Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Máš tam rezervačku do pátku a mašle na haupně zdarma.

Já asi vemu něco jinýho, většího a do Phy ideál.

dd8125228e936bc159a38e93cd49457b.jpg

Editováno: , autor: motosman
  • Pozitivní 2
Vloženo

jaký jed, já jsem pravdoláskař se sluncem v duši, měl by sis přečíst toto stránka se staženými emaily premiéra naší země, prostřednictvím hackerů ze včera. Asi to bude dost i ve zprávách. Tam máš jedovatých slin plný kýbl. 

Vloženo (editace)

Teď ještě jestli to někdo neokořenil... Zase se nesmí věřit úplně všemu. Na FB někdo napíše že támhle někde utečenci zabíjejí a PČR to neřeší a hned se to sype jako lavina... A přitom to vůbec není pravda...

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

No, samozřejmě je dobré u toho lehce myslet, ale na druhou stranu, co když je to vše pravda. Však už se kolem toho zvedá slušné halo a už je podané trestné oznámení a jdou těm hackerům po krku. 

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Stejně jě nikdo nechce zabít. stačí jenom aby poslouchali určitý lidi na slovo :)

Njn, protože do škodovky by nesedli :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

jaký jed, já jsem pravdoláskař se sluncem v duši, měl by sis přečíst toto stránka se staženými emaily premiéra naší země, prostřednictvím hackerů ze včera. Asi to bude dost i ve zprávách. Tam máš jedovatých slin plný kýbl.

Už mu konečně někdo vysvětlete, že se neříká jed, ale jet [emoji23] [emoji23] Od kdy má infinitiv na konci "d"?
  • Pozitivní 1
Vloženo

Motosi, mám pro tebe motorku, 417 koní, 340km/h, 320 Nm krouťák ;)   Je to žrádlo, osmivál.....má to i zvuk :)   Pancha to spráská na jedničku :D

post-32269-0-95814800-1452111715_thumb.j

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...