Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

I ja ze zapadu vam vsem z party tady ( ano i Clintovi [emoji1] ) preji jen to nej. Puvodne to bylo delsi a vtipnejsi. Ovsem ten posranej Tapatalk mi to smazal a znovu to psat nebudu.

Proste slunce v dusi a 9mm za pasem. Pevny retezy u benzinu a nizke emise u dehtu a jeste nizsi spotrebu. [emoji12]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A také, když je teď taková ta slavnostní chvíle a mají být všichni pohromadě, chtěl bych poděkovat všem tady na foru z našeho klubu, že to tu vydrželi takovou dobu. Myslím si, že naše vlákno prošlo určitou krizí, kterou se nám podařilo nakonec překonat. Tím myslím i dočasné opuštění některých našich soukmenovců, kteří se k nám vrátili, do naší přátelské a milé rodiny ;)

Jasně, ono se tu nějak omílá stále jedno a to samé, nakonec ale výsledkem je vždycky nějaká ta sranda nebo černý humor na účet někoho z nás a nikdy to nebylo samozřejmě myšleno vážně. Jsme tu skutečně jedna rodina a byl bych rád, kdybychom tak zůstali i nadále, ba naopak, nebráníme se dalším příznivcům a kamarádům, kteří by s námi chtěli sdílet naše myšlenkové pochody a záliby....:)

Díky hoši, je tu sranda a já vím, že občas je to se mnou těžké.....;)

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Já kapra od doby co jsem jel s kostí na pohotovost nejím... Ale jim lososa, ale dneska jsme měli řízky se salátem... Jsem mrtvej, ještě jsem byl v autě omrknout kaslík a sotva lezu do postele, tak sa majte chalani!!!

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...