Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 No jezdí to? Jezdí.....tak to musí stačit I přesto si myslím a mám to osbně potvrzené, že ostatní automobilky (tím nemyslím vyloženě prémiovky) jsou na tom stejně a ještě i hůř...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) Já to nemyslel špatně. I hadraplán jezdí. A přesto má duši.[emoji12] Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) A kdepak máme dneska kinderPetrrra?? Že by se ještě vožralej a přežranej válel někde s uklízečkama v posteli? Nebo jestli v tom nebude nějaká ta srna, co visela na zdi? :D Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Jak pise Pawouk vse se furt opakuje tak na co sem chodit. Ostatne cele forum se v 95% opakuje, tak na ci do nej vubec lezt. [emoji12] . Daval jsem si poobedni 20 resp. 150. No za 3 mesice v nove praci uz o me asi neuslysite a Clint bude rad jak zde pak muze hlasit libovolne to, ze skodovky jsou nejlepsi bez vad a chyb. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Copak, zakážou ti internet? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Bude muset začít dělat, tak nebude mít čas na spamování. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Dělat a v práci? Dyť říkal, že si našel pražskou práci. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Aha, za to může moje zdejší absence, nevím totiž, co tady za tu dobu napsal. Ale to může být také jen blouznění a pak z toho třeba procitne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Spíš je celej hotovej že viděl fantoma klubu a lituje že nepřijel alespoň na rychlé kafe na otočku [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 No hlavne clovek v trimesicni zkusebni dobe musi minimalne vypadat jaky je horlivy a uvedomily pracovnik co za firmu polozi zivot a az to pak prejde v pracovni smlouvu na dobu neurcitou, prijde slunce v dusi. [emoji1] Druhy duvod je ten ze castecne jdu mimo obor a tak se budu muset dost ucit a oprasit stredoskolske zaklady min. jeste pred tim nez nastoupim. No a prazska prace s prazskym platem a pracovni dobou se tady na KV hleda tezce. Vemi tezce. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) Hele co jsem doma nasel, funglovky na ktere jsem uplne zapomnel. Vymenil baterii a fachaj jako fik. Tk jen aby Radius zavidel. To mi pripomina ze na fotkach jsem Radiuse, Tomika, Sida nevidel. A ten co je foceny jako Stringo tak vim, ze to jste vyfotily cisnika abych si jako myslel ze je to Stringo. [emoji1] Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) Tomiikk byl tentokrát hodně dlouho, ale přišel až po focení. Radius nedorazil vůbec, pač se doma muckal s tim jeho lizpičem a honili se za hovězí kostí. SidCZ nedorazil, asi se bál, že by ho spráskal Motosman Feldou Ty hodinky mají pro Rádiovku cenu zlata, bude ti říkat Velký vezíre když mu je necháš alespoň chvíli podržet v ruce.... Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 No a jake to v te nove knajpe bylo. Nove sidlo srazu nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Drahý chlapče, kurva drahý, nic pro tebe....To by musela tvoje manželka vydělat dvojnásobek za jednu noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 No ale zase ta obsluha byla luxusní, Clint to na ní zkoušel, ale Kokta mu to překazil, když ji zval k sobě přisednout, tak přiběhl Kokta z wecka a nedal křehké servírce žádnou šanci... Jinak ceny se mi zdály přiměřené, o nic dražší než ve Varech když jsem byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Já bych to tam bral. A Clinte chces číslo na tu číšníci? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Ja myslel v porovnani s Krusarnou. Stringo ve Varech se plati rublem. [emoji1] To je neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) Jo ta číšnice byla luxusní, sice měla na baru nějakýho hejska a Motos si všiml snubního prstýnku, ale já stále věřím, že ten hejsek byl její brácha a že ten snubák byl pouťovka od kamarádky za 50 korun Pancho jí sbalil asi do klubu a teď mi jí bude nabízet za dvojku na půl hodiny šuku Ale s Motosem jsme pustili slinu, dokonce Motos souhlasil s tím, že ho od motorestu odvezu svým vozem a on se potají za půl hodiny vrátí pro svojí feldu :D Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Clinet pro tebe a jako kamose tak za litra:)) Jo kdyby si mel RS nebo aspon benzin tak ji mas za 500: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 druhej večerní chod =hambáč byl vybornej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Já měl jenom jeden chod a byl sem tam za pětičento ....nějaký divný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Tos to asi zamáznul i za motosmana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Vypadá to tak, Motos vypil hektolitr koly, sežral půl prasete na dvakrát a ještě kilovej hambáč s hranolkama a to všechno bratru za dvě kila....nějaký divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 To je dneska na hovno noční Člověk se nemůže ani v klidu vychrápat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky