Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Taky nemyslím, že by měli v Pompu tak drahá auta :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak teď jsem se zasmál Clinte. Dobrý sice na svůj účet, ale co se dá dělat. na to ti ani neumím adekvátně odpovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-745i-nur-4-052km-1-hand-unfallfrei-np-85-000-eu-walld%C3%BCrn/220152767.html to je kára a žádny petrovi kinderkáry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak to aby kindera prodal na počáteční investici, hned jak to Báwo koupí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 já chci dodávat značky státu, to je vydělek http://ekonomika.idnes.cz/hicon-ma-z-koruny-trzeb-zisk-63-haleru-dsi-/eko-doprava.aspx?c=A160104_162517_eko-doprava_suj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Lepší je tiskárna peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak jsem Petrrr domluvil Lamborghini za kinderkárku a nějaký dárečky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak na to.mi staci prodat thalii.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 A co takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Jj to cerne kolo v pozadi bych bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 (editace) Máš tam rezervačku do pátku a mašle na haupně zdarma. Já asi vemu něco jinýho, většího a do Phy ideál. Editováno: 5. leden 2016, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To vyjede všechno i v tom bílém humusu co u nad zasejc padá [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Jo to je poradna kara. Na nakup do Kauflandu super. Nemusel bych jed dvakrat. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Zase ten tvůj jed, koho chceš furt otrávit? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 jaký jed, já jsem pravdoláskař se sluncem v duši, měl by sis přečíst toto stránka se staženými emaily premiéra naší země, prostřednictvím hackerů ze včera. Asi to bude dost i ve zprávách. Tam máš jedovatých slin plný kýbl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Teď ještě jestli to někdo neokořenil... Zase se nesmí věřit úplně všemu. Na FB někdo napíše že támhle někde utečenci zabíjejí a PČR to neřeší a hned se to sype jako lavina... A přitom to vůbec není pravda... Editováno: 6. leden 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 No, samozřejmě je dobré u toho lehce myslet, ale na druhou stranu, co když je to vše pravda. Však už se kolem toho zvedá slušné halo a už je podané trestné oznámení a jdou těm hackerům po krku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Bych jim koupil rapida v tdi, aby poznali český auto http://www.auto.cz/mfd-novy-pancerovany-vuz-pro-ochranku-koupi-obrana-od-audi-91858?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Editováno: 6. leden 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Jsem zvědavej co na konec s tím VW bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 kokta7: by se ten rapid po opancéřování ani nepohnul. Možná to bávo bude na prodej. Je celkem OK. Nicméně Audi je Audi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Stejně jě nikdo nechce zabít. stačí jenom aby poslouchali určitý lidi na slovo Njn, protože do škodovky by nesedli Editováno: 6. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 jaký jed, já jsem pravdoláskař se sluncem v duši, měl by sis přečíst toto stránka se staženými emaily premiéra naší země, prostřednictvím hackerů ze včera. Asi to bude dost i ve zprávách. Tam máš jedovatých slin plný kýbl.Už mu konečně někdo vysvětlete, že se neříká jed, ale jet [emoji23] [emoji23] Od kdy má infinitiv na konci "d"? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Od slova jedu. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Motosi, mám pro tebe motorku, 417 koní, 340km/h, 320 Nm krouťák Je to žrádlo, osmivál.....má to i zvuk Pancha to spráská na jedničku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 To už je masakr.... A váha tak 400kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky