Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Posranej tapatalk zase...

Starej paprda, macka 5x odeslat (jak se mu klepe pravacka :D - zvykla na vojensky vycvik honitby) a svadi to na SW!.

A už je to tady chlapci, zima klepe na dveře... A já mám furt letní gumy [emoji6] attachicon.gifDSC_0308.JPG

To je hned poznat kdo ma letnaky. Na 70 jede 45.

Ja vubec nerozmrazuju. 1.5l vlazny vody, setru a jedu. Dneska mi 'odmrazeni' trvalo asi 30s. Poslech jsem Pawouka a stalo to za picu. Musi se nastartovat a setrit steracema. Ne to brat sterkou, predni okno je velky a to pak udela ledove cmouhy.

Takze nastartovat, polejt, stirat steracema a pak obejit auto a to vzit uz dale sterkou, jak to delam 10let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem objednal na mého dvoukolového mazlíčka kosmetiku HD za dva klacky, musí dostat to nejlepší a nejkvalitnější a jen hoši od HD vědí, co je dobré ;)   Tohle není auto, abych šetřil....pač na auto stačí želva, silichrom a technický benzín :D

Pancho: ten ručník od tebe za pětikilo se nakonec bude hodit :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Lezim s chripkou doma od vcera. Hold neni moje pozornost na nejvyssi urovni, zatim co potreba si rypnout do Clinta ano a to i za vysoke telesne teploty. Tedy beru svuj predchozi vyrok zpet. Resp. Ho upravim, ze na nejake dvoukolove prditko je toho o to vic skoda.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

My s Motosem a Stringem jsme rození motorkáři. Jen s tim rozdílem, že oni nemají mašiny :D   Stringo ji vyválel v příkopu jako oktávku a Motos jí plánuje deset let koupit :D Pancho je taky motorkář, má nejlepší čistící předpoklady, akorát se musí podívat do časáku, jak motorka vypadá :D

Petrrr dostal horečku z toho, že mu stát sebere a zničí jeho plechovou lásku - kosu bez náhrady. Tolik si jí šlechtí, dokoupil izraelské doplňky a teď ji musí odevzdat, stát mu jí sešrotuje :). Mohla by totiž lehce přejít do rukou nezodpovědného teroristy ISILu. Včera mě pod pohrůžkou zastřelení mě a Koktova psa donutil podepsat petici proti odebírání zbraní prašivým civilům :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Nevyvável jsem jí v příkopu,... Na kruháči jsem vyjížděl a byla na asfaltu skvrna a na tej mi podklouzlo přední kolo a padl jsem s ní... Teď ji jezdil 4 roky brácha a už půjde do světa úplně... Já bych se jednou k motorce chtěl vrátit,... Kdo nezažil, nepochopí, motorka je srdcovka

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak oni Ti motorkari to maji radi ani ne tak kvuli motorce ale kvuli tem upnutym kozenym hadrum. Kdyz se muzou pekne potit a kdyz jim to pekne tlaci na cejchu a koule, to jsou v sedmem nebi. Kdyz v tom pak spatne dychaji a s paterakem se v tom nemuzou ani hnout to je to prave bonusove a kdyz to pak pres zimu nosi doma a nechaji se bicem mlatit od manzelek je to k nezaplaceni. Motorka je jen kryci taktika. [emoji12]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak Turci sestrelili Rusakum stihacku. Hold Rusaci si mylne mysleli ze jim bude vsechno furt prochazet.

Hold kdyz provokovali nad Finskem Norskem, odpoved jako v rukavickach. Turci uz davno deklarovali ze naruseni sveho uzemi nebudou dale tolerovat. Dostali varovani a kdyz neuposlechli tak jejich ptacek SU down. Hold ne vsichni jsou z Rusaku priposrani.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...