Petrrr Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 hold člověk, jak stárne, moudří a dehtuje. Člověk ovšem může změnit na nějakou věc názor, ovšem u Clinta se to poslední dobou děje častěji. Asi moudří čím dál víc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 To jsou debaty toto, ja zasadne jezdim v pravym a vsechny predjizdim tez v pravym, protoze uhnout do leveho dle předpisů = jista smrt a v prostrednim se nikam nedostanu. Kdyz jsem jel minule do Krusarmy, tak jsem auta bral v levem pruhu z prava. Presne proto, ze jedou 120 a nikde nikdo. Za další v zakone je jasne dano, ze jako ridic (obecne ucastnik provozu) nemas pravo rozhodovat kdo porusuje ci neporusuje předpisy. Takze jestli nekdo v levem leti 200, tak správně mate sklopit usi a nebo letet pred nim/za nim. Hlasat ze nejede dle predpisu je mimo misu. A mozna se tam take najde, ze pri předjíždění smite auto v predjizdecim pruhu omezit /ne ohrozit/. Jako je to v pravidlech pri vyjizdeni z parkovaciho mista. Coz 99.99% ridicu nevi a 100% ridicek nevi. Definici omezeni ma kazdou samozrejme jinou. Pac kazdej ma pocit, ze ho nesmi predjet ani Simir. Ps, dneska jsem jel kolem bouracky, naprcana oktavka zezadu. Lehce poskrabana (chlap) a za ni auto bez predniho narazniku a celkove zlomenej predek a jak jinak, zenska. A bylo to pred prechodem. Vidim tu modelovou situaci. Chlap zastavi na cervenou. Zenska kuli 50 v obci a prt....spi nebo se maluje? Smskuje? Buh vi, ale zensky by mely ridit jen s dozorem a nebo jako ten fotbalista na travniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Ps, dozvim se ted uz 1) co je s Ozim 2) co je s Pawoukem 3) co ma Pancho s autem 4) co ma 'sedive RS' za auto (vypadla mi prezdivka) 5) jeste jsem nevidel aby se nekomu vlnily plechy za jízdy 6) ne to neni Peetr pak dam dalsi foto, kde je nas odborar (snad jsem to nesmazal) 7) klidne si oktu v nafte od vas vezmu, ja byl spokojenej i s 1.6tkou TDi, stacej mi zrcatka v elektrice, predni okna, klima a radio (bez cd, bez kazet, bez usb, bez displeje), loketka!!! A uvital bych zadni parkovaky. Jestli tohle nekdo v aute ma tak klidne vezmu. Trapeni vas zbavim. Editováno: 17. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Tak Clint uz neni sam! http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/133548-Vrznutí-při-puštění-pedálu-spojky#entry2087744 Jen mi prijde divny, ze O3 vrze po roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 radiusi co tady děláš, přijel si na sraz, nepřijel. kdyby si přijel, tak by si věděl. I když Hurikan nepřijel abychom se dozvěděli co má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Rádius, na tohle ti napsal kdo nestačí odpovědět,zítra už se neví co bylo dnes, je to tu samy spam ani se to nedá stihnout všechno přičítat průběžně... K Oziho spotřebě: já s OIII greenline s vypnutým vypínáním motoru mám po 300km trase a z toho 230km po dálnici s průměrnou rychlostí 118km/hod. Ve dvou lidech spotřebu 5,9 l/100km takže nějak nechápu jak ti to takhle může žrát a to sám jezdím hodně rychle. K té rychle jízdě asi tolik. Lidi vůbec neví co se děje kolem nich, připadá mi že 80% řidičů má spoustu práce s vlastním ovládáním svého auta a nějaké další aktivity krom točení volantem, ovládáním plynu a řazením je naprosto nemyslitelné, vč. Oznámení o změně směru jízdy... Osobně bych nejraději všechny takové řidiče vystrčil radlicí okamžitě že silnice. To že jedu rychle je pravda, to že si nechávám rozestup a mezi mě se někdo natlačí ještě bez blinkru, nebo že někdo vyjede na mě úrovni aniž by si mě všiml nebo aby jel v levém pruhu ač je volný pruh pravý a to několik stovek metrů a někdy i kilometrů, to je prostě už na odstavení takového řidiče... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 radiusi co tady děláš, přijel si na sraz, nepřijel. kdyby si přijel, tak by si věděl. I když Hurikan nepřijel abychom se dozvěděli co má.Jak jsem psal. Nemam cas to tu porad sledovat a jelikoz ma Clint svoje dny a nebo je hladovy a nema Snickers, tak mi jeho odpoved prisla ve stylu - jo je sraz 16 teho v Krusarne, prijed, budem se na tebe tesit . To uz moji duveru moc nevzbudilo. A pak se tu neobjevila ani rekapitulace hlasenych účastníků zajezdu vcetne udaneho poctu kolen. A na posledni chvili, kdy tu uz kazdy pel ody jak jede (to uz by jste museli byt na me hodne domluveni, ale ani to se vyvrátit neda, nikdy jsem Skodovku vlastne nemel a ted mam nejvetsiho rivala), jsem si uz rikal, ze to asi je (ale tak na 80%). Ale uz jsem mel domluveny neco s pritelkyni , tak volba byla jasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Petrrr, Stan: Jojo, lidi se mění, už mě přestalo nějaké závodění bavit, leze to do peněz a ohrožuji nejen sebe, ale i druhé. Také to člověk pozná, jak má dítě, člověk se snaží zdravej vrátit domů. Navíc ta nafta mě naučila šetřit a jsem za to rád, už nevyhazuji zbytečně zas palivo prachy výfukem do luftu, můžu tak Vašíkovi koupit místo toho nějakou hračku navíc. Přitom se mi nezdá, že bych se nějak coural, po dálnici 140, víc nejezdím, jen nárazově, když potřebuju sem tam vyhnat pavouky z vejfuku, tak to protáhnu, ale to je prázdná dálnice, v sobotu ráno třeba atp. Okresky jezdím jako jsem jezdil, kolem 120 a město prostě nějak do limitu, abych nepřišel o papíry a tím i o místo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Nyní odpovím Rádiusovi na jeho otázky: 1/ Co je s Ozim? Nevím, co dělá, nehlídám ho. Urazil se a odešel, nesnese kritiku a má často nevhodné řeči. 2/ Pawouk? Je v pohodě. 3/ Pancho s autem? Nic, má ho a leští ho....Akorát mu přibylo ještě jedno 4/ Co má Hurikán za auto? Má nové, značku ví jen pár jedinců vč. mě, spolu se zákazem to zveřejnit, tak to musím dodržet 5/ Nevlní se plechy, jen vlaje - klepe se kapota v náporu větru, svez se na dálnici s Mazdou 6 6-7/ Nemám co k tomu napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) njn klint závodník, největší praso řidič ve strašecicích. to sou ty češi, co se lepěj naprdel a chtěj furt závodit... nechápu Editováno: 17. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Jasne budem koukat jen dopředu, dozadu nemusíme, jezdit budeme 90 a nafta je nejlepší. Sorry Clinte už si fakt asi nemáme co říct, protoze ty názor ani argument někoho jiného slyšet nechceš. Díky kluci bylo me tu s vámi fajn, ale naše cesty se rozjíždějí . Mějte se dobře, ať vam auta jezdí, nevrzou a potkáváte vic slušných řidičů než lemplu. P.S.: nemusíte na me reagovat, toto byl muj poslední post a návštěva v tomto tématu. Koukám, že se to tady dostalo opět do stejných kolejí, jako o pár stránek zpět. Nebaví mně už tady stále číst tyhle bláboly od člověka, co mění své skoro do krve hájené názory o 180° skoro rychleji než auta - všichni si to pamatujeme a jistě to lze i dohledat. Myslel jsem, že mu to došlo a že to nechá odeznít... No nic, měl jsem se držet svého předchozího rozhodnutí, takže se přidávám k Ozimu a už mě zde nikdo neuvidí. PS: nevolej mi, máš to marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Radius: při přejíždění z pruhu do pruhu nesmíš ani omezit. Tzn. jako bys tam ani nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 A spousta lidí ani neví, že u třípruhu, při přejíždění z levého do prostředního musí dát přednost tomu, kdo jede z pravého do prostředního. Jak je to třeba v D u pětipruhu už netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Z logiky věci obdobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Aha, tak vy jste tu Ozaka prudili s tou jeho spotrebou , Ozi je malej pan, mame tu lepsi borce - Johny. Uprimne ani nevim co tu resite, jestli nekdo jezdi za 10l nafty, tak na to asi ma , ale ze by me to melo nejak vytacet. A Pawouk to neustal a sel taky? Vim kde Hurikan pracuje, vymenim za info o aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 A spousta lidí ani neví, že u třípruhu, při přejíždění z levého do prostředního musí dát přednost tomu, kdo jede z pravého do prostředního. Jak je to třeba v D u pětipruhu už netuším. Ja se ridim obecnym pravidlem - v pravo ma přednost, tim se snad nic nezkazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Jinak dnes proběhl service při 60 tis. km a hezky jsem si popovídal s technikem.... Mám tu pikslu co nejdřív prodat a pokud se nebojím ji mít i nadále, tak nejpozději při 90 tisích vyměnit rozvody (pokud mne ovšem nepředběhnou). Mají tam zrovna supa na váhové zkoušce - papá oil. Rozvody a skočenej motor taky není prý nic zvláštního. Pokud je vůz servisován, v MB prý problémy s kulancí nedělají. Co se týká 1,4 TSI - prý je jich málo - tedy i problémů je málo. Doporučení zní, že od 1,9 TDi už ty motory nejsou žádná hitparáda. Každopádně se najde i světlá výjimka, prý jim tam jezdí s 1,8 TSI kdosi na servis a ačkoliv je to jeden z prvních kusů, tak má najeto už 350 tisíc bez vážnějšich problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Tu je nas odborar. Zhruba uprostred dole, je ale moc malej a nevesel se. Jsem zabar, jel jsem v relativne malo autech, na druhou stranu, kdyz o to auto nemam zajem, tak se do nej ani necpu a v mazde jsem jel akorat ve trojkovy rade asi pred 15ti lety a oproti 01 to byl luxus, dokonce i v zadu se dalo sedet. A zatim u zadneho auta jsem si nevsiml, ze by se nexo vlivem vetru kroutilo/klepalo/mlatilo/melo tendenci uletet. Krome feldy teda, ta se vlni cela, ze mam pocit ze uleti a zrcatka jak nelicujou, tak dostavaj asi cocku od proudu vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Stane, to bude asi muj kamos. Koupil ji z druhy ruky, mela asi 300 a uchcaval jen olej z prevodovky nebo co. Od ty doby jen jezdi a ma zhruba kolem 350tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 To asi ne, páč je to prý nějaká paní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Tak to bude nejspíš Radiusova kámoška neeeeee [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Chlapi: Kdo chce jít, ať jde. Já nikoho nedržím a už ani přemlouvat nebudu. Jak se říká, alespoň se poznají kvality každého z vás a jak moc o pokec zde stojíte a jak máte auto a ostatní kolegy zde moc rádi. Možná se sem ještě bude moct vrátit kamarád Hravec Za chvíli tu nebude mít nepřátele. Editováno: 17. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Clinte, já osobně žádný problém s nějakými narážkami nemám, dělám si srandu i sám že sebe a když budu chtít, tak utřu kohokoliv, ale proč to dělat... Někdy by ses měl krotit i ty, protože mi připadá, že si tu hraješ na něco, co v civilním životě nejsi. Je blbost se tady nasírat navzájem, připadá mi to tu někdy jako na základní škole o přestávce, když jsme si poměřovali na weckach pinďoury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Ne Stringo, sorry, ty jsi nebyl večer na srazu, takže o tom nic nevíš. Proto nemůžeš ani soudit. Všechno má svou mez a já mám také jen jedny nervy. Editováno: 17. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Tak musím pochválit servisáka v autorizáku v Rakovníku, skutečně práci (výměnu klapky) odvedl perfektně jak se zdá, nikde nic nevrže a naopak nějaké neduhy s tímto spojené, navíc dstranil. Navíc ani nemusel demontovat palubní desku jako celek (i když v manuálu ŠA je to řečeno) a i za cenu horší práce si s tím poradil jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky