motosman Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Prrr. Když tu sračku, tak možná genesis. Jinak S3 206kw benzín. Nakonec stejně záleží na badgetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Na čem??? [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Na bagetě, jak bude obložená. Jídlo je u Motose na první příčce :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 153 mrtvich, slimaci zas uradovali. Nemam slov, protoze kdybych zverejnil co si myslim a jak bych to resil tak by me zavreli. Uz vcera se mi pri prvnich zpravach o teto udalosti varila krev v zilach a nemohl jsem spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Škoda pěkného minicoopera...možná se o stalo jen chvíli poté, co jsem tam včera projel já.... http://www.novinky.cz/krimi/386402-divocak-na-r6-zpusobil-hromadnou-nehodu-bouralo-osm-aut.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Petře mě to vře už půl roku, nejsem žádný rasista, ale co je moc je příliš a tohle už je hodně přes čáru... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 vy jste hrozní homoušové tady (klint a petr) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Kokto ja nechtel golfa, tak ze homous nemohu byt. A pokud jsi zasranej slunickar je to pro me horsi nez to ze Clint je Rusak. [emoji12] A pokud opravdu jsi pravdolaskar se sluncem z nejake neziskovky tak na toto tema se s tebou odmitam bavit. Az ti v Praze vylitne s tvymi pribuznymi metro do luftu tak pak se zase muzeme bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Tohle namá s milosti a slitováním nic společného. Líbí se mi, jak Němci a Rakušané tady nedávali, jak jsme mi utíkali k nim... Jenže tohle je naprosto jiné, tohle nemůže nikdo srovnávat, žije tu u nás tisíce cizinců a nikdo je tu neutlačuje, ale tahle masa lidí je neudržitelná a každý rozumný člověk to vidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Z Petrrra se stal nějakej drsnej Márvin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 (editace) To ne ale nez zacnu kosit slimaky nejdriv a to klidne s Putinem budu kosit nejdriv slunickare. Protoze tihle se sluncem nas dostavaji tam kde brzo budeme. My na ne s chlebem a soli a oni na nas s AK47. Nejsem proti tem uprchlikum jako takovym, ale proti tomu co sem prinasi. Editováno: 14. Listopad 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Kdo to vymyslel tu píčovinu si měnit na "Vejfuku" profilovku za trojbarevnou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Na jakem vejfuku. Ja ted protahuji vejfuk Koktovi a ten tam zadnou trikoloru nema. Ma jen jednokoloru, hnedou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 No jo další homouš, nejste vy přibůzní honzy musila? jinak Klintova edice oktavie 3, máš to pěkny Klinte! http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16599559?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 (editace) No strašný...ted na to koukám. Editováno: 15. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Jako to je pěknej paskvil (jediné co se mi líbí je ten stropní přehrávač... A ta barva je pěkná, jedna z těch nejhezčích na Octavii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Kuva a ten motor... to je ale dělo !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Vid? Konecne si na to taky prisel. Lepsi jezdit s 1.2 TSI nez stat porad s 1.8 TSI v servise. V tomzo pripade je ti pak vykon k hovnu. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Taky mám doma Hnůjdaje [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 C, mam lepsi model. Hnujdaj je kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 (editace) . Editováno: 15. Listopad 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Hyundai vládne světu... hh ... nejen díky Tucsonu, ale i díky meteostanicím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky