motosman Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Já měl po dlouhé době míň kofol k placení. Zbytek zařídil můj hluboký pohled do jejich očí. Prostě mezi námi zajiskřila slevička. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Jdu spát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Pánové, přeju všem klidné svátky Vánoční a mnoho osobních i pracovních úspěchů v novém roce [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Zrovna jsem na to myslel....rovněž přeji všem krásné Vánoce. Ani jsem nestihl na srazu popřát. Motosovi hlavně, aby nezaskočila kost z Vánočního sumce 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) I ja ze zapadu vam vsem z party tady ( ano i Clintovi [emoji1] ) preji jen to nej. Puvodne to bylo delsi a vtipnejsi. Ovsem ten posranej Tapatalk mi to smazal a znovu to psat nebudu. Proste slunce v dusi a 9mm za pasem. Pevny retezy u benzinu a nizke emise u dehtu a jeste nizsi spotrebu. [emoji12] Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Nemám rád vánoce.[emoji12] 10 hod. salát a už hodinu smažím řízky.... A to nej na konec. Začíná období - žerte to!!!! Dobré trávení, klídek a pohodu všem.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Piráti! Pěkné Vánoce, méně rozvrzaných interiérů, zanesených DPF, přeskočených rozvodů a také všelijakých blbů na silnicích do nového roku všem přeje Pawouk. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Já už jsem úplně plnej... Ani na koledy do kostelíku nedojdu asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak se tam odkutálíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Prej jdeme hledat na zahradu nějaké zlaté prasátko.... Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Neuvidíš zlatou O3. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ještě jsem chtěl popřát Motosovi, jako nadějnému motorkáři, aby si konečně koupil tu mašinu ...ale to se přeje až do Nového roku, já vím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Díky. Snaha je. Snad to příští ro vyjde.[emoji122] [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 A také, když je teď taková ta slavnostní chvíle a mají být všichni pohromadě, chtěl bych poděkovat všem tady na foru z našeho klubu, že to tu vydrželi takovou dobu. Myslím si, že naše vlákno prošlo určitou krizí, kterou se nám podařilo nakonec překonat. Tím myslím i dočasné opuštění některých našich soukmenovců, kteří se k nám vrátili, do naší přátelské a milé rodiny Jasně, ono se tu nějak omílá stále jedno a to samé, nakonec ale výsledkem je vždycky nějaká ta sranda nebo černý humor na účet někoho z nás a nikdy to nebylo samozřejmě myšleno vážně. Jsme tu skutečně jedna rodina a byl bych rád, kdybychom tak zůstali i nadále, ba naopak, nebráníme se dalším příznivcům a kamarádům, kteří by s námi chtěli sdílet naše myšlenkové pochody a záliby.... Díky hoši, je tu sranda a já vím, že občas je to se mnou těžké..... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak promluvil vládce náš, slunce naše jasné [emoji2] Lépe bych to nenapsal, je tu sranda, co si taky psát pořád nového... Tak já jdu ke svátečním stolu, už se mi to připravuje... Musím umírnit divou zvěř... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 To byla Krásná slova. Jinak také šťastně a Veselé. Já ted pojedu domu z prace a zítra znovu do prace. Přece nebudu mit na svátky špinave auto. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Byl dobrej kapr, z Třeboně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Veselé Vánoce hoši... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Prej kapr z Trebone kdyz to byl pangas z Vietnamu z zlute reky. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Kdepak pinďourku, já sám ho vybral v kádi a koupil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 A co kostičky? Nezaskočila nějaká? Já ovšem kapra nerad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 dovolte, abych Vám rovněž popřál krásné a klidné Vánoce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Já kapra od doby co jsem jel s kostí na pohotovost nejím... Ale jim lososa, ale dneska jsme měli řízky se salátem... Jsem mrtvej, ještě jsem byl v autě omrknout kaslík a sotva lezu do postele, tak sa majte chalani!!! Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak Vašík už rozbalil poslední Lego, na stole už zbyl poslední chlebíček a Vánoce jsou pomalu za námi... Dám ještě panáčka Jägermaistera na dobrou noc a pomalu půjdu chrápat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Naše malá začíná taky s legem letos... [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky