Clint Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Až na ten strašnej dřevěnej volant, to je fakt shit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 nene pořádný jsou jedině 540i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Jako jo, je to silný, ale kdo by dával za 13et starýho Passata 400 000,- vždyť je to cena jak za nové auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Jo za noveho Rapida, octavku v socialedition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 OK ale je to nové a moderní auto. Jo můžete tu mluvit o spolehlivosti, ale u 13let starého auta už o spolehlivosti taky moc mluvit nejde, vím o čem mluvím... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ale to není tdi stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ale to není tdi stringo Motor je jedna věc, ostatní věci podléhají stáří úplně stejně u TDi jak u benálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 No nic, jdu zprovoznit octu. Baterka je jako nová. Tak ji i trochu projedu, ať se zkalibruje ŘJ. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 a to se vyplatí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Tak hotovo. Musel jsem nastavit pouze hodiny. Jinak hodila hlášku o ESP s kontrolkou a volantem. Dal jsem plnej pravej/levej a po cca. 10metrech to zhaslo. Auto se adaptovalo na 100ku benzín, tak uvidim reál rozdíl, než když jsem to míchal. Zatím mám pocit, že dobitá baterka přidala 50 koníků. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ten volant jsem kdysi nevěděl co d tím, posilovač nefungoval, ujel jsem asi 10km a už jsem byl bezradnej... Nikde nikdo, byla už tma... Ještě že mám manuál v autě. Začal jsem to hledat a našel to točení plnej doleva, pak doprava a po pár metrech pohoda... Taková protíná, ale když to člověk neví [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ani nevím, jestli to bylo potřeba. Servo fugovalo. Největší porod bylo tu baterku přišroubovat ke kastli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 neco pro clinta http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 docela zajimavej clanek a myslim ze hodne sou fakta,nebo o necem uz dost cetl hlavne pred 20 stoletim A jinak preju opozdene vsem krasnej novej rok:)) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 A hele dalsi Rusofil v klubu. Clint, Motos a nyni nove Pancho. Nekteri lide proste veri svym presvedcenim necemu a je jedno jaka jsou protifakta. Nebudu si ani davat tu snahu s vyctem ceho vseho se dopustilo Rusko ci Sovetsky svaz. Co vse delal Stalin ( kolik milionu lidi umordoval vcetne svych) atd. Co Rusaci provedli z nasi zemi, kde jsme dnes ( diky rouzce SSSR) a kde jsme mohli byt. Kde jsme my a kde je zeme co prohrala valku na plne care ( Nemecko). Kde je rok 1968, zapominate? Okupovali nas snad USA? Ano USA a jine svetove velmoci nejsou svatousci ale s tema proruskyma picovinama ( vymysli, konspirace a tendencne sepsane clanky) uz jdete do prdele. A nebo jeste lepe se do te velke zeme odstehujte k Putinovi. Jeste by jste se rychle vraceli. Plati pro vsechny vyse jmenovane. Timto bych ja navzdy zde ukoncil k tomu tematu vyjadrovani z me strany. Nedelalo by to dobrotu. O nekterych bych zacal totiz pochybovat co se tyce vlastenectvi a o pameti v blizke historii co se nasi zeme tyce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Putin je náš chlebodárce, velký vzor a hrdina. [emoji6] Editováno: 2. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Ty vlastenče jeden... ☺ Amíci jsou stejná banda akorát jejich aktivity se nás "zatím" přímo nedotkly a proto k nim má většina lidí kladnější postoj, ale jinak jsou to kurwy jako Rusáci, Němci, Francouzi a všichni ostatní a kdybychom měli možnost, budeme stejní jako oni, ale mi jsme jen pidizemička... Editováno: 2. leden 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Stringo precti si znova co jsem psal. Ja primo nestojim za nikym, ale uz vubec ne za Ruskem. Napsal si totez co ja. Nebo mas taky kratkou pamet? Editováno: 2. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 nebudu to tady rozebirat,nemam na to naladu,kazda velmoc ma na ruce krev.ale je fakt ze amerika se sere do vseho,a na svem pisecku ma klid,takze tak,a myslim ze posledni dobou se to dotkne a to hodne nas vsech,takze nereste furt auta a jejich kvalitu:)) ze nas ovladalo rusko,a ted nam do vseho keca EU a jak to dopada,je to z blata do louze.myslis ze mas ted nejakou svobodu? to je jen iluze,jako obycejnej clovek mas pravo chodit do prace,pokud ji mas a hlavne platit dane a bejt jak ovecka,jako za komancu,takze co je na tom lepsi? A musim rict kdybych si mel vybrat zda rusko nebo amerika,tak za mne rusko a klidne se tam odstehuji,stejne to tak dopadne az tu bude samej rucnik na hlave,a Petr ty se odstehuj do milovane ameriky,aspon si tam koupis svuj americkej sen,ale uz zacni setrit na lodni listky a nebo prodej rapida. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 a s timto na tohle tema koncim,kazdej mame svuj nazor a pokud nekonu vadi ze sem dam nejakej odkaz a ma s tim problem ok,nemusim sem chodit vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Hele nafoukla bublinka [emoji38] , co si cekal kdyz sem das takovej odkaz. Sice urcenej pro Clinta ale verejne, tedy nejakevreakce si cekat musel, stejne jako by slo o jakykoliv jiny odkaz treba o dehtu apod. Kdyz nechces komenty posli mu ten odkaz soukrome nebo pres messenger a muzete si spolu notovat o velkem uzasnem Rusku a jeste uzasnejsim Putinovi. V Rusku by sis na foru takhke neklabosil, i kdyz vy kladaci asi ano ale odpurci by byli mazani. Muzete si udelat svoje vlakno, velebit velkobozneho Putina a rovnou i Kima z KLDR, to je totiz to same. Muzete si tam vystavovat fotogravie a sbirat konspiracni clanky od trojskych koni z Ruska a velebit je a cist si je pred spanim. Dale odrikavat anti USA ( anti zapad) desatero. Budete mezi svymi a bude vam fajn. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tam vam nebudou chodit lidi jako jsem a rusit vase velke proruske diskuse. PS: jedine s cim s tebou souhlasim je EU, jsem pro z ni okamzite vystoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Pancho, napsal jsi to dobře a je vidět, že máš rozum. Petrrra nic nezmění, ten by mával Američanům, i kdyby ho bombardovali. Tvrdil by, že se spletli [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 A ty se zase můžeš posrat z Ameriky. Takže si to samé. Jen na opačné straně. Ok Dobrý nápad. Udělám si svoje vlákno. Tak si to tady uzij a az ty budou padat Americké bomby na hlavu jak Pise Clint tak jim opravdu můžeš mávat a říkat si. Jo Amerika to je ta nejlepší. Ta ví co děla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky