Hurikan88 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) vesměs mě to netlačí, v pátek mohla bejt RS pryč a ještě bych natom vydělal 6tis,- po 1roce a 9měs. a nájezdu 24tis/km, to jde ne Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 To jsou ti mastnaci co kupuji za par kacek corky z vagonu z MB. To ja se radeji nekoukam za kolik bych prodal Rapida o porizovaci cene 350 a 2.5 letech s 47tis. km. Sice mi SA vyrazne pomaha se svymi zdrazujicimi akcemi kazdorocnimi a to vyraznymi, presto si myslim bych brecel jako zelva a Rapida bych radeji prodal na nahradni dily bo bych vydelal vice. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Jojo, rozprodat, nebo poslat ze Šárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 A nebo předjednat autoúvěr a napsat prodám za 300 a zbytek na nízké splátky. No a nekup roční RS za ty prachy.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) A nebo půjčovat za 500 na den Hlásím se To má 15tis za měsíc, což je 180 tis ročně, za 3-4 roky to má doma a může to prodat jako ojetinu ještě Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Jj auto od strýčka. Pancho přitáhne pár roštěnek, uděláme pár fotek, jak si strhávaj podprdy a mlaďoši se o půjčení přetrhnou. Jako protiklad vyfotíme majitele hnůjdaye, který nakládá vysmátou babičku.[emoji23] [emoji23] [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Nojo To by Rádius vzal hnůje s lizpičem, fotku jak mu vochcává přední kolo. Trošku bychom to Hurikánovi poladili, nějaké to lepší AUDIO se subákem (to mají mlaďoši rádi), rychlý pruhy na kapotu, nějaký tuningový nápisy na zadek a do kastlíku šprcky. A bys viděl, jak by se mlaďoši prali... Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 a už to neprodám radši sem sundal i ty válečné žluté mlhovky i samolepku skoda homo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 No to sis dovolil hodně, sundat naší samolepku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Huri ja vim, ze ta cena je vysoka, ale proste to auto pro nekoho tu hodnotu takovou ma. Kdybych mel automat, ktery pri koupi stal stejne tak uz je pryc no... A hlavne jine auto v takovem stavu na trhu proste neni a to duvod te ceny... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Asi jako bylo to moje co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 No me to aspoň ji nežere... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Kluci stáhl jsem si TAPATALK, ale nějak nevím vůbec co a jak nastavit abych na forum mohl chodit přes něho... Email se mi nehorázně zasírá zprávama z fora, tak bych rád zkusil tapatalk. Na forum se třeba nedostanu celý víkend, ale na mobilu by to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 A co konkrétně? Emaily musíš zakázat na foru. Já si nechal jen upozornění na sz a admina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 hoši, když na to tak koukám, 11364, 9068, 8928 příspěvků na foru a označení Senior, tak se mi chce blejt Měla by se vymyslet nějaká další hodnost No jo, ale to označení není za zásluhy , nýbrž za plkání v tomhle vlákně... by tam měli mít napsáno SPAMER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 A co konkrétně? Emaily musíš zakázat na foru. Já si nechal jen upozornění na sz a admina. No já to mám na email protože kliknu a přesměruje mě to přímo na vlákno, nevím jak jinak se to dá nastavit zde na foru, nebo případně ten tapatalk funguje jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Téměř stejně. Já na něm jedu 5 fór. Když někdo napíše do vlákna, které sleduji, vyhodí mi ikonku v horní liště. Po kliknutí mě to hodí rovnou na stránku v app. Nebo otevřu app a tam si můžeš vybrat co chceš. vše, nepřečtené, zúčastněné, odebírané. Po otevření mizejí ikonky v horní liště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 no a jak to nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 resp. zde na foru nastavím na "přestat sledovat" a na tapatal si musím všechno pozapínat znovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Ne. TT přebírá nastavení fóra a opačně. V TT si jen nastavíš grafiku, upozornění, kolik postů na stránku a jiné kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 najdes si tam to konkretni forum a v nem se prihlasis a je to jinak naprosto nahodou jsem dneska nasel nejlepsi rohozky pro Pancha... http://www.aliexpress.com/store/product/fit-for-skoda-new-2014-octaviayeti-fabia-octavia-rapid-superb-rs-yeti-surrounded-by-large-mat/205550_1707833984.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 njn lidi chtěj automat, protože v reklamě říkali že DSG řadí bleskurychle a opravy sou skoro zdarma )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Ne. TT přebírá nastavení fóra a opačně. V TT si jen nastavíš grafiku, upozornění, kolik postů na stránku a jiné kraviny. najdes si tam to konkretni forum a v nem se prihlasis a je to jinak naprosto nahodou jsem dneska nasel nejlepsi rohozky pro Pancha... http://www.aliexpress.com/store/product/fit-for-skoda-new-2014-octaviayeti-fabia-octavia-rapid-superb-rs-yeti-surrounded-by-large-mat/205550_1707833984.html Takže když mám na foru nastaveno okamžité oznámení na email, tak to přepnu akorát na okamžité oznámení (email odškrtnu a bude to OK po přihlášení do tapatalk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 melo by to tak byt. i kdyz rovna skodahome se chova nekdy divne a pomohlo treba zruseni sledovani v tapatalk a jeho opetovny zacatek sledovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 No na foru odškrtneš a v TT nastaviš, včetně zvuku, nebo blikání diody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky