancho, navíc nezapomeň, že jeho obvyklá večerní porce je 3kg krkovičky :)  A já taky drobek nejsem. Jedinej střízlík je Radius a tak jsem ho šoupnul k hubeňourovi Petrrrovi, bude mu v noci šeptat do ouška vtipy o Putinovi ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jo uhlí je určíte lepší . Ale tohle se koupilo hlavně na zimu. A v práci je to rychlejší. A za tu cenu. Normální stoji deset ja to mel mnohem za méně.

Vloženo

Hele Pancho, už jsi si zapsal do notýsku datum grilovačky na Slapech u Motose? ;)  Detaily a kolik kilo masa nakoupíme, to upřesníme na Čaji o páté dvacátého....;)

Vloženo

No vzhledem k tomu, ze jsem tady vcera chytl nejakyho jihoceskyho faraona se zvysenou teplotou, tak jsem na prazkach a suchych rohlicich, jeste jsem se ani nevozral. Kurva fix. Tedy Motosi ne ze bych te chtel brat za slovo. Ale jestli vyjdou ty Slapy tak jim spolu ukazeme jak se to dela, ne jako minule , ze Clint s Panchem cucali dve piva a jednoho panaka celej vecer.

Jo jenže jak když chytnu chuť tak tak abyste potom nelitovali. . A musím upozornit ze po alkoholu se směju furt.
  • Pozitivní 1
Vloženo

Hele jako ja nahore jo? Na vojne platilo ze nahore spaly jen hadice, dole mazaci. Jinak mi nevychazi kde bude spat ten Radius ve 4mistne chatce.

Vloženo

Jinak dnes spotreba po vyletech 7.5, VIF hazim do kose. Za tolik jsem nikdy nejezdil. [emoji1] No pozitri pojedu asi dal do Budejovic tak jsem naplej.

Vloženo

To musim vyjimecne jednou za 10 let s Clintem souhlasit. Plus ta Clima co furt jede na plno, pac clovek jede tam zastavi vypne nakoupi, pak jede jinam a tak furt dokola.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...