kokta7 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) Největší prdel číst ve Fabia 3 sekci o front asistentovi Editováno: 5. Srpen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Já nahoře? Tak zjisti jestli mají váhovou kapacitu na mamuta, aby me to uneslo. ;-) A u Te fotky u jídla musíte pochopit, že jsem tak unaven, že mi ani jist nechutna... :-P 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) No nechtěj, aby byl nahoře Pancho, navíc nezapomeň, že jeho obvyklá večerní porce je 3kg krkovičky A já taky drobek nejsem. Jedinej střízlík je Radius a tak jsem ho šoupnul k hubeňourovi Petrrrovi, bude mu v noci šeptat do ouška vtipy o Putinovi Editováno: 5. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Clinte sorry, ale proti me hubenej ses a pokud chces dokazat opak, privez na akci vahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nova hračka do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Kde je konec tvé teorie, že dokud mezi zubama nevrže dřevěnné uhlí, tak to není grilování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jo uhlí je určíte lepší . Ale tohle se koupilo hlavně na zimu. A v práci je to rychlejší. A za tu cenu. Normální stoji deset ja to mel mnohem za méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Hele Pancho, už jsi si zapsal do notýsku datum grilovačky na Slapech u Motose? Detaily a kolik kilo masa nakoupíme, to upřesníme na Čaji o páté dvacátého.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 No my ted s doktorem snědli skoro 2 kg krkovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 No vzhledem k tomu, ze jsem tady vcera chytl nejakyho jihoceskyho faraona se zvysenou teplotou, tak jsem na prazkach a suchych rohlicich, jeste jsem se ani nevozral. Kurva fix. Tedy Motosi ne ze bych te chtel brat za slovo. Ale jestli vyjdou ty Slapy tak jim spolu ukazeme jak se to dela, ne jako minule , ze Clint s Panchem cucali dve piva a jednoho panaka celej vecer.Jo jenže jak když chytnu chuť tak tak abyste potom nelitovali. . A musím upozornit ze po alkoholu se směju furt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 No to je den. Prágl ucpanej, všude samý parkoviště. Praj hraje Sparta- Moskva. Asi tu jsou celý K.Vary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 dnes bude taky opejkačka a podobnej gril mam taky, je super! https://lh3.googleusercontent.com/23_3LIny1oHkKe1TY6YEBKN6ozsE9XrvshcaamlFRDnB=w437-h246-no https://lh3.googleusercontent.com/bDya3tDxQCI2EkTf-FKAxGeXl2GqOdd-FvxEpMhP9d8o=w1661-h934-no https://lh3.googleusercontent.com/q_SNx9cRYoqn27OWZ2i9Alj7wibJWFwv3WEeE8rBukHD=w1661-h934-no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jako prace s nim je pěkna a maso Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) jj super i na tortily nebo panini. Editováno: 5. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 To ještě musíme vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Hele jako ja nahore jo? Na vojne platilo ze nahore spaly jen hadice, dole mazaci. Jinak mi nevychazi kde bude spat ten Radius ve 4mistne chatce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) No nám to všem dochází, postele jsem už rozdělil Editováno: 5. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jinak dnes spotreba po vyletech 7.5, VIF hazim do kose. Za tolik jsem nikdy nejezdil. [emoji1] No pozitri pojedu asi dal do Budejovic tak jsem naplej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nojo, to se ukazuje muší motor, jak ho naložíš, tak začne žrát jako T613 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 To musim vyjimecne jednou za 10 let s Clintem souhlasit. Plus ta Clima co furt jede na plno, pac clovek jede tam zastavi vypne nakoupi, pak jede jinam a tak furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jako já svištěl celou Šumavu s klimou a naloženým autem za 5,5/100 Nazpátek domů dokonce za rovných pět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jo ale pri 20 stupnich. My tu mame 33. Sem sem jel 270km taky za 5.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 tak první pokus za 600tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky