Petrrr Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) Tak to je luxusní cena Clinte, asi se přestěhuji na východ :-) trojnásobný platy, poloviční ceny. :-) Editováno: 21. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2014 To bys měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 to je tím že clint bydlí v satelitní městečku, kam vidí sousedce na kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 A nebo sousedovi na Mercedes na polysterenech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Jo ten tam furt stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 však taky pěkný autíčko. jinak zkus clinte po vyměně oleje jezdit 10 000km pomaličku, uvidíš že ti to nepožere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 dneska jsem jel přes Krušovice. To je ta hospoda vpravo hned u silnice ? Co má takový retro kamenný zdi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 zleva když jedeš z prahy, a zprava když jedeš někam od tamtud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 aha, tak to bude jiná knajpa, protože ta byla ve směru od Prahy vpravo hned u silnice. Taková pěkná kamenná hospoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 je to pod kopcem, kde klint zkoušel svůj napínák jak funguje za studena! http://goo.gl/maps/F2XbT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 A když jedeš ze zhora není tam radar při vjezdu do obce? Asi jsem tam už párkrát jel kolem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Je to tahle hospoda Restaurace a hotel u Lípy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 sakra, na co jsem to vlastně dneska koukal ? Tohle vypadá podobně. Pěkná hospůdka. Ale chlapci, to by chtělo někdy i s ubytováním, abyste (sme) nemuseli cumlat tu afrikacolu (nebo jak se to jmenuje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak todle je brutální 4x4:-) www.autozine.cz/skoda-octavia-rs-bimoto-a-gt-r-se-cervena/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 sakra, na co jsem to vlastně dneska koukal ? Tohle vypadá podobně. Pěkná hospůdka. Ale chlapci, to by chtělo někdy i s ubytováním, abyste (sme) nemuseli cumlat tu afrikacolu (nebo jak se to jmenuje) Podle mě na toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Jo je to tak, tahle hospoda je asi 100m od te nasi pres silnici. Ty hospody na sebe navzajem vidi. Kdyby si jirko koukl na opacnou stranu silnice videl by si velke parkoviste s tou nasi restauraci pod lipou. Pockejte do leta vemem spacaky a prespat nuzeme u majitelu myslivcu v aute. Po sklopeni sedacek. Popr. V rakvi na strese. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 kdybys Jirko koukal pořádně, tak bys nás tam ještě viděl stát 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 a víš, že mě to taky napadlo, jestli tam ještě někde neležíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Podle mě na toto. no jasně, to je ona. Ostatně v malým městě, s velkým pivovarem, musí být zákonitě hospod, jak nas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Arlo, jj, videl jsem to, hodne zajimave, ale pouzitelny jen tak na sprinty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Pawouk: a proc vse platis vcas, protoze je napsana nejaka smlouva... kdyby lidi zacli hnedka zalovat, firmy by se zacly chovat jinak... Clint: cist to nemusis, stejne to jsou plky Co mas za providera? Ja si chvalim jakej mam na vesnici dobrej net za dobrou cenu a ted si mi zvednul mandle , mam 30/10Mb, realne to tak +- beha (+-25/11) a platim 590Kc, mam i verejnou IP v cene, jelikoz nemam pingy pod 15ms, ale zhruba 16-20, obcas skace ke 40ti, jinak IP za 50Kc/mesic. Ozi: a ty mas u rodicu mas co za poskytovatele, nerikej nejakej ten Starnet ci tak neco... kamos to mel a uz tehda to bylo bomba (tak cca 10 let nazpet) BT mas, jeste jsi mi zde na foru dekoval , jeste ze mame psanou smlouvu, ze v pripade ztraty ci poskozeni mi venujes vuz jmenoviteho obsahu 2l s turbem, rok vyroby ne starsi nez 2010 a v barve idealne cervene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 mame tam starnet, chtel jsem to menit, ale za tu cenu nesezenu nic ani zpulky tak silneho fakt? tak to budu muset prohledat auto, si fakt nejsem jistej, jestli sem si ho nakonec bral, nebo nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Ty jo, tady to umrelo, co se to deje? Kluci nevite pujdou pruziny z benzinoveho RS pouzit na 1.9 TDI? Jde jen o pruziny! Editováno: 23. leden 2014, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Nemohl byste mi někdo zjistit z ETKY čísla na: - držák zesilovače SoundSystemu (MR 2011) k tomu ten kryt plastovej a matičky (šroubky si dam svoje) - mikrofon vč. kabelu do stropního osvětlení pro Columbuse MR 2011 (pro hlasové ovládání) A ještě informaci, nevíte jestli se dá do OII použít řadička z Rapida nebo OIII ta pěkná s chromem pod madlem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Nojo Kokta se odmlčel a je tu najednou prázdno a pusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky