motosman Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 To už raději Boss Hoss. http://www.autoweb.cz/boss-hoss-500-koni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 No ale vypadá to jako Hyosung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Hoši všichni už máte předdůchodovej věk, tak už by jste se měli uklidnit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) mě tohle fascinuje, pak tady STringo a klint psali, že furt chci vykony auta a že je mám rád(a že prej oni mají děti tak smí jezdit motorkou jenom 50km/¨h) a sami furt čumí po idiotskejch motorkách, který jsou uplně k hovnu. už vidím Klinta, jak hodinu jede v kuse plnou kládu motorkou by se mu rozpadli ruce a tělo a vítr by ho odfoukl s jeho Ruskou vojenskou helmou. Editováno: 7. leden 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Počkej počkej, já tohle nepsal nikde... Já právě motorku kvůli dětem dal pryč, to za prvé, za druhé jsem nekoukal na žádné rychlé motorky ani o nich tady nic nepíšu a za třetí, na motorce jsem jezdil dost, nikdy nemůžeš jet konstantně pilu, to prostě nejde krom okruhových speciálů na okruhu, naše cesty ani dálnice na tohle nejsou stavěné, nikdy jsem nepotřeboval jet nějak na dotaz, stačilo mi na 90% aut jenom podojit nádrž na pár stovek metrů a byl jsem pryč a zase mohl jet pohodu... A to jsem neměl žádnou silnou bestii. Takže tak [emoji6] Editováno: 7. leden 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) nezamlouvej to. No vidíš, sam seš pirát, sám bys chtěl mít motorku. však co brání klintovi jed na nurburgring nebo do Mostu. a ukázat jeho jezdecky skill s jeho aerodynamickou helmou od Sergeje Korolojeva. Editováno: 7. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Neříkám že bych nechtěl, měl jsem ji a pokud to bude možné, tak se k tomu jednou vrátím, ale už to bude víkendovka, před pár lety jsem na ní jeden čas jezdil denně do práce, to byla otročina to už bych nedělal... No a dokazovat si něco na co člověk není trénovaný a vybavený, to snad normální člověk nedělá ne? Na co se pojedu vybírat se svou motorkou někam na okruh, když k tomu většina motorek není dělána... Editováno: 7. leden 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Kvalita a prémie za cenu O3 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-745i-nur-4-052km-1-hand-unfallfrei-np-85-000-eu-walld%C3%BCrn/220152767.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 to už tady dávno bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Tak sorry, stále je na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 A kdyby někdo nechtěl clony, ale jen zatmavení: http://www.solarplexius.com/Sun-protection-car-tinting/skoda/octavia/2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 nevím jestli tady ale na autoforu to bylo určitě. kokta už je z toho internetu zblblej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 motosi jo dobrý, ale my se SunSetem žádné folie nepotřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Sun mám taky a k tomu i clony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 http://video.aktualne.cz/dvtv/mereni-emisi-v-cesku-je-mimo-realitu-je-to-byznys-normy-nesp/r~fd6e8e4eb3c111e5bc8c002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Kokta: Vidím, že motorky jsou ti cizí a nejsou ti určeny. Nejen že jsi zřejmě seděl maximálně na oslu, ale asi by jsi ani nedošlápnul na zem K motorkám musíš mít vztah a chce to přemýšlet, ne jak ovce sedět v autě a šlapat na dálnici na plynovej pedál a potřásat kadeří.....tady to chce myslet a mít respekt. Ty by jsi se zabil v první zatáčce, pro tebe to prostě není. Ale to my se Stringem chápeme. Zase jsi rozumnej a rovnou řekneš, že na to nemáš....než nějakcí pitomečci, co si je koupěj a rozmáznou se někde na poli. Stringo to řekl správně, prodal kvůli rodině, ale chtěl by znovu. Motorka je vášeň. Koroljov byl raketovej inženýr, ne závodní jezdec na motorce Editováno: 7. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 na dálnici závodíš ty, my prasíme na okreskách nebo na okruhu. motorky jsou k ničemu, nic víc v tom není. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/10-nejprodavanejsich-aut-usa-roku-2015-viteze-uhadnete-i-po-33-letech-v-komatu/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Tak vážení přátelé.... Lednový "Čajíček" našeho klubu je v pátek 15. ledna od 17:00 hodin Tentokrát nově v Maštali Restaurace je nekuřácká, kofolka a kolínka mají (na objednávku předem) zde odkaz: http://www.restaurace-mastal.cz/cs/ (z D6 sjedete u Velké Dobré) Účast přislíbili již: Clint, Motosman, Ozi, Petrrr, Pawouk (50%), Hurikán, Pancho, Tomiikk, Stanmar, Radius Kolínka objednali: Clint, Motosman, Pancho Editováno: 12. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Stop and Go [emoji1] http://www.autoforum.cz/technika/start-stop-soucasne-motory-znici-zatezuje-je-i-destinasobne-vice/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Nic nového pod sluncem, to ví i muj malej Vašík, že se kurví motor..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 O Vašíkovi nepochybuji, páč ten je naštěstí po mámě. Ale o tobě ano. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak to by věděl akorát kde se otvírají dveře a leje benzín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Kokal jsem na letní pneumatiky (225/40/18), pač je mám už sjeté a co mě překvapilo, že Barumky jsou o litr dražší než Contíky, Dunlopy, Pirelky atd....docela síla Editováno: 8. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Hold kvalita a nebo ten tvůj debilní rozměr 17". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky