Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Posranej tapatalk zase...

Starej paprda, macka 5x odeslat (jak se mu klepe pravacka :D - zvykla na vojensky vycvik honitby) a svadi to na SW!.

A už je to tady chlapci, zima klepe na dveře... A já mám furt letní gumy [emoji6] attachicon.gifDSC_0308.JPG

To je hned poznat kdo ma letnaky. Na 70 jede 45.

Ja vubec nerozmrazuju. 1.5l vlazny vody, setru a jedu. Dneska mi 'odmrazeni' trvalo asi 30s. Poslech jsem Pawouka a stalo to za picu. Musi se nastartovat a setrit steracema. Ne to brat sterkou, predni okno je velky a to pak udela ledove cmouhy.

Takze nastartovat, polejt, stirat steracema a pak obejit auto a to vzit uz dale sterkou, jak to delam 10let.

Vloženo (editace)

Tak jsem objednal na mého dvoukolového mazlíčka kosmetiku HD za dva klacky, musí dostat to nejlepší a nejkvalitnější a jen hoši od HD vědí, co je dobré ;)   Tohle není auto, abych šetřil....pač na auto stačí želva, silichrom a technický benzín :D

Pancho: ten ručník od tebe za pětikilo se nakonec bude hodit :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Lezim s chripkou doma od vcera. Hold neni moje pozornost na nejvyssi urovni, zatim co potreba si rypnout do Clinta ano a to i za vysoke telesne teploty. Tedy beru svuj predchozi vyrok zpet. Resp. Ho upravim, ze na nejake dvoukolove prditko je toho o to vic skoda.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

My s Motosem a Stringem jsme rození motorkáři. Jen s tim rozdílem, že oni nemají mašiny :D   Stringo ji vyválel v příkopu jako oktávku a Motos jí plánuje deset let koupit :D Pancho je taky motorkář, má nejlepší čistící předpoklady, akorát se musí podívat do časáku, jak motorka vypadá :D

Petrrr dostal horečku z toho, že mu stát sebere a zničí jeho plechovou lásku - kosu bez náhrady. Tolik si jí šlechtí, dokoupil izraelské doplňky a teď ji musí odevzdat, stát mu jí sešrotuje :). Mohla by totiž lehce přejít do rukou nezodpovědného teroristy ISILu. Včera mě pod pohrůžkou zastřelení mě a Koktova psa donutil podepsat petici proti odebírání zbraní prašivým civilům :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Nevyvável jsem jí v příkopu,... Na kruháči jsem vyjížděl a byla na asfaltu skvrna a na tej mi podklouzlo přední kolo a padl jsem s ní... Teď ji jezdil 4 roky brácha a už půjde do světa úplně... Já bych se jednou k motorce chtěl vrátit,... Kdo nezažil, nepochopí, motorka je srdcovka

• Pozitivní 1
Vloženo

Motorky jsou pro mlady floutky co si mysli ze jsou nesmrtelni a pak pro stary detky co uzivaji Prostenal a maji zivot uz za sebou. Nemusim upresnovat kdo do jake skupiny patri. [emoji1]

• Pozitivní 2
Vloženo

Tak oni Ti motorkari to maji radi ani ne tak kvuli motorce ale kvuli tem upnutym kozenym hadrum. Kdyz se muzou pekne potit a kdyz jim to pekne tlaci na cejchu a koule, to jsou v sedmem nebi. Kdyz v tom pak spatne dychaji a s paterakem se v tom nemuzou ani hnout to je to prave bonusove a kdyz to pak pres zimu nosi doma a nechaji se bicem mlatit od manzelek je to k nezaplaceni. Motorka je jen kryci taktika. [emoji12]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak Turci sestrelili Rusakum stihacku. Hold Rusaci si mylne mysleli ze jim bude vsechno furt prochazet.

Hold kdyz provokovali nad Finskem Norskem, odpoved jako v rukavickach. Turci uz davno deklarovali ze naruseni sveho uzemi nebudou dale tolerovat. Dostali varovani a kdyz neuposlechli tak jejich ptacek SU down. Hold ne vsichni jsou z Rusaku priposrani.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...