Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Je hezky, mlha opadla, vezmu kolo a půjdu objet barák..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Náhodou Stringo je borec. Akorát ten Temelín mohl vyřadit až v pondělí. Chvalky jsou OK, akorát tam máme medvěda. Teď už je snad po smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Chlapečci, nezapomeňte na středu 16. září, na náš sraz v Krušárně, kdo nemůže jet, tak ať přijede a vysvětlí nám to osobně Editováno: 12. Září 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 hoši já o5 nepojedu, pak vám přivezu i dalšího člena rodiny a bude to chlapeček Tak dneska to zase nedopadlo, příjde mi že se jel podívat jen na barvu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Mám dojem, že jsou nám ty naše kárky souzený na deset let To už ztratí cenu a můžou se i prodat ...nebo darovat. Nic naplat, za 550 prodat roční auto je umění a realizace rovná se vítězství podobné na okruhu v Monze Fordík ti asi není souzený... Jinak k chlapečkovi velká gratulace samozřejmě Editováno: 12. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) vypadá to že složím nevratnou zálohu na jiné auto a budu doufat že se do měsíce prodá, hold risk je zisk a nebo si naseru na hlavu!! btw cenu mám 540 už Editováno: 12. Září 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 On už ale má 2 roky starý auto no za 550 už se to dá prodat asi áčkám nebo podobnému bazaru, nebo jít ještě níž s cenou no Uvidíme jestli přijedu, mají mě dělat podlahu vinilovou šedou, tak nevím jestli budu moct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Už jsem na Temelíně no... Musel jsem přejet z Dukovan. Clinte ono to nevypadalo kvůli turbíně, resp turbína to dostavila, ale prvotní příčina byla jinde. Nesmíme to nikde zveřejňovat, takže jen řeknu, že první blok měl plánovanou odstávku (nevím jaký byl důvod) a druhý blok se odstavily kvůli kritickému chvění turbosoustrojí z důvodu testů generátoru... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Až Hurikán cenu vyrovná s Oziho karkulkou, tak se to prodá :D Tak ono je to pochopitelné, že prodej vázne, chápu to já, chápe to Hurikán, ale snad to nebude tak beznadějné. nejlepší zákazníci jsou ti, co řeknou: "ale pane, to nemá navigaci" Co s tím uděláte? Editováno: 12. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Tak ono, koupit funglovku a prodavat ji po 2 letech, jak vime je nejprodelenejsi moznost. S tim je treba se hold smirit, ze auto behem prvnich 3 let ztrati nejvic hodnotu. Ono, kdyby to byl dehet tak by to asi bylo prodejnejsi. TDI sen Clinta a kazdeho Cecha. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Já myslím, že nebylo, aut je jako much. Jak už jsem to jednou popisoval, za půl mega si každej (tedy kdo je má) už koupí raději auto nové, třeba méně vybavenou oktávku, ale dalko spíš kindera nebo fábku a ještě uštřej. Nebo Hnůje. Oktávky kupují převážně firmy a ty potřebují odpočet DPH a v tom je další problém. Nafta versus benzín - tam asi už pak ano, nafta je prodejnější. Menší problém může být, že RS-o chce specifická část zájemců a když už, tak raději v naftě než benzínu. Další problém může být, že se lidé do jetých RS bojí jít z důvodu, že s ním předchozí majitel lítal a huntoval v domění, že se toho za rok stejně zbaví. No aposlední problém v chudé výbavě Hurikánovy rakety Editováno: 12. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Vyjimecne 3x za 10 let s tebou musim souhlasit. Konecne mas jednou zdravou uvahu. A komunikoval jsem s Ozim, ze pry s Clintem uz nechce mit nic spolecneho a az se nekdy vrati, tak se s nim vratim zakon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jojo, Kozáka jsem odepsal jako starýho profláknutýho mafiána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Motosmanova hymna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 [emoji23] [emoji106] [emoji23] [emoji23] [emoji23] tak takhle jsem se dlouho nenasmal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Já se tedy naopak nezasmál vůbec, je to chudák .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Hold nemas naladu na vtipy. To chapu, kdo by mel kdyz se mu sype auto. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Kdybych vedel ze jsou dneska Kabaty (cesky psano), tak jsem Vas mohl pozvat. Do letnan mam permici zadaco. Sklidim burcak ze zahradniho stolku a jdu spat Ps Praha uz rudne v letnanech Co mate zase proti Ozakovi? A co na chude RS? Ja osobne radsi chudy RS v benzinu, nez naftu v eleganci (nafte bych se obloukem vyhnul, ty wifikundace co do toho dnes davaj...). A auto bez metalizy je auto jen na pul. Oktavku v eleganci jsem mel a byl to magnet na zlodeje. A jeste v nafte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Chlapečci, nezapomeňte na středu 16. září, na náš sraz v Krušárně, kdo nemůže jet, tak ať přijede a vysvětlí nám to osobně Tak me nikdo nezval, co mam lepsi auto nez mistni strojvedouci.... hoši já o5 nepojedu, pak vám přivezu i dalšího člena rodiny a bude to chlapeček Tak dneska to zase nedopadlo, příjde mi že se jel podívat jen na barvu A vis aspon s kym to mas? vypadá to že složím nevratnou zálohu na jiné auto a budu doufat že se do měsíce prodá, hold risk je zisk a nebo si naseru na hlavu!! btw cenu mám 540 už A co kupujes? Za kolik jsi prodaval predtim?Deti jsou hold metla lidstva, jak to prijde na svet, uz se prodava RS a kupuje socialni Rapid pro zenu a citigo (v lepsim pripade) pro muze Editováno: 12. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) Twl Radius, to fakt čekáš, že tě budeme osobně zvát? Nestačí ti, že sem hodím termín a kdo chce, tak ten snad přijede, nebo ne? Jinak furt lepší bílá oktávka v naftě, než ten tvůj lacinej HNůj....šuplik pro buzíčky, holčičky a vyjebaný čivavy Takže pro příště, na moji oktu nešahej, jsem s ní spokojenější než s tim podělanym olejo- benzínem. Editováno: 12. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) No cekal bych ze me nekdo pozve. Kazdej nema porad cas chodit na forum. Clinte, kdybys toho hnoje nekdy alespon mel, tak by se alespon dalo rict ze vis co pises. Nahodou to auto laciny vubec nebylo. Bylo pekne drahy, ale nemusej se platit marze nemcum za kazdej sroubek a igelitak, tak Skodovakum pripadaji ostatni auta lacina. Kdyby se to dalo obhajit kvalitou aspon... Clinte ja ti na ni nesaham, jeste by mi zustala samo otviraci klika v ruce . Nahodou, ta 1.8 po vybrusu motoru bude jeste 10 let litat. Editováno: 12. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 To máš těžké Radiusi - Clint vysypal majlant za předražený šmejd (což škodovka nic jiného v podstatě v poslední době není) a nechce si to přiznat, tak tu tvrdí, jak je s tímto poruchovým stavem spokojen. Tys koupil údajný šmejd, který na rozdíl od toho Clintova (který stojí v servisu skoro každý týden s novou závadou), jezdí do servisu jen jednou ročně na výměnu oleje. Pravda bolí a málokdo má na to, si přiznat, že se mýlí. A tak to tady v Čechistánu chodí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ja se nedivim, ze je Clint spokojenejsi, protoze to auto skoro nevidi a kdyz tech par dni v mesici nestoji v servise tak si uziva malou spotrebu a placatej volant. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) No konečně, zase se ozval bača Ozák, starej kozák :D Hmmm....nízká spotřeba a placatej volant jsou super. Už bych kulatej nechtěl v dalším autě, tedy pokud bude volba. Editováno: 13. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Pawouk: Tak tragické to se škodovkou není. Opravdu větší procento závad vykazují stále korejské automobilky, dražší díly, servis (přímo od prodejce Hnůje) a nekvalitní - slabý lak (tam to mám z první ruky, přímo od šéfa lakovny). Samozřejmě jde o štěstí na kus. Já nemohu zatím stále říct, že mám poruchové auto, stejné a větší množství závad jsem řešil na O1, S1 a OII. (O1 a O2 byly nové) V podstatě řeším druhou závadu, která znemožňuje ovládat a řídit vozidlo (tedy jeho funkce) a nějaké to vrzání, to už se řešilo v jiných vláknech. Vržou a praskají i Mercedesy. A závady? Serou se i BMW, to ty víš dobře. Takže ve finále máš v něčem pravdu, dnes se kvalitní auta nedělají a asi není co koupit, ale zase Škoda a VW stále paří k těm rozumnějším volbám koupě, s ohledem na materiály, vzhled a ovládání vozidla (užitná hodnota samozřejmě také). A zatím si stojím. Jestli se mi to bude samozřejmě rozesírat dál, nemohu říct. Může a nemusí. OII se mi taky srala v záruce a pak ještě víc po záruce. Takže jestli ano, koupím asi japonce, tam se říká, že jsou celkem OK. Nemám s ním ještě zkušenost. Editováno: 13. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky