PANCHO Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Stringo sorry,k tobe to bylo omylem,ma v tom prst i tapatalk:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 jinak tohle bylo foto panenky,pred tim bylo 1,5 kg hoveziho:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Já už myslel,že to posíláš všem zvlášť, abys nás nastal víc [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Proc nasrat?.))Kdybych vas chtel nasrat poslu fotky ze vcera:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Nám stačí tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Posranej tapatalk zase...Starej paprda, macka 5x odeslat (jak se mu klepe pravacka - zvykla na vojensky vycvik honitby) a svadi to na SW!.A už je to tady chlapci, zima klepe na dveře... A já mám furt letní gumy [emoji6] DSC_0308.JPGTo je hned poznat kdo ma letnaky. Na 70 jede 45.Ja vubec nerozmrazuju. 1.5l vlazny vody, setru a jedu. Dneska mi 'odmrazeni' trvalo asi 30s. Poslech jsem Pawouka a stalo to za picu. Musi se nastartovat a setrit steracema. Ne to brat sterkou, predni okno je velky a to pak udela ledove cmouhy. Takze nastartovat, polejt, stirat steracema a pak obejit auto a to vzit uz dale sterkou, jak to delam 10let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Zahada, dneska nechtela F3 chcipat... cim to? Zavada? Skoda to chce dotahnout nejdal a ze zavad udela prednost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 (editace) Tak jsem objednal na mého dvoukolového mazlíčka kosmetiku HD za dva klacky, musí dostat to nejlepší a nejkvalitnější a jen hoši od HD vědí, co je dobré Tohle není auto, abych šetřil....pač na auto stačí želva, silichrom a technický benzín Pancho: ten ručník od tebe za pětikilo se nakonec bude hodit Editováno: 23. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Na dehta a navic socialni bilou barvu je tohodle vseho skoda. Bila bude porad jen obyc bila. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Čti pořádně.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Jo jo, Clint má teprve teď hračku na mazlení, octa je jen dopravní prostředek, ale motorka to je jiná... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Lezim s chripkou doma od vcera. Hold neni moje pozornost na nejvyssi urovni, zatim co potreba si rypnout do Clinta ano a to i za vysoke telesne teploty. Tedy beru svuj predchozi vyrok zpet. Resp. Ho upravim, ze na nejake dvoukolove prditko je toho o to vic skoda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Tvoje bába je prdítko Ti to naflákám kdy si vzpomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) My s Motosem a Stringem jsme rození motorkáři. Jen s tim rozdílem, že oni nemají mašiny Stringo ji vyválel v příkopu jako oktávku a Motos jí plánuje deset let koupit Pancho je taky motorkář, má nejlepší čistící předpoklady, akorát se musí podívat do časáku, jak motorka vypadá Petrrr dostal horečku z toho, že mu stát sebere a zničí jeho plechovou lásku - kosu bez náhrady. Tolik si jí šlechtí, dokoupil izraelské doplňky a teď ji musí odevzdat, stát mu jí sešrotuje . Mohla by totiž lehce přejít do rukou nezodpovědného teroristy ISILu. Včera mě pod pohrůžkou zastřelení mě a Koktova psa donutil podepsat petici proti odebírání zbraní prašivým civilům Editováno: 24. Listopad 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Nevyvável jsem jí v příkopu,... Na kruháči jsem vyjížděl a byla na asfaltu skvrna a na tej mi podklouzlo přední kolo a padl jsem s ní... Teď ji jezdil 4 roky brácha a už půjde do světa úplně... Já bych se jednou k motorce chtěl vrátit,... Kdo nezažil, nepochopí, motorka je srdcovka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Motorky jsou pro mlady floutky co si mysli ze jsou nesmrtelni a pak pro stary detky co uzivaji Prostenal a maji zivot uz za sebou. Nemusim upresnovat kdo do jake skupiny patri. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Na kindera a fousatou bradu žádnou mladou samici neulovíš. To my motorkáři dobře víme [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) Víš kulovité Peťánku [emoji12] Kdyby chtěl někdo vědět co jsem jezdil,tak tu je má ex [emoji6] http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=35977 Editováno: 24. Listopad 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 No Kokta bejt motorkář taky nemůže, pač by nedošlápnul ze sedla dolů na zem a jeho hlava by se nevešla do žádné helmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) Njn, když na motorku potřebuješ mít skupinu z traktora, to já bohužel nemam Editováno: 24. Listopad 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Tak Kokta by jen stříknul ten jeho květák extra silným lakem a měl by helmu splňující i ty nejnáročnější nárazové testy :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Tak oni Ti motorkari to maji radi ani ne tak kvuli motorce ale kvuli tem upnutym kozenym hadrum. Kdyz se muzou pekne potit a kdyz jim to pekne tlaci na cejchu a koule, to jsou v sedmem nebi. Kdyz v tom pak spatne dychaji a s paterakem se v tom nemuzou ani hnout to je to prave bonusove a kdyz to pak pres zimu nosi doma a nechaji se bicem mlatit od manzelek je to k nezaplaceni. Motorka je jen kryci taktika. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) Tak Turci sestrelili Rusakum stihacku. Hold Rusaci si mylne mysleli ze jim bude vsechno furt prochazet. Hold kdyz provokovali nad Finskem Norskem, odpoved jako v rukavickach. Turci uz davno deklarovali ze naruseni sveho uzemi nebudou dale tolerovat. Dostali varovani a kdyz neuposlechli tak jejich ptacek SU down. Hold ne vsichni jsou z Rusaku priposrani. Editováno: 24. Listopad 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Co je? Clintovi zaskocil obed co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 No co říct. Turecko vykopnout z EU a NATO a když zbude munice vyložit na jejich území. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky