Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

mě tohle fascinuje, pak tady STringo a klint psali, že furt chci vykony auta a že je mám rád(a že prej oni mají děti tak smí jezdit motorkou jenom 50km/¨h) a sami furt čumí po idiotskejch motorkách, který jsou uplně k hovnu.

už vidím Klinta, jak hodinu jede v kuse plnou kládu motorkou :D by se mu rozpadli ruce  a tělo :D a vítr by ho odfoukl s jeho Ruskou vojenskou helmou.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počkej počkej, já tohle nepsal nikde... Já právě motorku kvůli dětem dal pryč, to za prvé, za druhé jsem nekoukal na žádné rychlé motorky ani o nich tady nic nepíšu a za třetí, na motorce jsem jezdil dost, nikdy nemůžeš jet konstantně pilu, to prostě nejde krom okruhových speciálů na okruhu, naše cesty ani dálnice na tohle nejsou stavěné, nikdy jsem nepotřeboval jet nějak na dotaz, stačilo mi na 90% aut jenom podojit nádrž na pár stovek metrů a byl jsem pryč a zase mohl jet pohodu... A to jsem neměl žádnou silnou bestii. Takže tak [emoji6]

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

nezamlouvej to. No vidíš, sam seš pirát, sám bys chtěl mít motorku. však co brání klintovi jed na nurburgring nebo do Mostu. a ukázat jeho jezdecky skill s jeho aerodynamickou helmou od Sergeje Korolojeva.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Neříkám že bych nechtěl, měl jsem ji a pokud to bude možné, tak se k tomu jednou vrátím, ale už to bude víkendovka, před pár lety jsem na ní jeden čas jezdil denně do práce, to byla otročina to už bych nedělal...

No a dokazovat si něco na co člověk není trénovaný a vybavený, to snad normální člověk nedělá ne? Na co se pojedu vybírat se svou motorkou někam na okruh, když k tomu většina motorek není dělána...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kokta:  Vidím, že motorky jsou ti cizí a nejsou ti určeny. Nejen že jsi zřejmě seděl maximálně na oslu, ale asi by jsi ani nedošlápnul na zem ;)  

K motorkám musíš mít vztah a chce to přemýšlet, ne jak ovce sedět v autě a šlapat na dálnici na plynovej pedál a potřásat kadeří.....tady to chce myslet a mít respekt. Ty by jsi se zabil v první zatáčce, pro tebe to prostě není. Ale to my se Stringem chápeme. Zase jsi rozumnej a rovnou řekneš, že na to nemáš....než nějakcí pitomečci, co si je koupěj a rozmáznou se někde na poli.

Stringo to řekl správně, prodal kvůli rodině, ale chtěl by znovu. Motorka je vášeň.

Koroljov byl raketovej inženýr, ne závodní jezdec na motorce :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak vážení přátelé....

Lednový "Čajíček"  našeho klubu

je v pátek 15. ledna od 17:00 hodin

Tentokrát nově v Maštali ;)

Restaurace je nekuřácká, kofolka a kolínka mají (na objednávku předem)

zde odkaz: http://www.restaurace-mastal.cz/cs/ (z D6 sjedete u Velké Dobré)

Účast přislíbili již: Clint, Motosman, Ozi, Petrrr, Pawouk (50%), Hurikán, Pancho, Tomiikk, Stanmar, Radius

Kolínka objednali: Clint, Motosman, Pancho

Odkaz ke komentáři

Kokal jsem na letní pneumatiky (225/40/18), pač je mám už sjeté a co mě překvapilo, že Barumky jsou o litr dražší než Contíky, Dunlopy, Pirelky atd....docela síla :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...