Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Prrr.

Když tu sračku, tak možná genesis.

Jinak S3 206kw benzín.

Nakonec stejně záleží na badgetu

Na čem??? [emoji2]

• Autor

Na bagetě, jak bude obložená. Jídlo je u Motose na první příčce :-)

153 mrtvich, slimaci zas uradovali. Nemam slov, protoze kdybych zverejnil co si myslim a jak bych to resil tak by me zavreli. Uz vcera se mi pri prvnich zpravach o teto udalosti varila krev v zilach a nemohl jsem spat.

Petře mě to vře už půl roku, nejsem žádný rasista, ale co je moc je příliš a tohle už je hodně přes čáru...

vy jste hrozní homoušové tady (klint a petr)

• Autor

:D :D

Kokto ja nechtel golfa, tak ze homous nemohu byt. A pokud jsi zasranej slunickar je to pro me horsi nez to ze Clint je Rusak. [emoji12] A pokud opravdu jsi pravdolaskar se sluncem z nejake neziskovky tak na toto tema se s tebou odmitam bavit. Az ti v Praze vylitne s tvymi pribuznymi metro do luftu tak pak se zase muzeme bavit.

Tohle namá s milosti a slitováním nic společného. Líbí se mi, jak Němci a Rakušané tady nedávali, jak jsme mi utíkali k nim... Jenže tohle je naprosto jiné, tohle nemůže nikdo srovnávat, žije tu u nás tisíce cizinců a nikdo je tu neutlačuje, ale tahle masa lidí je neudržitelná a každý rozumný člověk to vidí...

• Autor

Z Petrrra se stal nějakej drsnej Márvin :D

To ne ale nez zacnu kosit slimaky nejdriv a to klidne s Putinem budu kosit nejdriv slunickare. Protoze tihle se sluncem nas dostavaji tam kde brzo budeme. My na ne s chlebem a soli a oni na nas s AK47. Nejsem proti tem uprchlikum jako takovym, ale proti tomu co sem prinasi.

Upraveno od Petrrr

• Autor

Kdo to vymyslel tu píčovinu si měnit na "Vejfuku" profilovku za trojbarevnou???

Na jakem vejfuku. Ja ted protahuji vejfuk Koktovi a ten tam zadnou trikoloru nema. Ma jen jednokoloru, hnedou.

• Autor

:prc:  :smich:  :smich:

[emoji2]

• Autor

No strašný...ted na to koukám.

Upraveno od Clint

Jako to je pěknej paskvil (jediné co se mi líbí je ten stropní přehrávač... A ta barva je pěkná, jedna z těch nejhezčích na Octavii

Kuva a ten motor... to je ale dělo !!

Vid? Konecne si na to taky prisel. Lepsi jezdit s 1.2 TSI nez stat porad s 1.8 TSI v servise. V tomzo pripade je ti pak vykon k hovnu. [emoji1]

• Autor

Taky mám doma Hnůjdaje [emoji6] post-32269-1447590971,1267_thumb.jpg

C, mam lepsi model. Hnujdaj je kvalita.

post-10015-1447599769,4247_thumb.jpg

.

Upraveno od Petrrr

Hyundai vládne světu... hh ... nejen díky Tucsonu, ale i díky meteostanicím... :kol-98:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.